TESTISSÄ UUSI QUESTBAR OATMEAL CHOCOLATE CHIP

Onko siellä ruudun takan Questbar-faneja? Oletteko tietoisia, että markkinoille on jälleen saapunut uusi patukkamaku. Tällä kertaa tuloksena on kaurapuuro-suklaahippu-patukka, joka herätti ainakin mun kiinnostuksen saman tien kun kuulin uudesta herkusta. Questit ovatkin ainoita patukoita, joita syön, sillä koen että ravintosisältö on sen verran ok, että näitä on helppo pitää laukussa hätävarana tai nauttia kahvin kanssa, kun makeanhimo iskee. Pyrin kuitenkin pitämään määrän max 1 patukka per pvä. Nykyään syön ehkä noin 3 krt viikossa proteiinipatukan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olen maistanut lähes kaikki olemassa olevat Questbarin maut ja sen jälkeen pidättäytynyt ihan vaan muutamassa maussa. Lemppari on vaihdellut, sillä olen syönyt itseni ulos esimerkiksi Cookies&Creamista sekä S’moresista. Tällä hetkellä mun lemppareita on ollu Mint chocolate chunk sekä legendaarinen Chocolate chip cookie dough, joka onkin pysynyt top kolmosessa aikojen alusta saakka.

qb1

Maistaessani patukkaa, ensimmäisenä tuli mieleen kanelipulla. Patukassa maistuu mielestäni sekä kaneli että myös kardemumma. Kun söin toista patukkaa, aloin maistaa myös kauraisen maun. Voisi siis sanoa, että maku on kanelipullalta maistuva kaurapuuro, jossa on suklaan paloja seassa. :D Tilasin laatikon questnutritionilta, joten patukat ovat ihanan pehmeitä ja tuoreita. Nykyään kaupasta ostaessa, suurin osa patukoista onkin ollut kovia ja hieman jopa kuivia, jonka vuoksi tämä koostumus toi kyllä lisäpisteitä uudelle maulle. Nyt neljä patukkaa syöneenä voin sanoa, että tykkään kovasti uudesta mausta, eikä luultavasti tuota vaikeuksia tyhjentää koko lootaa! :D

qb3

ravintosisältö per patukka:

kalorit: 190 g

proteiinia 20 g

hiilareita: 22 g (joista kuitua 15g, sokeria 1g, erythritolia 2 g)

rasva: 8 g


9 Responses to “TESTISSÄ UUSI QUESTBAR OATMEAL CHOCOLATE CHIP”

 1. julle sanoo:

  Hei!
  Kun tilasit suoraan questnutritionilta, täytyikö sinun maksaa tullimaksuja?

  • Marjo sanoo:

   Hei! Minuakin kiinnostaisi tietää miten tilaus quest nutritionilta onnistui! Itse olen niin arkajalka tilaamaan ulkomaisista verkkokaupoista tuotteita enkä quest nutritionilta ole vielä ikinä tilannut:D

 2. Essi sanoo:

  Questbar fani myös! Vaihtelee aika paljon vaan nuo makujen hiilariarvot, nyt tullut syötyä vaan noita vähempi hiilarisia makuja. Herkkuja nimenomaan ”tuoreena”, pehmeinä

 3. oikukas vatsa sanoo:

  Onko nuo Questbarit laktoosittomia?

 4. Laura sanoo:

  Voi apua kuulostaa ihan liian hyvältä tämmöselle kaurapuurofanille!! :D

 5. Oooih kuullostaa hyvältä <3 Mä rakastan noita Questbarin patukoita :--)

  lauraheinikki.fi

 6. Janniina sanoo:

  Hei!

  Minuakin kiinnostaisi miten tuolta Questilta tilaaminen käytännössä tapahtuu? Paljonko laatikko maksaa, entä onko tullimaksuja ja kuinka nopeasti tilaus tulee?

  • ainorouhiainen sanoo:

   Sivustolla lukee paketin hinta, valitettavasti en yhtään muista enää loppusummaa. Siihen tuli jotain toimitusmaksuja mutta ei mielestäni tullia. Mä oon vähä sellanen et heitän vaan kortin numeron ja painan ”tilaa” – nappia. Tilaus tuli alle viikossa kotiovelle. :)

Kommentoi