IN MY PLAYLIST

Heippa! Vitsit miten tyytyväinen oon, että vaihdoin nyt keväälle tiistain jumpat aikasempaan kellonaikaan. Tuntuu paljon loogisemmalta mennä töihin aamupäivällä, viettää siellä päivä, ohjata jumpat ja lähteä kotiin. Aiemmin taas menin aamulla, kävin välillä kotona ja menin takaisin. Jää turhat ajelut pois ja säästyy aikaakin. Tänään jumpparintamalla ohjelmassa oli Bodycombat sekä RPV. Aikataulumuutoksesta huolimatta, jumpparit oli onneksi löytäneet paikalle. :)

arou

Kerroin aiemmin uudistaneeni coren ja spinningin biisilistoja ja ajattelin jakaa niitä myös täällä. Ehkä joku saa uutta musiikkia omalle treenilistalle. Tykkään itse aika monenlaisesta musiikista, mutta jumppamenoihin, etenkin liikkuville tunneille ja spinningiin yritän etsiä fiilismusaa, eli musiikkia josta löytyy bassoa ja meninkiä. Lihaskuntoon passaa luonnollisesti vähän hitaampi tempo ja esim. pitbullin kappaleet soi usein meikäläisen tunnilla. :D

Tässä jotain kappaleita, joita olen lisäillyt listoille viime aikoina. Mun mielestä on myös kiva käyttää vanhoja ”hittibiisejä” uudelleen miksattuna.


2 Responses to “IN MY PLAYLIST”

  1. Avatar Jonnaajon sanoo:

    Heippa Aino! Munkin mielestä noi vanhat legendat sopii hyvin jumppiin ja pienellä miksauksella ne on kuin uusia. Jumpissa saattaa monesti kuulostaa hyvältä sellainenkin musiikki, jota ei ihan kotona kuuntelisi. Mun mielestä sellanen postaus olisi kiva, jossa jotenkin erottelisit haluamaasi tyyliin (esim. jumppa- ja biisikohtaisesti) Les Mills-jumppien suosikkibiisejäsi kautta aikojen. Mua aina harvittaa, kun meille jumppafaneille on niin vähän jumppa-aiheisia blogeja, jotka keskittyisivät paljon myös ohjelmien sisältöön ja fiiliksiin, joita ohjelmat herättävät :)

    • ainorouhiainen ainorouhiainen sanoo:

      Tää on ihan hauska idea, jonka voisin ottaa toteutukseen! Pistän tämän saman tien mun postaus-luonnoksiin! :)

Kommentoi