PÄIVÄN PAKARATREENI

Nyt kun oon lomalla, pyrin treenaamaan aina heti aamulla. On jotenkin hyvä fiilis, kun treeni on hoidettu, eikä sitä tarvitse miettiä enää loppupäivän aikana. Tällä viikolla oon pitänyt vielä treenimäärät hyvin pienenä ja oikeestaan oon vaan ottanut iisiä koko viikon. Oon päässyt jo aika hyvin lomamoodiin ja pystynyt nauttimaan vapaasta ajasta! Mun mielestän paras motivaattori treeniin on sopia treffit kaverin kanssa ja treenata yhdessä. Käytiin tänään Lauran kanssa hikoilemassa salilla heti aamusta ja latailinkin snäppiin hieman videomateriaalia. Screenshotteja oli otettu sen verran monta, että päätin jakaa koko treenin täällä. Treeni oli nopea ja tehokas, just sellainen joista tykkään!

Collage_Fotor

Treeniä ennen lämmiteltiin juosten 10 minuuttia, jonka jälkeen tehtiin hieman aktivoivia liikeitä ja kevyitä venytyksiä. Itse treeni meni näin:

 1. 12 x takakyykky + 10 x boksihyppy
 2. 10 x maastaveto + 10 bortsovin loikkaa
 3. 12 x lantionnostoa tangolla + 16 x luisteluloikkaa
 4. 8 x penkille nousu per jalka + 5 x kirppuhyppy per jalka

Jokaista liikeparia tehtiin 4 sarjaa. Jokaisen sarjan jälkeen noin 30-60 sekunnin palautus.

Tässä vielä liikkeet videolla. Videosta puuttuu ekassa kuvassa näkyvä takakyykky ja boksihyppy! Laatu on aika kuraa, koska en alunperin ajatellut kuvata videoita tänne. 😀 Videot näkee paremmin myös mun snäpistä: ainopaino!


3 Responses to “PÄIVÄN PAKARATREENI”

 1. HannaK. sanoo:

  Moi! Kommentti ei liity nyt tähän postaukseen (vaikka hyvänoloinen treeni oliskin), mutta ajattelin, että huomaat tästä helpoiten! Ajattelin tehdä sun valkosuklaa-mango-jäätelöä ja mietin, paljonko yleensä kookosmaitopurkissa on sitä jähmeää osaa? Pidin sitä yön yli jääkaapissa ja avasin sen käyttääkseni litkun bataattisosekeittoon, mutta ei sitä litkua ollut kuin ehkä 2rkl. Eli kun jähmeää osaa on noin paljon, niin pitäisikö muitakin aineita jäätelöreseptistä lisätä? Mulla ei tosiaan siis ole nyt tietoa jähmeän osan määrästä yleensä, sillä kysyn 🙂

  • ainorouhiainen sanoo:

   Moi! Käytä vaan koko jähmee osa, se riippuu hieman merkistä paljonko sitä on, mutta oikeestaan mitä enemmän, sen parempi 😀 en siis näe syytä lisätä muita ainesosia siitä huolimatta 🙂

 2. Kaisa sanoo:

  Ei liity tän postauksen treeniin vaan muutaman päivän takaiseen booty hiit- loikkatreeniin. Tein tosiaan kyseisen treenin tänään päivällä ja nyt iltaa kohdin on pakaroita alkanut pikkuhiljaa jonottamaan, huomista kauhulla odotellessa 😀 hyvä treeni kyllä, kiva että julkaiset näitä säännöllisesti!

Kommentoi