MILTÄ PITUUS JA PAINO VOI NÄYTTÄÄ ERI VARTALOISSA?

Viime aikoina on taas tullut pohdittua paljon, että miksi tarraudumme niin helposti numeroihin. Olen itsekin kirjoitellut useamiakin postauksia aiheesta, kuinka vaaka on loppupeleissä aika turha vekotin, kun tavoitteena on muokata kehoa. Pelkkään laihtumiseen tai lihomiseen vaaka on toki hyvä apuri, mutta se mistä keho koostuu, vaikuttaa painoon enemmän kuin sitä uskoisikaan. Vaikka esimerkiksi lihas kasvaa melko hitaasti, nostaa lisääntynyt lihasmassa painoa myös nesteiden vuoksi. Lihas kerää nestettä, etenkin treenattu lihas voi nostaa painoa useita kiloja kovan treenin jälkeen. Tänään en kuitenkaan saarnaa enempää vaa’asta, vaan kokosin erilaisia ja eri kokoisia naisvartaloita tähän postaukseen.

Listauksessa on erilaisten julkisuuden henkilöiden pituudet ja painot, jotta voidaan nähdä miltä erilaiset lukemat voivat näyttää. Keräilin tyyppejä aika summissa ja yritin ottaa mukaan erilaisia naisia, eli mukana on urheilijoita, näyttelijöitä ja muutama some-tähtikin. :D

Elaine Thompson (maailman nopein nainen – yleisurheilu) 167/57

Allyson Felix (yleisurheilu) 168/55

Serena Williams (tennistähti) 175/70

kuva

Jessica Ennis-Hill (yleisurheilu) 165/57

kuva

kuva

Katrín Tanja Davíðsdóttir (crossfit) 169/69

kuva

kuva

Tia-Clair Toomey (crossfit) 158/58

kuva

kuva

Michelle Lewin (bikinifitness) 164/54 (offseason)

kuva

kuva

Linn Lowes (some-julkkis) 168/56 

kuva

kuva

Jen Selter 168/54 (some-julkkis)

kuva

kuva

Jessica Alba (näyttelijä) 170/56

kuva

kuva

Adriana Lima (malli) 178/56

kuva

kuva

PS. Linn Lowes #BODYGOALS!!! :D


4 Responses to “MILTÄ PITUUS JA PAINO VOI NÄYTTÄÄ ERI VARTALOISSA?”

 1. Avatar Anitta sanoo:

  Pituus 155 cm
  Paino 54.6 kg
  Rasva 29. 0 %
  Vesi 51 4 %

 2. Avatar Linda sanoo:

  Mitähän sää tälläki postauksella hait? Pitäskö tässä alkaa itteensä vertaileen. Kai nyt jokanen tietää, että ihmiset näyttää erilaiselta riippuen kehonkoostumuksesta. On kyllä taas niin sh-toimintaa

  • ainorouhiainen ainorouhiainen sanoo:

   Nyt taisi pointti mennä täysin ohi. Ideana juurikin se, ettei paino vaikuta oikeastaan mihinkään, sillä sama paino voi näyttää hyvin erilaiselta + että monenlaiset kropat näyttää hyvältä huolimatta siitä paljonko painaa. :)

   Kiitos kommentista, mutta mielestäni aika mauton tuo sh-kommentti. :)

  • Avatar Laura sanoo:

   Hehe jännä miten erilailla me otetaan näitä postauksia! :D Musta tää taas oli erittäin mielenkiintoinen, pointtina juuri se mitä Aino tähän kommenttiin jo vastasikin.

   Enkä ite ottanut tätä ollenkaan sh-toimintana, ku nimenomaan erilaisuuteen ja terveyteen tähtäävänä :)

Kommentoi