VIDEO KERTOO ENEMMÄN KUIN TUHAT SANAA

Joitakin viikkoja sitten tuli kirjoiteltua deittailusta nykypäivänä ja koska postaus oli todella luettu, koin että olette ehkä kiinnostuneita tällaisistakin aiheista aina välillä. Olen siis mukana kaupallisessa yhteistyössä uuden KLIP – sovelluksen kanssa. Koska kaikki eivät luultavasti tiedä mistä on kyse, kerrataan hieman. KLIP on uusi videopohjainen deittailuapplikaatio, joka vie treffailun uudelle asteelle. KLIPiin ladataankin kuvan sijaan lyhyt profiilivideo, jossa vastataan lyhyesti kolmeen kysymykseen. Kun video on kuvattu, pääsee selailemaan muita käyttäjiä ja toiminto toimii niin, että jos molemmat tykkäävät toistensa videoista, syntyy match. 

En ole varmastikaan ainoa, joka on vähintäänkin kuullut tarinoita kuinka ollaan tavattu esimerkiksi tinderin välityksellä, menty treffeille ja sitten treffi kaveri onkin ollut jotain ihan muuta mitä kuviteltiin. Muutama kaveri on käynyt treffeillä, jossa profiilikuva oli otettu 10-vuotta tai 20 kiloa sitten. :D Mä en oikein tiedä mitä noilla jutuilla haetaan, sillä selviäähän todellisuus kuitenkin jossain vaiheessa. Tokikaan ulkonäkö ei ole kaikki kaikessa, mutta jos heti alussa lähdetään liikkeelle valehtelemalla, tulee kyllä melko huijattu olo.

Mulla ei ole omasta takaa mitään kauhutarinoita kerrottava, mutta onhan tuo aina aika jännittävää jos tapaa ihmisen, jonka on nähnyt vain kuvassa. KLIPiä sellanneena, voin kertoa että elävä kuva antaa kyllä paljon todenmukaisemman kuvan ihmisestä! Puhe, eleet, ilmeet ja koko olemus antaa ihan erilaisen ensivaikutelman kuin pelkkä kuva, johon pystyy tallentaa vain sen yhden pienen hetken. Kuvassa pystyy myös huijaamaan enemmän. :D Sanoisin siis, että tällä metodilla säästää jopa sitä kallisarvoista aikaa, eikä tule yhtä paljon hutilyöntejä. ;) Täytyy kuitenkin sanoa, että video toimii myös positiivisella tavalla, sillä monesti aloituskuva voi olla sellainen jonka pyyhkäisisi ohi, mutta videon katsottua mieli muuttuu.

Itse ajattelin aluksi, että on jopa ahdistavaa kuvata video, mutta valmiiden kysymyksien vuoksi se oli itseasiassa aika helppo nakki. Ruutuun tulee siis kolme erilaista kysymystä, jonka jälkeen homma on purkissa. Videon voi halutessaan kuvata uudemman kerran, jos siltä tuntuu!

Kannattaa muuten suunnata instagramiin seuraamaan @joinklip-tiliä, jossa on mahdollisuus voittaa Zalandon 100€ lahjakortit sulle ja frendille! :)

Jos teillä jotain mehukkaita ensitreffi-tarinoita kerrottavana, saa jakaa kommenttiboksissa! :)


Kommentoi