NEW MUSIC

Päivän treenit nätisti pulkassa ja hikoilun määrästä huomaa, että ollaan tosiaan menossa kohti kesää. Vaikka ulkona ei oo vielä niin kovin lämmin, silti korkeempi lämpötila vaikuttaa heti. Tein eilen aamulla pitkästä aikaa jalkatreenin salilla ja voi jukran puti että on tuntunut tänään. On niin hauskaa, kun ennen illan jumppia kävelin kuin mummo ja kyykistyminenkin oli hankalaa, mutta sit kun pistää tossut liikkeelle ei muista enää koko kipuja – sillä se lähtee millä on tullutkin! :D

kuva: Eve

kuva: Eve

Oon uudistanut RPV:n ja spinningin soittolistaa hieman ja alla löytyy uusia biisejä. Olisitte nähneet miten monilla nousi hymy korviin eilen kun tuo Euroviisu voitto lähti soimaan spinnissä! :) Huomenna ohjaan muuten extrana spinningin kl 19:15 gymin puolella. Tällä viikolla on muutenkin hieman ylimääräistä treeniä luvassa nimittäin launtaina on Les Millsin jatkokoulutukset ja mulla on 3 ohjelmaa läpikäytävänä. Niiden lisäksi ehdin ohjata oman spinningin aamulla, mutta sen jälkeen lähden jatkoille oppimaan uusia ohjelmia.


One Response to “NEW MUSIC”

  1. Avatar Linda sanoo:

    Kiitos ideoistasi ja etenkin motivaatiosta, minkä tän blogin kautta saa! Olis kiva kuulla sun vinkeistä juhlapäivän ja tietty myös edeltävien päivien syömisiä ajatellen. En siis mitään viime hetken laihdutuksen poppakonsteja hae, vaan vinkkejä, miten olon saa energiseksi, jaksaa koko päivän ja välttää ylimääräisen turvotuksen tunteen. Lisäks joku venyttelyyn liittyvä juttu ois super! Ihanaa kesää sulle :-)

Kommentoi