#SOKERITONSYYSKUU – MITEN MENI?

Vitsit nämä päivät menee niin nopeesti, ettei ehdi paljon hengähtää, kun onkin jo ilta. Samaa vauhtia tuntuu menevän myös nämä kuukaudet, sillä just vasta vaihtui syyskuu ja nyt ollaankin jo lokakuun kolmannessa. Syyskuun haasteena oli minimoida kaiken sokerin syönti ja ajattelin tehdä pientä yhteenvetoa tästä ajasta. Saatte mielellään kommentoida omia kokemuksia ja fiiliksiä kommenttiboksiin!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Omalla kohdalla kyseessä ei ollut mikään kovin suuri muutos, koska nykyään oma sokerin käyttö on muutenkin melko vähäistä. Kesän jäljiltä olo oli kuitenkin normaalia turvonneempi, joten pieni siistiminen teki oikeastaan vaan hyvää!  Oon noudattanut suurpiirteisesti Bikini Body Bootcampin ruokavaliota ja treenaillut normaalisti. Suurpiirteisesti tarkoittaa siis, että välillä oon saattanut käydä lounaalla jossain salaattibuffeessa tai oon tehnyt viikonloppuna raakasuklaata. Kaikki on sujunut oikeestaan tosi iisisti, sillä ruokarytmit on muutenkin hyvin hallussa kevään ja alkukesän dieetin jäljiltä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ihan vaan kuukaudessa oon kyllä huomannut pientä muutosta kehonkoostumuksessa ja olotilassa. Oon taas saanut olla se oma energinen itseni ja ylimääräiset ”pöhötyksetkin” ovat nyt lähteneet. Olo on oikeestaan tosi hyvä ja oon tällä hetkellä tosi tyytyväinen itseeni. Ainahan voi kehittyä ja olla paremmassa tikissä, mutta tällä hetkellä tämä riittää oikeen hyvin. Suorituskyky on se kaikista tärkein juttu ja etenkin viime viikolla treenit kulki ihan superhyvin. Tuo viime viikon hyvä buugi johtui selkeästi myös siitä, että mulla oli kaksi lepopäivää yhden sijaan. Täytyy siis jälleen painottaa levon ja palautumisen tärkeyttä. Mielestäni on paljon mukavampaa treenata kun olo on energinen ja kroppa toimii kuten pitää.

Ajattelin oikeastaan jatkaa samalla meiningillä, eli perusasiat pidetään kunnossa ja sitten jos välillä tarvii vähän löysää niin se on ihan ok!

Miten teillä on sujunut?

kuvat: Riikka


6 Responses to “#SOKERITONSYYSKUU – MITEN MENI?”

 1. Avatar Iidana sanoo:

  Itse olen tosi yllättynyt että pystyin olemaan koko kuukauden syömättä herkkuja/makeita juomia! Ja olin alkukuun raskaana ja nyt siis pienen vauvan kanssa kotona, mikä on monelle ”hyvä syy herkutella”, koska ”imetyshän kuluttaa”. Olen kyllä super tyytyväinen ja aion jatkaa tällä linjalla, mutta että sillon tällön saa herkutella! :)

  • ainorouhiainen ainorouhiainen sanoo:

   Vautsi, rispektit sinne! :) Jatka ihmeessä samalla linjalla, sillä sinä saati vauva ei kuitenkaan sitä sokeria tarvitse. =)

 2. Avatar Salla sanoo:

  Mun sokeriton meni kivuttomammin kuin koskaan ennen! En kärsinyt minkäänlaisista vieroitusoireista tai mieliteoista. Olo oli todella hyvä ja kroppa solakoitui ihan selkeästi. Päätin jatkaa sokeritonta vielä toisenkin kuukauden. :)

 3. Avatar Sofia sanoo:

  Aika rennolla mielellä olin mukana, mutta onnistui kuitenkin superhyvin! :)
  Muutama kertaa on tummaa suklaata tullut syötyä ja pari sokeria sisältävää jääkahvia tullut juotua, mutta äärettömyys ei ollutkaan tavoite joten tyytyväinen olen! :)

Kommentoi