JA TREENI KULKEE (HYVÄN MUSIIKIN TAHDISSA)

Treeniviikko alkaa olla taputeltu ja vitsi että oon tyytyväinen, kun voimaa ja energiaa on taas normaalilla tavalla, jollei enemmänkin. Sanoinkin kavereille, että tuntuu kuin mun päältä olis otettu 10 kilon haarniska pois. :D Välillä varmaan ihan hyvä saada muistutusta palautumisen ja muiden asioiden tärkeydestä, jotta osaa taas arvostaa tätä olotilaa. Ei tarvi varmaan erikseen kertoa, että treeni kulkee ja hyvin kulkeekin. Tälle viikolle on kerääntynyt ihan kiva määrä hikoiltuja tunteja ja tänään pääsin jumppien jälkeen vielä hierojalle.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

kuva: Riikka

Oon varmaan jo useasti maininnut, että musiikki on mun mielestä osa onnistunutta treeniä. Siitä saa jotenkin ihan tajuttomasti energiaa, etenkin noissa ryhmäliikunnoissa. Musiikin pitää myös kuulua kunnolla, tottakai! :D

Tässä sekavassa järjestyksessä erilaisia jumpissa kuultuja biisejä. Tiesittekö että Scooterilta julkaistiin uusi levy tammikuussa? :D


4 Responses to “JA TREENI KULKEE (HYVÄN MUSIIKIN TAHDISSA)”

 1. Avatar Mari sanoo:

  Se on kyllä jännä, kuinka paljon musiikki vaikuttaa treeniin! Ja kunnolla sen vaikutuksen aina huomaa, jos sitä musiikkia ei ole. Nimim. eilinen pitkis meni aika vittuuntuneissa fiiliksissä, koska kuulokkeista loppui akku heti alkumatkasta. Arghh.

 2. Avatar sari sanoo:

  Hyvä musa on kyl ehdoton juttu! Siitä saa niin mahtavat fiilikset, sit vielä kun osaa ohjelman/liikkeet se fiilis nousee entisestään ja pystyy antaa vaan mennä täysillä! Hyviin fiiliksiin ehdottomasti vaikuttaa myös ohjaaja ;)

 3. Avatar Jennu sanoo:

  Kivoja biisejä! Onko sinulla spotifyssä näistä soittolista? Voisin haluta seurata jos semmoinen löytyy! :)

  • ainorouhiainen ainorouhiainen sanoo:

   Mulla ei ole omaa soittolistaa spotifyssa valitettavasti. Käytän iTunesia =)

Kommentoi