SINKKUELÄMÄ ENNEN VS. NYT

Tässä on tullut eleltyä ”villiä” sinkkuelämää jo puolen vuoden ajan ja täytyy sanoa, että huomaa kyllä miten asiat muuttuu vuosien saatossa. :D Olin sinkkumarkkinoilla (kamala sana!) viimeksi vuonna 2009-2010, joten sen jälkeen on tapahtunut vaikka ja mitä. Frendien kanssa on tullut jauhettua aiheesta vähän liikaakin ja mietin, että miksen voisi raapustella aiheesta blogiinkin vaihtelun vuoksi.

Ensinnäkin, tämä älylaitteiden ja erilaisten sovellusten läsnäolo tuo oman mausteensa, sillä nykyään deittailu on hurjan paljon helpompaa kuin ennen. Eipä ollut tindereitä, eikä instagrameja aiemmin, jolloin yhteydenotto (ja stalkkaaminen) oli huomattavasti haastavampaa. Toisaalta, kun kaikesta on tullut jotenkin niin helppoa, johtaa se siihen ettei alkuinnostuksen jälkeen oikeen löydy eforttia tinderin selaamiseen, jolloin homma menee lähinnä monotomiseen vasemmalle swaippaukseen (tai koko sovelluksen unohtamiseen viikoiksi) ilman että edes näkee mitä sielä ruudussa vilisee. Nykyään kaikki on niin helppoa, että kai sitä pitäisi olla joku Wolt joka vielä tuo sen seuralaisen suoraan kotiovelle, ettei vahingossakaan tarvitse tehdä mitään ylimääräistä. :D Matchin jälkeen kun pitäisi vielä jaksaa jutella ja se voi näköjään olla yllättävän haastavaa, ainakin kun katselee tuota mun match-listausta!

Edellisellä kaudella ei siis tullut käytyä kahveilla eikä muutenkaan treffeillä sen kummemmin ja uusia naamoja ”etsittiin” lähinnä baarista. Mietinkin tässä yhtenä päivänä, että olen tavannut kaikki entiset seurustelukumppanini joko baarissa tai festareilla. :D Pitäisköhän alkaa taas käymään enemmän viihteellä? Toisaalta tuntuu, ettei kiinnosta pätkääkään mikään sekoilu ja on huomattavasti kivempi saada se ensivaikutelma ihan päivänvalossa. Harmi vaan, että liian harvoin suomalaiset kehtaavat tulla juttelemaan muualla kuin maistissa. :D En kyllä tiedä miten reagoisin jos joku tulisi yhtäkkiä pyytämään treffeille vaikka keskellä kirkasta päivää (hurjaa!). Ehkä on sittenkin ihan hyvä, että on nuo sovellukset ja somemaailma, jossa voi turvallisesti tekstailla oman peiton alta. :D

Uusi ilmiö on myös se, että nykyään tulee jos minkämoisia ehdotuksia sekä kuvia (joita ei tahdo nähdä) tuolta sovelluksien kautta. On tosi kiva kun avaat snäppiviestin ja siellä on koko komeus esiteltynä ennen kuin ollaan mitään muuta koskaan keskusteltu. Näitä dickpicejä on tullut huolestuttavan paljon viime aikoina, ja mietin vaan että eihän tää oo mikään uus trendi, eihän? Voin kertoa, että jos joku tuntematon dude lähettää mulle pyytämättä kuvan vehkeestään, otan luultavasti screenshotin ihan vaan koska voin. :D

Nykyään kaikki on siis jollain tavoin paljon helpompaa, mikä tekee kaikesta tavallaan vaikeampaa. Kun ärsykkeitä tulee jatkuvasti joka puolelta, alkaa kaikkeen turtua, eikä tosiaan riitä sitä eforttia pistää tikkua ristiin sen kummemmin. Vaikka esimerkiksi tuo mainittu tinder on ihan hauska sovellus, niin kuitenkin uskon, että vaikka joku olisi kuinka täydellinen ”paperilla”, eli omaisi ne ominaisuudet mitä etsit, on silti kemia se maaginen juttu. Sitä kemiaa joko on tai ei. Kemiaa taas ei pysty tarkistaa muulloin kuin tapaamalla ihan livenä, aidosti omana itsenään. Aiemmin oli siis siinä mielessä helpompaa, että ihmisiä tuli ensin tavattua/nähtyä jossain ja vasta sen jälkeen siirryttiin txtailemaan, mutta nykyään homma menee usein toisinpäin. Kumpi on sitten parempi, mene ja tiedä?

Onko ruudun takana muita, jotka ovat huomanneet samoja juttuja tai jotain muuta, mitä mahdollisesti itseltä on jäänyt huomiomatta tällä pitkällä puolen vuoden sinkku-etapillani?

Vaikka aiheesta postauksen raapustinkin, täytyy mainita että viimeiset kuukaudet on tullut keskityttyä aika paljon kaikkeen muuhun, että tällaiset jutut ovat kulkeneet ihan vaan siinä sivussa. Ettei kukaan vahingossakaan luule, että elämäni pyörii vain miesten ja niiden touhujen arvioimisen ympärillä.. Se olisi nimittäin ihan oma postauksensa se! :D

Mun ruoka- ja treenipainotteisia touhuja voi seurata myös instagramista: ainorouhiainen sekä snapchatista: ainopaino

Jos haluat tiedon uusista postauksista nopeasti, käy tykkäämässä blogin FB-sivusta TÄÄLLÄ


3 Responses to “SINKKUELÄMÄ ENNEN VS. NYT”

  1. Avatar Marita sanoo:

    Ihan just heitettiin töissä läppää että Tinder-munista Semmosia deitti-kindermunia joissa olis tyyppi ja,sen kanssa pitäis mennä treffeille…. yks sinkkukaveri kommentoi että ei pöllömpi idea jos jokatapauksessa olis myös suklaata ”kaupan päälle”

  2. Avatar Taida sanoo:

    Me tavattiin okCupidissa, joka on nettideittailusivu, joka arvioi ehdokkaiden yhteensopivuutta ja laskee täsmäysprosentteja ym. Oltiin koko ajan jossain tyyliin neljän kummanki parhaimman matchin kategoriassa, ja sit kun tavattiin, niin ymmärrettiin miksi. <3 Nyt ollaan oltu 4 vuotta yhdessä. Tinder ja hot or not kuulostaa mun korvaan kauhean pinnallisilta. En ois nettideittihommiinkaan ikinä kuvitellut lähteväni, mutta onneks silloiset kämppikset kannustivat! Ite just tykkään liikkua ja syödä terveellisesti ja elää suht säännöllistä elämää enkä jaksa pyöriä missään kaupungilla öisin, niin tuskin baarista löytäisinkään mulle sopivaa ihmistä.

  3. Avatar Minttu sanoo:

    Joo ärsyttää, kuinka paljon nykyaikana voi selvittää toisesta ennen deittejä! Ei tarvi olla edes stalkkeri pahimmasta päästä, kun on jo saanut selville treffikumppanin perheenjäsenet, lemmikkit, harrastukset ja -99 operoidun umpilisäkkeen poiston ja leikkaavan lääkärin nimen. Pahin pelkoni, että möläytän toiselle jotain sellaista, mitä olen selvittänyt ennen treffejä ”salaa”! Oon yrittänyt opetella nyt tästä tavasta pois, etten enää tietoisesti etsi toisesta kaikkea mahdollista informaatiota. Jää sitten jotain puhuttavaa sinne treffeille :D

Kommentoi