ERILAINEN JOULU

Täytyy myöntää, että nyt ei ole ollut ihan samanlaiset joulufiilikset kuin muina vuosina. Tässä on ollut aika paljon kaikenlaista mietittävää ja välillä tuntuu, että omat ajatukset räjäyttää koko pään. Huomaa, ettei ole juurikaan läpikäynyt mitään tunteita, vaan keksinyt aina jotain tekemistä. No, nyt on ollut ihan pakko vaan olla ja käydä juttuja läpi niin hyvässä kuin pahassakin. Täytyy kuitenkin sanoa, että tää pysähtyminen oli kyllä parasta mitä tähän väliin saattoi tapahtua. Vaikka nyt ei olekaan mikään maailman paras fiilis ja joulumieli niin ylöspäin ollaan menossa.

Elämän aallot sattuu olemaan sellaisia, että välillä tulee niitä myrskyjä ja usein sillon kaikki mahdollinen pamahtaa päälle samaan aikaan. Johan tässä kuitenkin elettiin hyvin tasaisia aikoja monta vuotta. :D Mulla on kuitenkin sellainen kutina, että seuraava vuosi tulee olemaan poikkeuksellisen hyvä ja erilainen kuin hetkeen!

Ihanaa Joulua kaikille teille ruudun toiselle puolelle <3 Nautitaan läheisistä, hyvästä ruuasta ja ihan vaan olemisesta. Muutaman päivän irtiotto ei tee muuta kuin hyvää. Edessä on taas pitkä kevät, jolloin ehtii tehdä niitä rutiineja, treenejä ja terveellisempiä valintoja. :)

47638_10156248731540577_2463102152457999426_n


4 Responses to “ERILAINEN JOULU”

 1. Avatar Hanna sanoo:

  Pysähtyminen saa ajatukset liikkeelle ja pääsee käsittelemään padottuja tunteita. Aina se ei ole helppoa ja joutuu nousemaan pohjalta mutta tuntuu siltä että juuri se on se mikä saa olemaan oikeasti vahvempi. Tsemppiä paljon ja oikein mukavaa joulua! :) ♡

 2. Avatar sofiam sanoo:

  Täällä myös todella erilainen joulu vastassa ja se onkin tuottanut jo tovin aikamoista ahdistusta..eikä joulumielestä ole tietoakaan, mutta eikö tästäkin selvitä! Paljon tsemppiä Aino ja hyvää joulua <3

 3. Avatar Emilia sanoo:

  Oikein Hyvää Joulua Aino! :)

 4. Avatar Suski sanoo:

  Moi Aino! Positiivista ja valoa sun postauksessa on kuitenkin, kun puhut tulevasta keväästä ja uudesta vuodesta! Itselläni on myös samanlainen fiilis, että ensi vuosi tuo mukanaan mahtavia juttuja, ja syvempiä ihmissuhteitaMulla on kaikki hyvin, perhettä ympärillä (lapset jo isoja), mutta nyt loppuvuodesta alkoi uusia kaverisuhteita, joista uskon kehittyvän vieläkin enemmän. Mulle haasteena on työpäivien lyhentäminen. Pystyn itse määrittämään jossain määrin työaikani, ja se venyy usein liian pitkäksi… Toi vois olla mun uuden vuoden yritys, vaikka lyhentää 20-30 min työpäivääni. Tiedän, että kuulostaa kummalliselta!
  Oho, tulipas pitkä teksti! Menestyksekästä uutta vuotta Aino!!! Ja meille kaikille

Kommentoi