VASTAUKSIA KYSYMYKSIINNE

Moikka! Sain kuin sainkin avauttua läppärin, joka on ollut pois käytöstä koko viikonlopun. Tässä tulisi ihan sekavasti vastauksia lähettämiinne kysymyksiin. Jaan vastaukset pariin osaan, jotta lukeminen on mielekästä ja mulla riittää kirjoitettavaa muinakin päivinä, heh! ;)

Collage_Fotor

Roligt med frågestund! Vad tycker du om yoga som träningsform? 

Tämä kuulostaa varmasti tosi oudolle, mutta en ole kokeillut yogaa kuin joskus monia vuosia sitten kerran. Ongelma on se, että silloin kun meidän salilla menee yogaa, mulla on aina jokin oma tunti samaan aikaan. Haluaisin kyllä päästä sisälle tähän yogan maailmaan. Olen itse käynyt Fitness Pilates ohjaajan koulutuksen ja ohjannutkin sitä aikoinaan.

Pelaatko PokemonGO.ta? :D

Latasin kyllä sovelluksen uteliaisuudesta ja oon metsästänyt kaksi pokemonia, mutta en voisi sanoa että pelaan sitä. :D

Mitä malli nuo sun kuvassa olevat niken harmaat trikoot on? Oon etiskelly just ton tyyppisiä!:)

Noissa lukee toisessa lahkeessa ”Just do it” ja ostin ne Stockmannilta kesän alussa! Mallin nimi on ”Leg-A-See Just Do It Leggings”.

Mua kiinnostais myös sporttimimmin säästövinkit, mistä sä pihistät? Mistä taas et halua yhtää säästää?

Mä oon tosi huono säästämään, pitäisi opetella! Ostan aika harvoin mitään ”tavallisia vaatteita” tai kosmetiikkaa. Oikeastaan vasta sitten kun todella tarvitsen. Ruuasta en taas halua mielellään säästää, haluan että meillä on aina jääkaappi täynnä terveellistä hyvää safkaa. :)

Myös tulevaisuuden tavoitteet kiinnostaa: mitä tavoitteita oot asettanut itsellesi, jos olet? Missä haluat olla 10 vuoden päästä uran ja muun elämän osalta?

Tällä hetkellä mulla on vähän sellainen fiilis, että en oikeen tiedä tavoitteista, oon ehtinyt miettiä paljon asioita nyt lomani aikana ja se on jopa vähän sekottanut ajatuksia. Haluan kuitenkin kehittyä näissä jutuissa mitä teen sydämellä, eli blogin pitäminen, ryhmäliikunta ja uuden nettikaupan menestyminen on prioriteettilistan kärjessä. Normaalissa elämässä taas elän ehkä enemmän päivä kerrallaan juuri tällä hetkellä.

Vau! Oot kyllä niin upeassa kunnossa! Yksi asia jota suuresti ihannoin on säkenöivän kaunis ja puhdas iho! Siihen liittyen kysyisinkin että millainen on tämän hetkinen päiväsi ruokavalio?

Kiitos, olipa kivasti sanottu! Nyt kun oon ollut kesälomalla ja en ole treenannut kovinkaan paljoa, olen syönyt enemmän proteiini ja rasva voittoisesti. Ruokavalioni sisältää kuitenkin aina todella paljon vihreitä vihanneksia, kasviksia ja marjoja, joiden uskon olevan myös osasyy hyvään ihoon. Syön ihan jokaisella aterialla jotain vihreää. Olen myös huomannut omalla kohdalla että gluteenin ja maitotuotteiden vähentäminen/poisjättö vaikutti ihoon positiivisesti. 

Millaisia spinning treenejä suosittelet viikossa tekemään jotta haluaa mahdollisimman hyvin polttaa rasvaa ja kasvattaa kuntoa?

Mun mielestä intervallit ja kovat HIIT-treenit spinningissä tehoaa noihin tavoitteisiin kaikista parhaiten!

Onko mahdollista päästä maksua vastaan sun spinning tunnille Vaasaan, mikäli on tulossa käymään elokuussa Vaasassa? :)

Totta kai! Laitat vaan mulle mailia kun olisit tulossa niin pääset ihan maksutta kokeilemaan. :)

Mistä kaikesta suosit luomua, ja käytätkö sellaisia tuotteita kuten esimerkiksi ei luomu omenat jotka kokevat ”vahakäsittelyn” näyttääkseen paremmalta tms..

Ostan yleensä luomuna salaatit, vihannekset, hedelmät, kahvin, lihan (jos tarjolla). Pyrin myös aina ostamaan kotimaista! No en mielellään käytä vahakäsiteltyjä tuotteita, mutta on saattanut joskus tulla ostettua tietämättään.

Sulla taisi olla mehustin.. Voisitko jakaa suosikkimehu reseptisi!

Nyt ei ole hetkeen tullut mehustettua, mutta useimmiten mehu sisältää porkkanoita, sitruunaa, jotain vihreää ja omenan!

Pt:n työtä tehdessäsi, ohjaatko asiakkaan tarpeen vaatiessa ravitsemus- tai fysioterapeutille?

Ehdottomasti. Jos omat taitoni ei riitä, ohjaan asiakkaan eteenpäin osaavalle taholle.

Mulla on vähän polvien kanssa ongelmaa. Mikä vois olla semmonen kotona ilman mitään ihmeellisempiä lisävarusteita tehtävä polvia säästävä ja vahvistava liike/liikkeet? Muutenkin aika löysät nivelet(?), että mm. punnerrukset ottaa eniten ranteisiin :D

Millaiset liikeradat ottavat kipeää? Syväkyykky (lapsikyykky) rauhallisesti tehtynä on ihmiskeholla hyvinkin luonnollinen liike ja samalla tehokas. Sitten esimerkiksi lantionnoston selinmakuulta tai yhdellä jalalla tehtynä vahvistavat takareisiä ja pakaroita. Uskon, että monessa liikkeessä tärkeintä on juuri keskittyminen siihen ettei nivelet yliojennu tai raajat käänny vääriin suuntiin.
Onko juoksu ja pyöräily sun mielestä riittävää treeniä jaloille vai kannattaisiko tehdä jotain lihaskuntohommeleita niiden lisäksi? Kotioloissa siis tämäkin pääasiassa. Ja ihan peruslihaskunnon ylläpitämiseksi ilman ns. mitään erityisempiä tavotteita.
Päteekö sama naisiin ja miehiin?

Molemmat lajit ovat toki hyviä liikuntamuotoja, mutta suosittelisin silti jotain voimatreeniäkin niiden lisäksi. Esimerkiksi kerran tai kaksi koko vartalon salitreeniäkin auttaa jo paljon. Sama pätee sekä naisiin että miehiin!


2 Responses to “VASTAUKSIA KYSYMYKSIINNE”

  1. Avatar mjai sanoo:

    Katoin eka et oot leikannu tommosen pitkän polkkatukan! Ois meinaan ihan sairaan makeen näkönen sulla! :D

  2. Avatar E sanoo:

    Moi!

    Mitä kenkiä suosittelet Bodyattack ja Bodystep tunneille?

    Olen tähän asti käyttänyt mun juoksulenkkareita näillä tunneilla, koska mulla on ylipronatoiva jalka…

Kommentoi