HELPOTUSTA TREENIMIMMIN ARKEEN

Yhteistyössä Beauty Salon Hanna Kalliola

Ei sen puoleen, että mulla olisi tätä ennenkään mennyt paljon aikaa laittautumiseen, mutta nyt ei mene sitä vähääkään ja nekin ripsarinlaittoon menevät minuutit voi käyttää vaikkapa nukkumiseen. Kävin siis kuukausi takaperin laitattamassa ripsien pidennykset ja ennen laittoa, tein kartoitusta, missä saisin itselleni juuri sellaiset kuin haluan, eli luonnolliset, tuuheat ja mukavan ”tuntuiset” ripset. En siis halunnut ripsiä, jotka tuntuvat joka räpäytyksellä yläluomessa, enkä myöskään liian näyttäviä harakan varpaita. ripset1-2

Suosituksien perusteella päädyin Hannan Beauty Salonkiin, joka sijaitsee ihan Vaasan ydinkeskustassa, Anttilan talossa. Hannan luona on rentouttavaa asioida ja olenkin saattanut ottaa muutamat päiväunet samalla kun olen käynyt huoltamassa räpsyjä.

Laitoin ripset alunperin eräitä kuvauksia varten, mutta sitten tykästyin niihin sen verran paljon, että ne ovat edelleen helpottamassa arkeani. Nämä ovat myös olleet siitä hyvät, että kun huoltoaika alkaa lähestyä, ripset eivät näytä karseilta harvahapsuilta, vaan koska ne ovat alunperinkin luonnolliset, ei ripsien vähentymisestä tule niin suurta efektiä. Itse en käytä arkisin muuta meikkiä, joten viimeisien kuukausien aikana ei ole tarvinnut edes pestä kasvoja kuin vedellä suihkun yhteydessä. Kätevää jos en sanoisi! 😀

ripset-2

Mulle laitettiin sekaisin muutamaa erilaista volyymieripsimallia, jotta saatiin haluttu tulos. Nyt ei ripsarit kirvele silmissä ja valu piskin pläsiä kovimmassakaan hikitreenissä ja heti aamulla herätessä näyttää samantien jo ihmiseltä. 😉 Voin suositella lämpimästi Beauty Salonia kaikille jotka ovat suunnitelleet räpsyjen laittamista. Koska Hanna on sen verran suosittu, kannattaa olla hyvissä ajoin varaamassa aikaa! Nettisivut ja yhteystiedot löytyy täältä.


One Response to “HELPOTUSTA TREENIMIMMIN ARKEEN”

  1. Tuija sanoo:

    Sulla on ihailtavan kaunis iho! 🙂

Kommentoi