TREENIJUTTUJA & MUSIIKKIA & TREENIVIDEO

Huomaan, että oma ajattelutyyli treenaamista kohtaan on muuttunut hieman. Luulen tämän johtuvan osittain siitä, että koska oon vähentänyt treenimääriä, keskityn ehkä enemmän ja teen tehokkaammin ja paremmin, silloin kun teen. Oon kyllä aina ollut sellainen, että haluan tehdä asiat kunnolla, mutta kai sitä kuitenkin jotenkin pystyy antaa itsestään vielä enemmän, kun aikaa on vähemmän. Itse en esimerkiksi ajattele, että vielä pitää jaksaa 30 minuuttia treeniä, vaan enemmänkin että vielä on 30 minuuttia aikaa tehdä tulosta! :D Positiviisella ajattelulla pääsee aina pidemmälle.

Tänään treenattiin taas todella kovaa pyörän päällä ja voin kertoa että jalat ovat aika loppu vieläkin. Oon muuttanut hieman spinningin rakennetta ja vaikka oon yleensä hieman huono kokeilemaan mitään uutta, niin nyt täytyy myöntää, että muutos on toiminut aika hyvin!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

kuva: Riikka

Tässä on tullut myös uudistettua muutamia tunteja, joten ajattelin jakaa taas vähän jumputusta teillekin!

https://www.youtube.com/watch?v=DrUu5fxsmQk

Tällä viikolla on myös vaihtunut uudet LesMills ohjelmat, joten viikko on ollut senkin osalta normaalia raskaampi. Ohjasin attackin, combatin ja stepin ja mielestäni nyt kaikki ohjelmat ovat tosi jees. Täytyy sanoa, että tykästyin combattiin tällä kertaa eniten, ainakin ensi ohjaamisen jälkeen. Harmittaa, kun ensi viikolla mulla jää combat väliin, sillä matkustan Helsinkiin keskellä viikkoa erään projektin tiimoilta. Luvassa on siis ainakin yksi ylimääräinen lepopäivä, mikä tekee varmasti ihan hyvää vaan! :)

Kuvasin tuossa yksi torstai aamu yhden biisin mun RPV-tunnilta. Paljon tulee höpöteltyä jumpista, mutta harvemmin sitä pystyy selittää mitä siellä oikeen tehdään. Tuon videon kuva meni jostain syystä sumeaksi heti alun jälkeen, mutta kyllä siitä liikkeet näkee. Jaloissa on siis kuminauha tuomassa lisävastusta liikkeisiin. :) Tunnilla on luonnollisesti eri vaihtoehtoja noille vaikeammille liikkeille.

PS. Viime päivinä oon hääräillyt paljon keittiössä ja kehitellyt reseptiremonttia joululaatikoista ja niistä tulossa herkullinen postaus piakoin! Mukavaa viikonloppua. :)


8 Responses to “TREENIJUTTUJA & MUSIIKKIA & TREENIVIDEO”

 1. Avatar Mari sanoo:

  Aivan järkyttävän hauskannäköistä menoa tolla videolla! :)
  Ei olisi mun mielestä yhtään hullumpi idea, että aina välillä jakaisit tälläisiä yhden biisin videoita omilta tunneiltasi.

  • ainorouhiainen ainorouhiainen sanoo:

   Kiva kuulla, laitetaan aina silloin tällöin tulemaan jumppaivideoita =)

 2. Avatar Maija sanoo:

  Vitsi sä vedät hyvin videolla! Mulla tutisis jalat jo puoles välissä. :D
  Tunnistin muuten itteni tosta ajattelutavasta ”vielä 30 min jäljellä tuntia”. Yritän kääntää ajattelun tämän postauksen jälkeen positiivisemmaksi. Kiitos! :D
  Jeeee ootan hirveesti joululaatikko-postausta!! Varsinkin porkkanalaatikon tuunaus ohjetta. :P

  • ainorouhiainen ainorouhiainen sanoo:

   Kiitti! Toi on aika hapokas biisi kyllä =)

   Porkkanalaatikkoa tulossa… ;)

 3. Avatar Tuija sanoo:

  Hyvä video! Motivaatiota näin joulun alla ! :)

 4. Avatar Mea sanoo:

  Osaatko sanoo minkä takia raakasuklaata tehdessä tulos on jotenkin ’rasvamainen’. Siis ei maistu oikeestaan yhtään miltään, vaikka hassulta kuulostaa. Teen sulattamalla kaakaovoin ja lisäämällä steviaa sekä kaakaojauhetta. Huomasin, että jos sekoitan veteen reilusti stevia tabletteja (siis melkein jonkun 10!!) niin alkaa maistuukin jo suklaalle.. En kumminkaan usko, että noin hirveästi pitäis olla makeutusta, tykkään meinaan esim.80% tummasta suklaasta. Kokeilin lisätä kaakaojauhookin, ei vaikutusta. Minttusuklaa prodea heittämällä joukkoon tuli kans hyvää, mutta tahtoisin ihan ’normi’ suklaata, en minttu ;D

  Eli summa summarum; jotain jauhoa selkeesti kaipaa koska muuten lopputulos liian voimainen, mutta mitä?

  • ainorouhiainen ainorouhiainen sanoo:

   Mä tapaan laittaa kaakaovoin sekaan macaa,lucumaa ja tocoa (riisinlesejauhe) vielä kaakaojauhon lisäksi! Testaappa sitä :)

Kommentoi