VUODEN EKA JA VIKA JUOKSULENKKI

Eilen oli hieman erilainen päivä treenien osalta, kun Vaasassa vietettiin Nice Run – tapahtumaa. Pari vuotta sitten ohjasin lämmittelyn kaikille juoksikoilla ja nyt oli sitten jälleen aika nousta lavalle liikuttamaan isoa massaa! On muuten aika makeen näköistä kun 2500 ihmistä tekee liikkeitä yhtä aikaa. Ohjattiin kolme kappaletta Bodyattackia ja siitä sai kyllä kivan lämmön päälle, vaikka sää oli hieman kolea. Ennusteet lupailivat kovaa tuulta ja jopa myrskyä, mutta onneksi pahin viima iski päälle vasta myöhemmin illasta. Olin ajatellut, että ohjaan pelkän lämmittelyn ja lähden siitä kotiin, mutta kaverit yllyttivät juoksemaan viiden kilsan lenkin heidän kanssaan. No, ajattelin että voisinhan mä sen mennä rennosti palautellen.. :D

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kun päästiin vauhtiin huomasin että ei se vauhti nyt ihan rennointa hölköttelyä ole, mutta juoksin koska tuntui hyvältä. Huomaan, että en esimerkiksi hengästy millään tavoin, vaikka vauhti olisi kova, mutta koivet ei sitten olekaan samaa mieltä sykkeen kanssa. Vasen jalka puutui kokonaan parin kilsan jälkeen ja kova vastatuuli alkoi painaa myöskin vastaan. Olisin ihan hyvin voinut pysähtyä ravistelemaan jalkaa, mutta ei.. jos ollaan kerran lähdetty, niin vedetään sitten loppuun asti. Jolkottelin koipi puutuneena maaliin, kun kello näytti 25 minuutin aikaa. Välillä sitä miettii, että jos saisi totutettua jalat juoksuun niin voisi kehittyä treenaamalla ihan hyväksikin juoksijaksi, mutta sitten toisaalta, juoksu ei kyllä oo oikeen mun pala kakkua. Taisi siis olla tän vuoden eka ja vika lenkki tuo ja keskityn kuitenkin vaan pomppimaan siellä jumppasalin puolella. :) Oli muuten jäätävän jumiset jalat tänään aamulla kun nousin ylös. Siitä olikin kiva lähtee ohjaamaan RPV-tuntia, kun pelkkä kävelykin tuntui haastavalta! :D

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tällä viikolla on taas lanseerattu uusia Les Mills ohjelmia ja on kyllä todella virkistävää saada taas uudet setit käyntiin. Hieman vaan meinaa kiirettä pukata, kun yhtäkkiä pitää varata jokaiseen päivään sellainen 5 tuntia aikaa iskostaa päivän ohjelma muistiin. Tällä hetkellä oon ohjannut attackin ja combatin, josta erityisesti combat sytytti kovaa. Ihan paras ohjelma pitkään aikaan! :) Tällä hetkellä opettelen juuri steppiä, jota ohjailen myöhemmin tänään atleettisena. Atleettisessa versiossa on tosi hyvät biisit tässä ohjelmassa ja uskon että kokonaisuuskin iskee mukavasti.

Aina kun on stressaantunut olo ja kiire, mun on tosi haastavaa keskittyä tähän kirjoittamiseen kun päässä vilisee sata ”pitäisi” asiaa, joten jätetään tämä suosiolla tähän tällä kertaa. :D Olikos muuten joku teistä juoksemassa eilen Nice Runissa?

Combatin seiska biisi –>

https://www.youtube.com/watch?v=UrZUqnSBQ1c

kuvat: Riikka

8 Responses to “VUODEN EKA JA VIKA JUOKSULENKKI”

 1. Avatar Anitta sanoo:

  Miksi minä en saa pömppövatsa litteäksi?

 2. Avatar Nora sanoo:

  Pakko sanoo tohon snappaamiseen, että tuskin niin kiireinen olet että ois tarvetta ajaa ja snapata samaan aikaan.. Jotenkin tuntuu tyhmältä liikenteen vaarantamiselta, sillä selkeesti kuitenkin silmät ja keskittyminen on muualla kun tiessä.. Muuten tosi kiva että jaat sielläkin kuulumisia ja pääsee mukaan sun arkeen :)

  • ainorouhiainen ainorouhiainen sanoo:

   No oot tässä ihan oikeessa kyllä! Mä tapaan snäppäillä liikennevaloissa, kun auto on pysähdyksissä, jos siis autosta jotain pistän tulemaan. Oon niin levoton että en voi olla edes punaisien ajan vaan tekemättä mitään. :D

   • Avatar Myy sanoo:

    Haha :D Täällä toinen levoton! Koko ajan pitää tehdä jotain. Paikallaan olemisesta tulee laiska ja ahdistava olo. :D

 3. Avatar sari sanoo:

  Joo, oltiin työkamujen kanssa! Alunperin oli tarkoitus juosta, mutta kävelyks kyllä meni! Oli jalat vielä niin älyttömän kipeet maanantain jalkatreenin jäljiltä :) tykkään muuten tosi kovaa tosta rasvanpoltto ohjelman saliohjelmasta, se on simppeli ja nopeesti toteutettavissa! Uus Combat on kiva ja hyvät biisit, siitä saa kyllä hiton kovan treenin kunhan vaan oppii ohjelman!

  • ainorouhiainen ainorouhiainen sanoo:

   Kiva kuulla että ohjelma tuntuu hyvältä, tavoitteena onkin että se on tehokas mutta simppeli ja nopea. Ei siellä salilla ole tarvetta viettää tuntia pidempään, kun tekee treenin tehokkaasti! :)

 4. Avatar Emmi sanoo:

  Hei mikä tuota puutumista voisi aiheuttaa? Mulla ihan sama vaiva. :/

Kommentoi