VITSI SÄ OOT RUSKEE!

Kuulin otsikossa esiintyvän lauseen ihan pariin otteeseen viime viikolla, kun palailin lomalta takaisin kylmään kotisuomeen. Turkissa kelit huiteli jo 30 asteessa päivittäin, joten sieltä tarttui kiva bruna iholle. Olin jotenkin ajatellut, että täälläkin olisi jo suhteellisen lämmin meidän palatessa ja pystyisin ylläpitää jonkinlaista väriä iholla, mutta metsään meni. Viime viikolla lähinnä satoi vettä ja auringonpaisteesta ei ollut tietoakaan.

En ole koskaan ollut mikää hirveä auringonpalvoja, mutta täytyy myöntää, että nyt kun oli (ja on edelleen) se kiva rusketus iholla, on olo ollut huomattavasti freshimpi ja jopa itsevarmempi. Koska kesää saadaan odotella vielä tovin, lähdin mukaan Indiedaysin ja Tanstore-verrkokaupan kamppanjaan testailemaan laadukkaita itsestäänruskettavia.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tanstore on rusketus- ja aurinkotuotteiden verkkokauppa, josta löytyy todella laaja valikoima erilaisia tuotteita. Moni teistä on saattanut kuulla merkeistä kuten Piz Buin, Malibu, Vita Liberata yms. Olen itse lukenut jonkunverran käyttökokemuksia näistä tuotteista, mutta jotenkin mulla on aina ollut se mielikuva, että ruskettavien käyttö on tosi työlästä ja sitten tietysti se haju… :D

Muistin lukeneeni jostain että For All My Eternityllä on laadukkaita tuotteita, joten päätin kokeilla kyseisen merkin Tanning Moussea (Gold edition). Tähän on lisätty antioksidantteja ja uusia luonnollisia anti-aging ainesosia, kuten granaattiomenauutetta. Tuotteessa ei myöskään ole lisättyjä hajusteita. Sen kaveriksi tilasin myös saman merkin levityshanskan. Tilaaminen oli yllättävän miellyttävä kokemus, sillä noutopaikaksi pystyi valikoida lähikauppamme, eikä näin ollen tarvitse aina ajella postiin saakka jonottamaan. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sain tuotteet viime perjantaina ja lähdinkin testailemaan heti samana iltana. Levitys oli todella helppoa ja nopea homma. Miksen ole ennen hankkinut tuollaista levityshanskaa?! Suosittelen testaamaan, sillä vaahto levittyi helposti, tasaisesti ja nopeasti. Se myös kuivui samantien. Vaahdossa on valmiiksi jo väriä, joten levittäessä näkee, jos joku kohta jää ilman rusketusta ja näin ollen välttää ikävät laikut. :)

Tilasin myös kasvoille oman aineen Vita Liberatan valikoimasta. Tuo kyseinen nimi on pompahdellut vastaan sosiaalisessa mediassa usemminkin, joten mainonnan uhrina luotin tähän ja onneksi luotinkin. Rich Face Tan on kevyt ja sävytetty geeli, joka myös kosteuttaa sekä hoitaa kasvojen ihoa. Tämä itseruskettava on suunniteltu kasvoille ja on asteittain päivettävä. Itseruskettavan sävy on vaalea, joten se ei aiheuta kovin dramaattista muutosta heti ensimmäisellä kerralla. Geeliä voi käyttää kasvovoiteen tavoin ja mikä parasta tässäkään ei ole sitä imelää itseruskettavan hajua. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tästä ei ruskettuminen paljon helpommaksi muutu. Jos haluatte hieman väriä iholle, tai tsekkailla muita aurinkotuotteita, ostoksille pääseepi täältä.


7 Responses to “VITSI SÄ OOT RUSKEE!”

 1. Avatar Villa sanoo:

  Mites hikoillessa? Ite oon tosi kalpee ja palan helposti, mutta itseruskettavat tahraa aina urheilutopit yms :-(

  • ainorouhiainen ainorouhiainen sanoo:

   No en ainakaan huomannut itse että olisi tahrannut vaatteita missään vaiheessa. Kuivui myös tosi nopeesti =)

 2. Avatar Sara sanoo:

  Moi! Ei liity postaukseen, mutta mietin että oliskohan sulla vinkkejä väsymykseen? Tuntuu, että kokoajan on sellanen väsymys, eikä oikeen koskaan tunne oloaan pirteäksi. Nukun kyllä ihan tarpeeksi, yli 8h melkeinpä aina, syön hyvin (tottakai parantamisen varaa, mutta uskon ettei voi johtua ainakaan pelkästään siitä) ja liikun paljon. Mikä vois olla sopiva ravintolisä tms tai onko jotain muita keinoja millä tätä väsymystä sais vähemmäksi… Kiitos paljon jos vastaat! :)

  • ainorouhiainen ainorouhiainen sanoo:

   Moi! Voi johtua aika monestakin eri asiasta? Käytätkö ylipäätään mitään ravintolisiä? D-vitamiinista ainakin pitäis olla apua :)

   • Avatar jenna sanoo:

    Pakko lisätä vielä Ainon vastaukseen, että jos elintavoissa ei löydy mitään korjattavaa, kannattaa käydä lääkärissä. Esim kilpirauhasen toimintahäiriöt voi olla syynä :)

 3. Avatar marsu sanoo:

  Hei arvaa mitä! Lauantaina ku olin sun spinussa ni katoin että oho onpa sun rusketus vähän oranssihtava mutta ajattelin et kaipa se on sun naturelli väri kun olit juuri ollut reissussa. Mutta sehän taisi ollakin osittain purkista. Eli varovasti sen itseruskettavan kanssa ettet muutu porkkanaksi! :D Se ei sit ookaan enää nätti :D

  • ainorouhiainen ainorouhiainen sanoo:

   Moi! Haha, joo se oli aika tumma väri silloin. Kokeilin tätä testimielessä perjantaina postausta varten ja koska pohja oli jo valmiiks tumma niin tulos oli tosi tumma, itseekin vähän nauratti. Ajattelin käyttää vasta sitten kun oma väri haalistuu, eli nou hätä :D

Kommentoi