10 x RANDOM FACTS

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kun ajan autolla, toivon että mahdollisimman monet liikennevalot olisivat punaiset, jotta ehtisin näprätä puhelinta hetken. 😀 Eri asia tietysti silloin kun on kiire, silloin kiroan jokaisen autoilijan ja manailen itsekseni kaikkia hitaita ja huonosti ajavia. 

Teen niin hyvää ruokaa, että syötyäni nuolen lautasen 😀 

Jos olen vetkutellut jonkun asian hoitamisen kanssa (laskut, txtariin vastaaminen tms.) ja yhtäkkiä päätän tehdä sen, mun on saatava tehdä se HETI. Vaikka ajaisin autoa samaan aikaan tai olisi vain pari minuuttia jumpan alkamiseen. 

Vaikka mulla olisi kaikki maailman asiat päin pyllyä, pystyn jostain syystä silti ajattelemaan positiivisesti ja olemaan iloinen. En tiedä onko tämä hyvä vai huono puoli, mutta jotenkin olen kuitenkin niin naiivi, että uskon aina siihen että kaikki kääntyy parhain päin. Elän päivä kerrallaan ja stressaan asioista vasta kun ne ovat ajankohtaisia.

Musiikkimakuni on hyvin laaja ja jopa hyvin outo. Kaiken tanssijytinän lisäksi spotify-listaltani löytyy niin Cheekkiä, Kaija koota, ruotsalaista poppia, Bon jovia, kuin Simon and Garfunkeliakin. Mulle ei oikeestaan ole väliä mitä genreä biisi edustaa, kunhan se vaan kolahtaa. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kun tykästyn johonkin asiaan, vaikkapa Adidaksen collegepaitoihin, hamstraan niitä sen jälkeen jokaisessa mahdollisessa värissä ja printissä. Pätee siis kaikkeen. Kun saan pakkomielteen jostain, se menee useimmiten överiksi ja myöhemmin pohdin että miks hitossa mulla on viidet samanlaiset kengät eri värisenä. 😀

Mulle ei sovi lainkaan mittaavat laitteet, sillä asetan helposti itselleni kaikenlaisia tavoitteita, jotka on tietysti pakko saavuttaa. Joskus sykemittaria käyttäessäni oli pakko saada tietyt luvut aina päivä- ja viikkotasolla. Nyt olen alkanut seuraamaan puhelimesta askelmittarin määrää ja ihan pakko saada 10 000 askelta täyteen joka päivä. Nuo askeleet siis jumppien/treenien lisänä. 🙂 

Pystyn toimimaan tiukoissa ja vaikeissa tilanteissa hyvin rauhallisesti ja hallitusti. En siis panikoi helposti. Olen miettinyt, että mikäli joskus joutuisin tilanteeseen jossa täytyy elvyttää/tiukka tilanne, uskon että pystyisin toimia. Toivon ettei koskaan tarvitse ottaa tästä selvää.

Toisaalta, kun mulla on paljon tehtävää, ahdistun helposti ja on mun tosi hankalaa alkaa hoitaa asioita järkevästi. Saatan tehdä kaikkea kerralla vähän sieltä sun täältä ja stressata pääni aivan pyörälle. 

Olen toisaalta hyvin tarkka rutiineista ja tietyistä asioista. Haluan tehdä tietyt asiat just eikä melkeen ja saatan ahdistua jos joudun tehdä asioita uudella tavalla, mutta silti toisaalta olen hyvin sponttaani ja voin tehdä täysin hullujakin asioita ihan vaan koska just nyt tuli sellainen fiilis. Jos vaikka päätän että haluan jotain, mua harvoin estää yhtään mikään. Rahat, aika ja muut hoidetaan aina, vaikka väkisin. (kuitenkin laillisesti 😀 :D)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Löytyykö muita samoilla ominaisuuksilla höystettynä?

Kuvat: Riikka


3 Responses to “10 x RANDOM FACTS”

  1. Salla sanoo:

    Mulla ihan sama 8 ja 9 kohdat! Mä oon niin rauhallinen tyyppi, että pysyisin varmaan tyynenä vaikka ydinpommi räjähtäis. Sit toisaalta aina duunissa ollessa kun on niitä päiviä, joilloin kaikki hommat leviää käsiin eikä aika riitä millään, lamaannun ensin, yritän paniikissa tehä kaikkea enkä lopulta saa oikein mitään aikaan. 😀

  2. Sue sanoo:

    Kiva postaus!=) Mulla sama homma noiden mittareiden kanssa… Miksi sitä pitää aina olla niin tavoitteellinen/ kilpailuhenkinen?!?:D On muuten kova tavoite tuo 10 tuhatta jumppien lisäksi, jumppien kans menee kyllä varmasti yli 20 tuhatta!

  3. Hertta sanoo:

    Mulla on kans just toi että ahdistun helposti jos on paljon hommia. Sitten päädyn tekemään vähän sieltä ja vähän täältä eikä mikään tule nopeasti valmiiksi.Se fiilis on kuitenkin sitte palkitseva kun saa jonkun ärsyttävän homman hoidettua niin en tajua miksi niitä ei voi vaan kerralla hoitaa alta pois 😀

Kommentoi