TÄSTÄ SE LÄHTEE

Noin vaan hurahti neljä viikkoa lomaillessa ja tänään olisi aika palata taas duuniin. Taitaa olla sama tilanne aika monella muullakin, sillä heinäkuu on varmaan kaikista käytetyin lomakuukausi. Loma oli mielestäni erittäin onnistunut, vaikka en mitään kovin spesiaalia tehnytkään. Muutama reissu Suomen rajojen sisäpuolella ja paljon relailua kotosalla. Tässä on tullut katsottua yks jos toinenkin sarja loman aikana ja tällä hetkellä mulla on tunnukset Netflixiin, Hbo nordiciin sekä Viaplayhin! :D

Viikonloppuna tuli otettua kaikki irti viimeisistä lomapäivistä, jonka vuoksi jätin suosiolla tietokoneen syrjään. Tehtiin perjantaina meillä ruokaa ja kokeiltiin tehdä myös vesimeloni-drinkkejä. Meloniin tehdään veitsellä reikä, jonka jälkeen sähkövatkain sisälle ja koko sisältö sileäksi! :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Paluu töihin tuntuu kuitenkin hyvältä. On kiva saada taas rutiineista kiinni ja päästä kunnolla treenin makuun. Oon toki treenannut lomallakin, mutta kaipaan sitä fiilistä kun jumppien jälkeen oot hikoillut niin paljon että vaatteissa ei oo kuivaa kohtaa ja olokin on kaikkensa antanut. Tänään pääsenkin suoraan asiaan kun pääsen ohjaamaan heti bodyattackin, spinningin ja coren! Fiilisteltiin jo viikonloppuna vanhoja attack-biisejä ja tänään olisikin aikomuksena mixailla hieman nykyistä ohjelmaa.

https://www.youtube.com/watch?v=_BwNjE89dAI

Attackin lisäksi ajattelin tehdä ainakin osittain uuden spinning-ohjelman. Nyt pitäisi ainakin löytyä biisejä käyttöön, kun ei oo neljään viikkoon metsästänyt kappaleita. Tässä saa alkaa suunnittelemaan uusia ohjelmia monelle muullekin tunnille, joten ajattelin olla stressaamatta asiasta ja tehdä vaihdot osittain pikkuhiljaa! :)

Kommenttejakin on päässyt kertymään aika reippaasti parin päivän aikana ja vastailen tässä kunhan ehdin. Nyt pitää avata pitkästä aikaa sähköposti ja alkaa käydä läpi kerääntyneitä maileja. Sen jälkeen iTunes päälle ja biisien haku käyntiin!

Tulkaahan jumpalle!! ;)


10 Responses to “TÄSTÄ SE LÄHTEE”

 1. Avatar Taru sanoo:

  Saisiko tohon hyvän näköiseen ruokaan ohjeen. Vesi herahtaa jo kielelle kun rupee vain katsomaankin. Ihana blogi sinulla vasta uusi löytö ja tutkaillut olen blogia ja varmasti jään seuraamaan.

  • ainorouhiainen ainorouhiainen sanoo:

   Toki! Siinä on paistettua graavilohta, herkkusieniä ja kookosmaitoa. Pasta on Mamy-merkkistä riisistä valmistettua fusillipastaa (prisma / s-market myy). Ensin paistetaan lohi ja sienet, lisätään kookosmaito ja mausteet ja sitten vaan pastat sekaan. Meillä oli katkaravut erikseen kun yksi syöjistä on allerginen niin lisäiltiin muut omiin annoksiin vielä rapuja! Superhyvää! :)

 2. Avatar Janni sanoo:

  Moikka! Tämä nyt ei liity aiheeseen millään tavalla mutta käytätkö yleensä ruoanvalmistuksessa rasvaa? Ja toinen kysymys, eli olen kuullut että Vaasassa on Fitnesstukku myymälä? Onko valikoima kuinka laaja? Löytyykö sieltä esim Walden Farms tuotteita tai Quest patukoita?

  • ainorouhiainen ainorouhiainen sanoo:

   Moi! Harvemmin käytän, mulla on pannu johon ei tarvita rasvaa. Poikkeuksena kuitenkin esim. protskuletut joihin käytän kookosöljyä.

   Vaasan Fitnesstukussa on walden farmsia ja questeja :) Vaasassa saa aika monesta paikasta questeja nykyään, meidän lähikaupassakin on niitä!

 3. Avatar Anni sanoo:

  Hei! Täytyy sanoa että sun blogisi on aivan ihana! Täältä kyllä saa jos jonkinmoista vinkkiä ja ohjetta terveelliseen elämään.
  Itsellä treenaminen ei ruota ongelmia, harrastan nimittäin akrobatiavoimistelua. Harkkoja kertyy 3-7 viikossa, riippuen onko viikonloppuna kahden harkan leiripäiviä.Yleensä harkat kestää sen 2-3 tuntia, ja tehdään kyllä tpsi monipuolisia juttuja, joten uskon että treenipuoli on ok.
  Ongelmanaiheuttaja mulle on siis ruoka. Olen vielä 16- vuotias, ja asun kotona äitin, isän ja kahden pikkusisaruksen (14 ja 12v.) kanssa. Haluaisin kyllä syödä terveellisesti, mutta varsinkin viikolla ruoanlaittoon ei ole kovin paljon aikaa, kun meidän harrastuksiin on kiire koulun jälkeen. Meillä kyllä tehdään lähes aina ruoka itse, eli mitään mikrovalmisruokia ei meillä syödä. Mutta yleensä ruoka on sellaista riisi+ kanakastike, makaronilaatikko, spagetti+jauhelihakastike tyylistä ruokaa. Olen kyllä yrittänyt perheelleni sanoa, että vaihdetaan makaronit/riisi valkoisista täysjyvään, mutta koska pikkusisarukseni ”eivät tykkää niistä ” (=halua kokeilla niitä), ei meille ole niitä ostettu. Myöskään mitään superfoodeja meille ei osteta, ovat vanhempieni mielestä turhan kalliita. Miten neuvoisit minua syömään (ihan suurpiirteisesti) kun tilanne on tämä, mutta rankan harrastuksen& koulunkäynnin (menen lukioon nyt elokuussa, päivät aika pitkiä) takia pitäisi saada terveellistä ja ravitsevaa ruokaa? Ja pitäisikö minun syödä jotain muita lisäravinteita/ tabletteja D-vitamiinin lisäksi?
  Kiitos paljon jos viitsit vastata! :)

 4. Avatar Ninde sanoo:

  Moi!
  Uteliaana kyselen, kun vedät noin paljon jumppaa, miten saat syötyä riittävästi, energiat täyteen? Tai paljonko yleensä viikossa tulee treeniä ja huomaatko kolotusta ja palautumattomuutta? Paljonko suurpiirteisesti syöt päivittäin ja entä vapaapäivät, syötkö samoin? Huh, rankka mutta samalla energisoiva duuni sulla! :)

  • ainorouhiainen ainorouhiainen sanoo:

   Tästä sainkin hyvän postausidean, eli kirjoittelen aiheesta laajemmin! :)

Kommentoi