PALAUTUSJUOMAN UUSI MUOTO

Heippa! Mulla on oikeen kunnon bloggausinto päällä, voisin kirjoitella vaikka kuinka paljon, mutta oon yrittänyt hillitä itseni ja pysyä max. kahdessa postauksessa per päivä. Mitä mieltä te olette? Onko tiivis päivitystahti hyvä juttu? En tietenkään halua kirjottaa mitä tahansa kuraa, mutta joskus tulee vain into, että haluan kertoa jostain jutusta.

Oon tässä tammikuun ajan yrittänyt pitää myös tuota toista puoliskoa ruodussa, katsonut vähän mitä se laittaa suuhunsa ja niin edelleen. Meillä on edelleen aika erilaiset ruokailutottumukset, eikä hän oikein syty mun kasvissosekeitoista. Ihan perusmeiningillä ollaan siis menty, normaalia kotiruokaa ja herkuttelu minimiin. Tiedän, että jos alkaisin tuputtaa jotain maidoton/gluteeniton muhennoksia hänelle, homma loppuis siihen ja herra lähtis pitsalle. :D

Työssäni oon törmännyt useasti henkilöihin, jotka ovat ns. sokerikoukussa. Paljon sokeria ja herkkuja syövät jäävät helposti kiinni sokeriin ja sitä täytyykin saada päivittäin. Tai jos ei saa, tekee ainakin mieli. Myös poikaystävä on aika kova karkkirotta ja nuo herkkuhimot ovat tuttu juttu meidän huushollissa. Onneksi oon aiheen asiantuntija ja tiedän miten himosta pääsee eroon. Oon myös yrittänyt jeesailla häntä vaihtoehtoisilla syömingeillä. Voin myös kertoa, että ei ole helppoa saada vaihtoehtotuotteilla tyytyväiseksi sellaista, joka on tottunut sokerin ja rasvan makuun.

Onnistuin kuitenkin aika hyvin viime viikonloppuna, kun valmistin alla olevan ”annoksen”. Nuo jädet onkin olleet herran pelastus tässä viime aikoina. Joko te olette maistaneet WheyHey proteiinijäätelöä? Jädehän koostuu lähinnä heraproteiinista, siinä on 26 g proteiinia, eikä lainkaan lisättyä sokeria. Kaloreita annoksessa on n. 160, eli tuo on aikalailla verrattavissa juotavaan palautusjuomaan.

Herajuoma ja banaani saa siis hieman loistetta jos vaihtaa heran jädeen ja banaanin omppuun!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kuvassa 1 kpl WheyHey vaniljaa ja kaverina yksi pilkottu luomuomena, kookosöljyssä paistettuna, kanelilla ja kaardemummalla maustettuna. Yammii!

Jos salille lähtö tuntuu nihkeeltä, ehkä tällainen palautusannos voi tuoda sitä tarvittavaa motia lähtemiseen. ;)

WheyHeytä saa nykyään hyvin varustelluista kaupoista ja myös meidän sali myy näitä. Makuina tällä hetkellä vanilja, mansikka ja suklaa, joista jokainen on hyvää, mutta vanilja on mun lemppari. Luin jostain, että nyt on tullut uusi maku – banaani toffee. :)


14 Responses to “PALAUTUSJUOMAN UUSI MUOTO”

 1. Avatar Enni sanoo:

  Heippa!
  Minusta on ainakin hyvä että postaat usein. Sun kirjotuksia on kiva lukea ja ne motivoi elämään terveellisemmin, eli anna tulla vaan! :)

  • ainorouhiainen ainorouhiainen sanoo:

   No mutta hyvä homma, jatketaan samalla mallilla eteenpäin. :) Kiitos!

 2. Avatar Maija sanoo:

  On upeeta, että postailet usein! Mutta ehkä se max. 2 krt/pvä on hyvä :)
  Oon maistanut tota suklaan makusta. Aluks se maistu vähän oudolle, mutta pikkuhiljaa sulatessa maku parani.

  • ainorouhiainen ainorouhiainen sanoo:

   Kiva kuulla :)

   Munkin mielestä nuo maistuu parhaalta hieman sulaneena! :D

 3. Avatar sue sanoo:

  Huippua kun päivität usein!! Meillä kans tuo ukon rotkale on semmonen herkkurotta (helppohan se on olla ku mikään ei jää kroppaan kiinni’ mut eihän se toki silti terveellist oo) et nuo poaremmat vaihtoehdot tulee enemmän ku tarpeeseen!:D

  • ainorouhiainen ainorouhiainen sanoo:

   No kiva! Joo vaikka ei näkyis missään, ei se pidemmän päälle ole kovin terveellistä ja jossain vaiheessa voi alkaa näkymään ;)

 4. Avatar Laura sanoo:

  Voisit postata vaikka joka tunti ja silti jaksaisin lukea!! Oot huippu :)

 5. Avatar jonnaajon sanoo:

  Just hienoa, että postauksia tulee useammin ja etenkin kaikki noi omaa elämää käsittelevät tekstit, arkipäivän asiat ja pohdinnat on tosi mielenkiintoisia. Pidän myös kovasti tuotearvosteluista. Asiatekstitkin ovat toki ihan mielenkiintoisia, vaikka aika usein ne ovat ”peruskauraa”…ainahan voi silti oppia jotain uutta :P Sehän tässä blogissa on juuri hyvää, että jokaiselle löytyy varmasti jotain ja vaikka itse pidänkin teksteistä, jotka raapivat pintaa syvemmältä ja arvostan avoimuutta henkeen ja vereen niin tiedostan liiassa avoimuudessa olevan riskinsä ja ymmärrän, että ihan kaikkeahan sitä ei voi eikä kannata blogissa ääneen kuuluttaa. Aina mä kuitenkin tänne palata jaksan, joten eiköhän jatketa samaan malliin :)

  • ainorouhiainen ainorouhiainen sanoo:

   Kiitos Jonna. Yritänkin kirjotella postauksia vähän laidasta laitaan, että olis monipuolista! :)

 6. Avatar Tuija sanoo:

  En oo vielä päässy maistaa noita jädejä mutta moni on ainakin kehunut niitä. Voisi siis joskus koittaa. Musta hyvä vinkki on, että menee kauppaan täydellä mahalla niin ei tuu ostettua mitään herkkuja! :-D Toimii ainakin minulla!

  • ainorouhiainen ainorouhiainen sanoo:

   Tuo on kyllä hyvä vinkki, myös se että suunnittelee ostkoset etukäteen toimii aika hyvin =)

 7. Avatar katariina26 sanoo:

  Näyttää toosi hyvältä! Tiedätkö mistä muualta noita sais kun vaan salilta? Onkohan joissain marketeissa vielä?

  • ainorouhiainen ainorouhiainen sanoo:

   Riippuu varmaan hieman kaupungista? Täälä vaasassa ainakin Prismasta saa :)

Kommentoi