JUURI SITÄ MITÄ TARVITSIN

Eilen aikaisin aamulla istuin Helsingin lentokentällä ja kirjoittelin edellistä postausta, jossa totesin että stressilevelit huitelee taas hieman liian korkeella ja että täytyisi oppia ottamaan enemmän omaa aikaa. Sen jälkeen hypättiin kuuden hengen bloggaaja jengillä koneeseen, jonka kohteena oli Kittilä. Ollaan siis täällä Levillä viettämässä VIP Luxury Weekendiä ja tähän asti on ollut ihan mahtavaa. Sitä sanotaan, että Lapissa on taikaa ja se kyllä pitää paikkaansa. Jonkinlainen rauhallisuus saa omankin pään hiljenemään ja jo yhdessä vuorokaudessa oon pystynyt unohtamaan kaikki työkuviot ja stressaavat asiat. Tänään aamulla herätessä en edes tiennyt mikä päivä on.

LWC-Blog-50

viimeisen päälle kuljetus by Mercedes Benz

LWC-Blog-1

LWC-Blog-52

LWC-Blog-3

karhunkiepin majoitus

Kuntosalilla työskennellessä tulee tehtyä melkein kaikki treenit sisätiloissa, joten eilinen Arctic challenge oli aika mielenkiintoinen kokemus. Koko treeni tapahtui ulkona, tarkemmin sanottuna metsässä, missä oli sellainen metri lunta. Lumen lisäksi lisäpainona toimi kaveri ja puupölkky, eli paikallisemmin sanottuna pölli. Tuo meidän PT Peippo ei ole peetee löysimmästä päästä, joten menokin meinasi olla aika hapokasta välillä. Etenkin kun treenaat toppavarustuksessa niin ei tarvitse paljon pommpia ja puuskutus on taattua. Treenin jälkeinen fiilis oli kuitenkin jotain mahtavaa, ulkoilma tekee niin hyvää!

LWC-Blog-85

metsien mies 😀

LWC-Blog-10

LWC-Blog-68

kaveri maaliin vaikka raahaten 😀

LWC-Blog-77 LWC-Blog-55 LWC-Blog-41 LWC-Blog-33 IDLWC-Blog-29

Kirjoitin eiliseen postaukseen myös kuinka toivoton oon kehonhuollon suhteen. Joku korkeampi taho on varmaan kuullut mun jutut, sillä päästiin kokeilemaan saunayogaa eilen. Aiemmat jooga kokemukseni pystyy laskea yhden käden sormilla, joten tämä oli todella kiva juttu. Mielen Valkeassa järjestetty Saunayoga avasi ihanasti jumisia lihaksia ja vaikka treenin aikana ei juurikaan liikuta, alkoi hikipisarat valua melko nopeaan. Treeni ei ollut raskas, eikä sen kuulukkaan olla. Pitäisi oppia tekemään myös rauhallisempia settejä välillä.

LWC-Blog-113 LWC-Blog-115LWC-Blog-122

Viimeisteltiin päivä vielä sushi-illallisella ja sen jälkeen uni maistui vähän liiankin hyvin. En muista milloin viimeksi olisin nukkunut yhtä sikeästi. Unikurssilla ollessani, meitä kehotettiin nukkumaan niin pimeässä huoneessa, ettei näe edes omaa kättä jos sen nostaa kasvojen eteen. Eilen tämä todellakin toteutui ja myös hiljaisuus vaikutti täydelliseen uniympäristöön. Niin mahtavaa herätä hyvin nukutun yön jälkeen tällaisessa mestassa. Ollaan siis syöty, treenattu ja nautittu sopivassa suhteessa!

Snäppi ja instagram ovat laualaneet aika aktiivisena ja myös näiltä kanavilta voi tsiikailla meidän menoa livenä! 🙂

snap chat: ainopaino

instagram: ainorouhiainen

kuvat: Arctic Film Crew


3 Responses to “JUURI SITÄ MITÄ TARVITSIN”

  1. Tuija sanoo:

    Lumiselta ja kylmältä näyttää meno ja sää vaan vedät ilman takkia 😀 🙂

  2. TiinaH sanoo:

    Voi että, just tuollaista irtiottoa arjesta kaipaisin minäkin, so green! 🙂 😉

Kommentoi