DREAM BODY

Selailin aamulla instagramia ja päädyin Chontel Duncanin sivulle. Siis vitsi mikä kroppa! Maailma (ja instagram) on täynnä kauniita, hyväkroppaisia naisia sekä miehiä ja voisin käyttää useampaakin kertomaan, millainen vartalo on mun mieleen. Tässä kuitenkin yhdistyy aikalailla mun unelma vartalo. Sporttinen, mutta silti siro ja hoikka. Antaa kuvien puhua puolestaan..

 

Jos itse haaliisi tuollaista kuntoa, pitäisi ensin kasvatella hieman takamusta (ja vähän muitakin muskeleita) ja myös saada keskivartalosta huomattavasti kapoisempi. Vaikka tässä on mun silmään todella bueno kroppa, ei se tarkoita että mun olisi itse pakko päästävä samaan kuntoon. Ehkä joskus?! Nyt olen tyytyväinen siihen mitä olen. :)

Linkkaa kommenttiboksiin sun ihannevartalo! :)


56 Responses to “DREAM BODY”

 1. Avatar yööh sanoo:

  aika anorektisia vartaloita kylläkin.

   • Avatar liina sanoo:

    En väitä, että olisin ”yööh” -nimimerkin kanssa välttämättä täysin samaa mieltä (vaikka mussakin nuo kuvat aiheuttaa akuuttia halua mennä syömään), mutta pakko sanoa, että järkytyin miten asiattomasti Aino vastasit.

    • ainorouhiainen ainorouhiainen sanoo:

     Mun mielestä taas on asiatonta ja hyvin mautonta haukkua jokaista hoikkaa ihmistä anorektiseksi. Anorektia on kuitenkin aika vakava sairaus, kuten tuosta kuvasta, jonka linkkasin, voi huomata.

     • Avatar reetta sanoo:

      Tiedän että sulla on jonkunäkönen tausta itelläki syömishäiriöisenä, mutta tuo kuva minkä linkkasit ei kuitenkaan ole se totuus anorektikoista ja tiedät sen iteki.. Tuo toki on se äärimmäisin muoto ja pahin tilanne, mutta harvat näyttää tuolta.. Ite oon seurannu vierestä ihmistä joka näytti ensin tuolta miltä sun unelmakroppa näyttää ja siitä pikkuhiljaa viru lähes tuota sun linkkaamaa.. eli mun mielestäki tuo sun vastaus oli asiaton.

     • ainorouhiainen ainorouhiainen sanoo:

      Heip. Toisaalta, ei voi olettaa että kaikki tuolta näyttävät olisivat mieleltään sairaita? On olemassa myös luonnostaan hyvin hoikkia ihmisiä jotka ovat kovalla työllä saaneet hieman muotoja kroppaan.

     • Avatar Outi sanoo:

      Nimenomaan!!

 2. Avatar Anu sanoo:

  Mun Dream Body kuuluu kyllä tämän blogin kirjoittajalle – sinulle Aino! :)

  Tykkään siis sun kropasta aidosti enemmän kun näistä kuvista.

  • ainorouhiainen ainorouhiainen sanoo:

   Joo totta! Se on vaan hyvä asia että erilaiset asiat miellyttää silmää. Mun silmään tuo on taas vähän liian ”iso”, mutta tosiaan kauneus on katsojan silmissä :)

  • Avatar Annika sanoo:

   Olen Amandan kanssa samaa mieltä, Camille tai Annie Thorsdottir :)

 3. Avatar Anna sanoo:

  https://instagram.com/p/ywH3K8Dnkq/?modal=true siis nämä jalat ja takamus! Keskivartalo on aika näppärä myös :D niin kaunista! ehkä joskus niinhän se oli? ;)

  • ainorouhiainen ainorouhiainen sanoo:

   Joku muukin taisi olla samaa mieltä. Crossfittaajilla on ainakin lihasmassaa mukavasti =)

 4. Avatar xxx sanoo:

  https://instagram.com/p/zQvQWGPhyM/
  mä tykkäilen tällasesta :-) en niinkää innostu aivan
  noin rasvattomista & hoikista kuin sä, mutta
  nii :) ja tää ko. hlö on muutenki tosi inspiroiva

 5. Avatar taru sanoo:

  https://instagram.com/p/zrX9RUEyx3/
  Tämmönen ois aikalailla mun unelma :-)

 6. Avatar anonyymi sanoo:

  Eikös tollainen kroppa vaadi kuitenkin luonnostaan todella pientä rintakehää ja kylkiluita? Itsellä kun tuppaa keskivartalo näyttämään isolta juuri kylkiluiden takia, vaikka ylimääräistä rasvaa ei juuri yhtään siinä päällä ole. Upean näköinen kroppa tuolla naisella ja sinulla myös! :)

  • ainorouhiainen ainorouhiainen sanoo:

   Joo totta, kyllähän geenitkin vaikuttaa. Toisilla on esim luonnostaan enemmän päärynän mallinen vartalo ja toisilla taas leveämpi keskivartalo. Onhan vartalon muokkaaminen aina mahdollista, mutta toisille haastavampaa kuin toisille! :)

   Kiitos! =)

 7. Avatar Emmi sanoo:

  Tosi upeita kroppia! Motivoivia on kyllä! Tuollainen siro on myös omaan mieleeni, mutta ruumiinrakenne itselläni on erilainen. (166/n.62kg) Vai millaisia toistoja salilla tulisi tehdä tuollaisen kropan eteen? Tarvii myös kyllä aerobista jotta läski sulaa :D

  Mutta ovat kyllä upeita :)

  • ainorouhiainen ainorouhiainen sanoo:

   Tuossa kropassa on kyllä lihastakin ihan kivasti, joten ensin on kasvattettava lihasmassaa ja sitten kiristeltävä liiat rasvat pois, ellei kyseessä ole jo luonnostaan hoikka tyyppi. :)

 8. Avatar hanna sanoo:

  Waude, tosi kaunis kroppa :D omastakin mielestä timmi mutta siro vartalo on kaunein. Itellä ei sitä siroutta ole koskaan oikein ollut mutta kyllä se leveäharteinen ja voimakaspiirteinenkin on kaunis omallatavallaan :)

  • ainorouhiainen ainorouhiainen sanoo:

   Mun mielestä ei ole olemassa yhtä ainoaa kaunista vartaloa, on nimittäin monia tapoja olla kaunis. =)

 9. Avatar ulla sanoo:

  Iihania vartaloita noissa sun laittamissa kuvissa !!!! Aivan mahtavia ! Mutta ei oo valittamista Sunkaan kropassa :)

 10. Avatar minä vain sanoo:

  Mustaki noi näyttää kyllä vähän liiiian laihoilta. :D Siis vaikka lihaksia heilläkin on, et tuskin nyt sentään anorektikoita ainakaan sillä tavalla, et nälkiinnyttäis ihan kokonaan itteensä. ;) Ei noita lihaksia muuten ois. Ehkä ovat rakenteeltaankin jo pieniä. :) Ja kuvakulma vaikuttaa ehkä kans. Koska esim. osa noista kuvien malleista näyttää kivoilta! Sit osa taas omaan silmään vähän liian laihoilta. :D

  Mun ihanne on kyllä myös suht. pienikoko. Ehkä siks ku en ikinä kyl tulis saamaankaan ite mitään järkkyjä lihaksia varmaan ;D Riittää ku vatsalihakset vähä näkyy :D Mut toisaalta ihailen kyllä järjettömästi ihan ketä tahansa kuka kantaa oman kehon ilolla!! Ja ei välitä ulkonäköpaineista ihan yhtään! Se on ehkä se mikä on mun ihanne ajatusmaailma ja silloin kehokin näyttää hyvältä useimmiten. :D ( Poisluettuna kuitenkin roskaruuan mättäjät ehkä.)

  • ainorouhiainen ainorouhiainen sanoo:

   Siinä on itseasiassa vaan yksi ja sama henkilä jokaisessa kuvassa.

   Toi on ihan totta, että itsevarmuus on kaunista, oli kroppa millanen tahansa :)

 11. Avatar Elisabet sanoo:

  Mun silmään toi on kyllä aivan liian hoikka. Tuosta näkee sen, että elämä pyörii aika pitkälti tuon kuontalon ylläpidon ympärillä. Ylipäätään mua vähä inhottaa nykyään ulkonäkökeskeisyys.. että pitäis koko ajan olla joku unelmakroppa mielessä mitä tavoitellaan..

  • ainorouhiainen ainorouhiainen sanoo:

   En tunne tyyppiä, joten en tiedä minkä ympärillä elämä pyörii. Postauksen idea ei ollut toitottaa että pitäisi tavoitella jotain tiettyä kroppaa. Itse pystyn ainakin ihailla erilaisia juttuja, kokematta ahdistusta tai oloa että pitäis ite olla samanlainen. :)

 12. Avatar hansu sanoo:

  Liian hoikka vyötärö mun makuun, sellanen pehmeys puuttuu. Nuo silikonit ei myös oikeen natsaa noin hoikkaan varteen.

  • ainorouhiainen ainorouhiainen sanoo:

   Mä just ihailin sitä vyötäröä, itsellä kun ei varmaan olisi edes fysiologisesti mahdollista saada noin kapeeksi. Sitä yleensä aina haluaa sitä mitä ei voi saada =)

 13. Avatar M sanoo:

  No onpas menneet herneitä nenään. Hiton hyvännäkösiä kroppia jokaisessa kuvassa (psl. tuo anoreksiakuva) ja toisia miellyttää toisenlainen, toisia toisenlainen. Niinhän se menee puolisoakin valitessa, toiset tykkää äidistä ja toiset tyttäristä vai miten se oli :) Mun mielestä voidaan jokainen ihannoida juuri sellaisia kroppia kun oma silmä miellyttää, ja jättää ne syömishäiriödiagnoosit lääkäreille. Ja postauksessa olevista kuvista pystyy jopa ei-liikunta-alan ammattilainen sanomaan, että noita lihaksia ei tuolla upealla naisella olisi, jos anoreksiaa sairastaisi. Iloa alkavaan viikkoon!

  • ainorouhiainen ainorouhiainen sanoo:

   Sitä mäkin.. En aina ymmärrä sitä, että vedetään herne nenuun, jos jollakulla on erilainen maku/mielipide kuin itsellä, mutta kyllähän tähänkin tottuu. Kiitos kommentista ja samat sanat sinne =)

 14. Avatar Mariem sanoo:

  Kaunis lihaksikas mutta hoikka vartalo, todella kauniit kasvot, upea nainen. Tuli tänään fitness Expon Bikini International 2015 skabassa kolmanneksi.

  https://instagram.com/janetlayug

 15. Avatar Tuija sanoo:

  Juuri tuollainen vartalo on omissakin haaveissa ollut jo pitkään. Taitaa jäädäkin vain unelmaksi. Aivan täydellinen! Ei liian lihaksikas vaan sopivan jäntevä ja sporttinen sekä urheilijanaisellinen :’-)

 16. Avatar Janika sanoo:

  Itse ihailen Kim Kardashiania koska omaan myös luonnostaan ison perän ja itsellä on hoikka vyötärö, siis tiimalasi kroppa. Ja kun saisi oman kropan vielä timmiksi kuin Kimillä niin avot! :) Tykkään naisellisesta muhkeudesta, mutta timmistä :)

 17. Avatar petra sanoo:

  Itse tykkään Venla Savikujan kropasta :) lihaksikas, mutta ei mikään ruikku!

 18. Avatar tyttöi sanoo:

  sähän näytät ihan tuolta :D

  • Avatar Satu sanoo:

   Ja sitten pitää muistaa että kukaan ihminen ei pysty ylläpitämään tuollaista kroppaa kuin kisapäivän, ja siinäkin puhutaan tunneista. Kaikki mikä menee sen yli on pois ihmisen terveydestä ja naisen kohdalla esim. Lasten saamisesta. Toki jos on valmis luopumaan terveydestään ollakseen kokoajana täysin rasvaton niin se on jokaisen oma valinta. Kannattaa katsoa fitnessharrastajien osalta myös offseasoneita. Esim. Marko savolaisen vaimo on hyvä esimerkki suomen mittakaavalla. Usein nämä ihmiset kuvattavat itseään pienissä vaatteissa juuri dieetin aikana niin on kivan pieni. Mutta täytyy kyllä yhtyä siihen että kauniin ja sairaan eroavaisuus on häilyvän pieni. Ja tämä ihana some saa kaikki ihmiset näkemään itseään kuvaavien ja pelaavien ihmisten vartalot upeina ja unohtavat itsensä ja oman tyytyväisyyden omaan kroppaan. Parhaat bodyt löytyy todellisilta treenajilta jotka eivät kaiken aikaa levittele kuviaan haaliakseen ihmisten todisteluja sille miten hyvältä näyttää. Niillä treenajilta on nimittäin myös pääkoppa kasassa.

   • ainorouhiainen ainorouhiainen sanoo:

    Totta puhut, että tuollainen kunto on (ainakin suurimmalle osalle) väliaikainen ja hyvin ajoitettu juttu! En ole sen kummemmin tutustunut tuohon Chontelleen, enkä tiedä kisaako hän tai mitkä ovat ylipäätään tavoitteet. Lähinnä inspiroiduin hänen hienosta vartalostaan ja jaoin mielipiteeni tänne. :)

  • ainorouhiainen ainorouhiainen sanoo:

   Kiitos vaan jos olet sitä mieltä, mutta en taida kyllä ihan näyttää :D

 19. Avatar Vanha lukija sanoo:

  Hei! Oon seurannut sun blogia enemmän ja vähemmän säännöllisesti jo monta vuotta, enkä ole ennen kommentoinut kuin muutamaan jumppaohjelmiin liittyviin juttuihin aikoja sitten, vaikka usein onkin tehnyt mieli tiettyihin juttuhin kommentoida. Nyt aattelin kuitenkin vihdoin avata itsekin suuni paristakin asiasta joita oon jo pidemmän aikaa miettiny sun blogia lukiessa.

  Kimmoke kommentointiin lähti viime kädessä tosta sun linkkaamasta anorektisen tytön kuvasta, mikä on omastakin mielestä todella asiatonta. Oliko yööh nimimerkin alkuperäinen kommentti typera ja myös asiaton? -Kyllä. Mutta asiattomuuteen ei todellakaan tarvi vastata vielä typerämmin. Kuten moni tuossa ylläkin kommentoi, niin tuo sinun linkkaama kuva on vaan yks ääripää anoreksiaa sairastavasta ihmisestä, ja ihminen voi olla todella sairas vaikkei tuolta näyttäisikään, itsekin tunnen ihmisen joka on anoreksian takia ollut sairaalahoidossa ja hyvin lähellä kuolla, mutta silti hänellä (pakonomaisesti) urheilevana ihmisenä oli yllättävän paljon lihaksia jäljellä ja kroppa ei muutenkaan näyttänyt noin överiltä. Tuollasen kuvan/linkin postaaminen luo ihan liian suppean siitä mitä kaikkea syömishäiriöt sisältää/miltä sitä sairastavat ihmiset näyttää ja pahimmassa tapauksessa joku sairas ihminen lukee tätä sun blogia ja katsoo tota kuvaa ja ajattelee että hei mä en näytä yhtään tolta eli oon varmaan ihan terve.

  Kyllä edelleen, kuvien perusteella jonkun leimaaminen anorektiseksi on todella typerää. Eri asia on sitten kuitenkin se, onko ylipäätään kauhean fiksua tehdä tällaisia postauksia, joista hyvin helposti varsinkin nuoret ihmiset voi saada ihan väärän käsityksen siitä miltä pitäisi näyttää. Tästäkin asiasta on yllä jo kommentteja, eli tosiaan ois varmasti asiallista ees laittaa tekstiin huomautus siitä että tuollaisen kropan saaminen ei monelle ihmiselle ole vaan fysiologisesti mahdollista.

  Onko tällainen kommentti vaan turhaa nipottamista ja mielensäpahoittamista? No joku voi olla sitä mieltä ja sitten on. Itse oon kuitenkin sitä mieltä että varsinkin sun tapauksessa kun bloggaaminen ei oo enää vaan harrastus vaan oot hyvin avoimesti kertonut että saat siitä myös rahaa ja lisäksi sulla on hurjasti lukijoita, pitäis ainakin moraalissa mielessä hieman miettiä tarkemmin minkälaisista asioista kirjoittaa ja miten ne esittää. Tää ei todellakaan koske vaan tätä postausta vaan myös sitä yleistä linjaa mikä sulla on vuosien myötä tullut tähän kirjoittamiseen. Moni onkin monessa eri postauksessa kommentoinut että sun blogi on mennyt tosi ulkonäkökeiskeiseen suuntaan ja itsekin oon sitä mieltä, minkä takia en enään yhtä paljon pidäkään blogistasi kuin ennen. En tarkoita sitä että ois huono asia esim. postata niitä paljonpuhuttuja vatsalihaskuvia, eipä niissä mitään, mutta ylipäätään vaan tuntuu että ainakin joka toinen sun postaus liittyy ulkonäköön ja sen parantamiseen. Joku tossa yllä mainitsi Venla Savikujan, ja esim. hänen bloginsa ja sun blogi on just tavallaan tosi samanlaisia, löytyy paljon saliselfietä ja terveelisen ruuan hehkutusta yms. mutta teiän blogeissä on tosi iso sävyero jota on sanoin hankala selittää, mutta se liittyy siihen että miltä kantilta asioista kirjoittaa. Sä kirjoitat niistä usein ulkonäön kautta ja mietit miten voi näyttää vielä paremmelta/tiukemmelta, Venla ei tommosia asioita edes mainitse ja muutenkin hänen blogista välittyy elämisen ilo, sun blogista lähinnä suorittaminen, ja asia ei ennen ollut niin. Mainitsen tän vaan sen takia, että usein tulee mieleen että muistatko sä oikeasti myös nauttia elämstäs? Toki tajuan että blogi ei susta kerro kaikkea ja voin olla tuossa asiassa ihan väärässä, sanonpahan vaan minkä kuvan teksteistä saa, kun tuosta asiasta usein kommentodaan ja tunnut usein niistä kommenteista loukkaantuvan.

  Lisäksi oot mun mielestä aika huono ottamaan minkäänlaista kritiikkiä vastaan, mitä esim. tuo anoreksia kuvan postaaminen hyvin edustaa. Tietenkään ihan typeriin ja asiattomiin kommentteihin ei edes kannata vastata, mutta oon huomannut että jätät tosi usein vastaamatta myös tosi asiallisiin kommentteihin/kritiikkiin. Tästä tosi hyvänä esimerkkinä esim. sun maidosta ja kalsiumista kertova postaus joku aika sitten, jossa joku kysyi vaan että mistä lähteestä oot mielipitees muodostanut kun hän oli asiasta eri mieltä, et vastannut mitään, vaikka olit kuitenkin siinä postauksessa vastannut paljon myöhemmin tulleisiin kommentteihin. Ja tuo oli siis vaan yksi esimerkki, samantyyppisiä olis kyllä hurjasti lisää. Tässäkin asiassa pätee se, että mielestäni jos jostain asiasta ottaa rahaa, pitäis siihen myös panostaa erilailla kuin harrastukseen, nyt tulee semmonen olo että mietit mikä aihe on in ja sais mahollisimman paljon lukioita ja kirjoitat sitten siitä usein hyvin kiistellystä näkökulmasta, ja kieltäydyt sitten vastaamasta järkeviin kommentteihin missä huomautetaan että kaikki faktat ei ehkä mennyt ihan oikein/ ollaan muuten vaan eri mieltä sun kanssa.

  Huh, tästä tulikin tosi pitkä avautuminen, oon pahoillani jos kirjoitin loukkaavasti, ei ollu tarkoituksena olla ilkeä, olen vaan tosiaan tosi pitkään tätä blogia seurannut ja niin usein ollut lähellä kommentoida mutta en kuitenkaan ole viitsinyt sitä tehdä, että nyt kaikki vaan purkautu yhteen kommenttiin.

  Kaikesta huolimatta sulla on silti tosi mielenkiintoinen blogi ja oot tosi inspiroiva ihminen kokonaisuudessaan ja tunnut usein kyllä ihan superihmiseltä! Kaikkea hyvää sulle!

  • ainorouhiainen ainorouhiainen sanoo:

   Moikka! Olipas tosiaan pitkä ja kattava kommentti, kiitos siitä :)

   Täytyy ottaa ihan asia kerrallaan..Eli aloitan kuvasta, jonka linkkasin. Ehkä toimin liian nopeasti, mutta ärsyynnyin, kun jälleen kerran otettiin tuo anoreksia-kortti mukaa. Tuntuu, että nykyään jengi ei edes tiedä mikä anoreksia on, vaan jokaista hoikkaa ihmistä osoitellaan ja haukutaan anorektiseksi. Halusin siis tuoda esiin, että tuo kuvan pimu ja anorektinen ovat ulkonäöllisesti (mitä oletin että kommentissa tarkoitettiin) aika kaukana toisistaan. Toinen asia on sitten se psyykkinen puoli, eli lähes normaalinkokoinen voi olla mieleltään sairas, mutta se ei kyllä mielestäni liity tähän asiaan. Emmehän kukaan tunne kuvissa esiintyvää naista, emmekä voi tehdä johtopäätöksiä hänen terveydentilastaan?

   Ulkonäkökeskeisyyteen vastaan sen verran, että se on ihan totta ja postailen tietoisesti myös noita ulkonäköön ja sen muokkaamiseen liittyviä juttuja. Tiedän, että se jakaa mielipiteitä – toiset tykkää ja toiset ei. Kuinka kliseiseltä tää kuulostaakaan, jokainen kuitenkin saa itse valita mitä blogeja lukee, joten sille en oikein voi mitään. En kuitenkaan mitenkään pysty miellyttää kaikkia mun kirjoituksilla ja olen huomannut että fakta on vaan se, että monesti nuo jutut kiinnostaa hyvin suurta määrää lukijoita. En ole itse lukenut Venlan blogia (joskus silloin tällöin), eli en tiedä mistä hän kirjoittaa, mutta jokaisella bloggaajalla on kuitenkin se oma tyyli – Venlalla oma ja mulla oma :)

   Panostan kyllä aika paljon tähän blogiin nykyään, eli aikaa menee ja myös sitä suunnittelua. Tarkkailen paljon, millaisia tekstejä luetaan eniten ja sitä kautta olen ehkä hakenut tämän oman lukijakuntani. Otetaan esimerkki, että kirjoitan jutun vaikka Bodyattack – tunnista ja sen lukee reilusti alle tuhat ihmistä, sitten kirjoitan jutun vaikka ulkonäköön liittyvästä jutusta (kuten tämä postaus) ja sen lukee reilusti yli 10 000 ihmistä. Kyllä siinä tietysti tulee mietittyä, että mitä jengi sitten haluaa lukea?? Mun mielestä on kiva kirjoittaa myös jumpista ja ihan diipadaapaa – jutuista, mutta sitten tulee fiilis, että kiinnostaako ne jutut ketään? :D Tätä kuitenkin tekee, enemmän tai vähemmän teille lukijoille.

   Mielestäni pystyn ottaa kritiikkiä vastaan, jos se on asiallisesti kirjoitettu ja joskus myös vastailen ihan epäasiallisiinkin. Oon skarppaillut viime aikoina tämän kommentoinnin kanssa, sillä huomasin jossain vaiheessa, että kun jättää vastaamiseen venymään, ei enää löydä kaikkia kommentteja tai muista niihin vastailla. Nykyään mulla toimii ihan rutiininakin että vastaan kaikkiin kommentteihin, ennen kuin kirjoitan uuden tekstin. Toki joskus on päiviä että on ihan törkee kiire ja silloin priorisoi ajan uuden tekstin kirjoittamiseen. Voi siis olla, että jotain kommentteja on jäänyt vastaamatta aiemmin, itseasiassa etsin tuon vanhan tekstin ja huomasin että sinne on jäänyt aika montakin kommenttia vastaamatta. Ei siksi, että en haluaisi vastata, tai jotenkin ignooraisin kaikki jotka ovat eri mieltä kanssani, vaan ne ovat vain jääneet kiireen tai muun syyn vuoksi huomiotta.

   Mä en ottanut tätä sun kommenttia pahalla, on tosiaan ihan kiva saada myös kritiikkiä, sillä silloin pystyy miettiä niitä kehitettäviä juttuja. Aion kyllä miettiä sanomaasi, joten kiitoksia tästä! :D

  • Avatar Iiris sanoo:

   WORD! Täysin samoilla linjoilla oon. Ja ei, tämä ei ole kateellisten panettelua, kuten saatat tän kommentin kuitata :P

   • ainorouhiainen ainorouhiainen sanoo:

    Miks mä niin kuittaisin. Oon sitä mieltä, että jokainen saa olla sitä mieltä kun tahtoo :)

 20. Avatar muahhahhaa sanoo:

  Toi käämin polttaja oli varmaan Noora Toivo.

 21. Avatar hassuminä sanoo:

  tää on ehkä vähän väärä paikka sanoa, mut sanonpa kuitenkin: esteettisesti mun silmää miellyttää eniten ns. laihaläskit, joilla on selkeä vyötärö :D ne hoikat raajat ja litteä sileä vatsa ja vähän lättänä takapuoli vaan ovat musta miellyttävimmän näköisiä. lihaksia saa ja pitää olla, kunhan ne ei näy. en tiedä, onko se edes mahdollista :D

Kommentoi