OON VALMIS!

Noin vaan vierähti jopa kolme blogitonta päivää ja kerrankin pystyin olla pois koneen ääreltä ilman, että stressailisin siitä liikoja. Muutenkin vointi ja fiilis alkaa olla siinä pisteessä, että tänään olisi tarkoitus korkata ensimmäinen jumppaohjaus. Mulla alkaa virallisesti työt maanantaina ja ajattelin, että on ihan hyvä herätellä kroppaa hieman, sillä maanantaina odottaa heti kunnon meiningit. Kävin itseasiassa sunnuntaina polkemassa oman spinning-tuntini läpi hieman kevennettynä ja voi poijjaat että tuli ikävä treeniä ja kaikkia niitä ihmisiä, joiden kanssa saa noita jumppia vetää.

15556606_1134379970014977_1989549042_o-2

Nyt mun agenda onkin aloittaa suhteellisen rauhallisesti, jättää omat treenit vielä hetkeksi pois ja keskittyä vain ohjauksiin sekä siihen, että lepään (ja syön) riittävästi. Nyt joulun aikana on toki tullut syötyä sen verran hyvin, että näillä energioilla pärjää kyllä hetken. :) Täytyy sanoa, että tämä kolmisen viikkoa on ollut todella rankkaa, sillä oon tehnyt ihan hirveesti ajatustyötä ja miettinyt mitä tulevaisuudelta haluan. Vastausta en tiedä vielä, mutta sen verran tiedä, että rutiinit on kuitenkin mun juttu ja en malta odottaa että pääsen takaisin normaaleihin kuvoihin. Tällä en tarkoita sitä päätöntä oravanpyörää, vaan tasapainoista arkea, johon kuuluu myös muutakin kuin treeniä ja sen ympärillä pyöriviä asioita. :)

Tänään ohjaan siis Bodystepin Wasa Sports Clubilla kl 17:30. Kyseessä on ensimmäinen ohjaus ”uutta” ohjelmaa, joten tässä on tullut vietettyä aamu ohjelmaa opetellen. Huomenna palaillaan myös blogin kanssa normaaliin rytmiin!

kuva: Anna Riska / Annmarias


2 Responses to “OON VALMIS!”

  1. Avatar Laura sanoo:

    Miten saat pidettyä hiuksesi noin kauniin vaaleena? Onko sinulla pidennykset, jos on niin mitkä? Hyvää uutta vuotta :)

    • ainorouhiainen ainorouhiainen sanoo:

      Käytän hopeashampoota aina silloin tällöin ja on tosiaan pidennykset, rapuzel of sweden merkkiset (european hius) ja vaalein sävy! :)

Kommentoi