PLYOMETRISET PAKARAT

Olen huomannut viime aikoina, että pakaroitteni suorituskyky sekä myös koko (:D) on parantunut jostain syystä. Mulla on ollut reisissä kokoa ja poweria jo pitkään, mutta booty ei ole ollut yhtä vastaanottavainen sen suhteen. Nykyään saan lähes poikkeuksetta pakarat kipeäksi erilaisten jalkatreenien jälkeen, mikä oli ennen todella haastavaa. En ole siis tehnyt salitreeniä alavartalolle aikoihin, mutta sen sijaan oon kuulkaas hyppiny ja pomppinut.

Yritin miettiä, että mitkä voisivat olla ne kehityksen tuoneet muutokset, sillä oon kuitenkin hyppinyt aina ennenkin. Mitä tulee kehoon ja sitä koskeviin muutoksiin, olen kyllä pahimman luokan analysoija. Aina kun jotain poikkeavaa tapahtuu, pohdin, mietin ja myös googletan mahdollisia syitä. No, tätä ei kyllä tarvinnut googlettaa, sillä tiedän syyn johtuvan muutamasta pikkujutusta!

Collage_Fotorpakara

jälkeen – ennen

Reilu vuosi sitten (vai onko siitä jo kauemmin?) aloin tehdä kaikilla tunneillani kyykyt syväkyykkyinä. Siis ihan ass to the grass – meiningillä. Myös ponnistukset tehdään aina syvältä ja olen muutenkin keskittynyt tunneillani paljon lantion avaamiseen, kireisiin lonkankoukistajiin ja oikeanlaiseen hermotukseen, oikeissa lihaksissa. Tämänhän olen tehnyt tietysti asiakkaita ajatellen, mutta koska ohjaan tunteja useamman kerran päivässä, olen saanut tietysti itsekin tästä hyödyn. Esimerkiksi RPV-tunnillani keskitytään hyvin paljon sekä plyometriseen treeniin, että myös pakaran pienen, keskimmäisen ja suuren lihaksen aktivointiin. Kun lihakset ”oppivat aktivoitumaan” eristävillä liikkeillä, on ne helpompi saada mukaan myös muissa liikkeissä ja muissa treeneissä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mun pakarat ovat siis kokeneet herätyksen ja siihen kun on sitten lyöty nuo Bikini Bootcampin supertehokkaat treenit päälle, on tuloksena kehitystä. Bikini Body Bootcamp – haaste alkoi alunperin täällä blogissa, jonka jälkeen kehitin siitä ryhmäliikuntaversion, ja näin 2 – vuotta myöhemmin, koko treeni on kokenut paljon kehitystä ja pieniä muutoksia. Testailujen ja tuntemuksien jälkeen, oon saanut aikaiseksi tooooodella hyvän treenin. Ainakin jos multa kysytään, heh heh.

Sen vuoksi tästä suositusta haasteesta onkin tulossa VOL.2. Tällä kertaa haluan tarjota jokaiselle hieman henkilökohtaisemman ravinto-ohjelman tukemaan parhaita mahdollisia tuloksia tällaisella treenillä, joten tulen myymään pakettia mielestäni hyvinkin kohtuullisella hinnalla. Tästä lisää myöhemmin. =)


10 Responses to “PLYOMETRISET PAKARAT”

 1. Avatar Anni sanoo:

  Ooh mahtavaa, ohjelma kuulostaa mahtavalta! Ja onpa selkeä kehitys huomattavissa! Harmi kun en itse oo tajunnut ikinä kuvailla, kehitys on vain sellaista tuntumaa, ja toki sitä, että on tyytyväisempi ulkomuotoonsa ja vaatteet näyttää paremmilta päällä. Mutta ilman kuvia ei nää sitä konkreettista muutosta.

 2. Avatar Jeilou sanoo:

  Mä rakastan hyppyjä ja loikkia!Ja nyt kun lumet ja jäät on sulanut niin on ihana päästä ulos niitä tekemään!Ajattelin muutenkin pitää pienen ”kuurin” reisi- ja pakara seudulle, ku perus päärynävartalotyyppinen ku olen, kiitos geenien!=) Onko pakko tehä salilla treeniä jaloille vai riittäiskö noi hypyt ja loikat jos haluaa tosiaan reisi- ja pakaraseutua kiinteyttää? Ku se jalkojen treenaaminen salilla tuntuu vähän ”pakko pullalta” tällä hetkellä. Ajattelin asian myös niin et taidan tehä just niin kuin hyvältä tuntuu, sehän se taitaa olla tärkeintä vai mitä? =)

 3. Avatar Maija sanoo:

  Vau mitä kehitystä näkyy!! :)
  Toi googlettaminen ja analysointi kuulostaa niin tutulta. :D Mä teen sitä aina jos mulla on pienikin päänsärky koska harvoin mulla on mitään kipuja. Ja sitten tunnin googlailun jälkeen totean että nyt on pakko päästä aivokuvaukseen. :D

  Bbc vol 2 kuulostaa enemmän kuin tervetulleelta! Milloinkohan tää on tulossa? :)

  Postaustoive! Miten kannattaa urheilla viikon ajan jos juhlat ovat viikonloppuna. Eli haluais näyttää hyvältä ja slimmiltä eikä niin että jalat ovat vielä hapoilla edellisestä treenistä tai että mahaa turvottaa. :D Muistelisin että oot joskus kirjoittanut aiheesta, voi linkkailla myös vanhoja postauksia!

  • ainorouhiainen ainorouhiainen sanoo:

   BBC 2 on tulossa ihan jo tän kuun aikana! :)

   Hyvä postaustoive, en ookkaan tainnut ennen kirjoitella tuosta aiheesta tarkemmin, kai? En ainakaan muistan :D

 4. Avatar sari sanoo:

  Jee…! Tota ruokavalio ja treeni jutskaa jään innolla odottelemaan! Oon saanu itsekseni treenaamalla ja ruokavaliolla rasvaa sulatettua ihan kivat määrät, mutta nyt on jo jonkin aikaa junnattu paikoillaan ja oon ton syömisen kanssa pikkasen hukassa/neuvoton, enkä oikeen tiedä mikä on pielessä…lähinnä mietityttää annoskoot, hiilareiden ja proteiinin määrät.
  Odotellaan, odotellaan..:)

 5. Avatar Anitta Erenius sanoo:

  Miten pakarat kiinteiksi?

 6. Avatar Eeva sanoo:

  Katselin jo aiemmissa postauksissa sun pakaroita (:DDD) ja huomasin, että nyt on kehitystä kyllä tapahtunut. Loistavaa ja ei muuta kun konkreettisia vinkkejä kehiin!

Kommentoi