MINÄ PÄHKINÄNKUORESSA

Huomenta! Sitä aina välillä miettii, millaisen kuvan ihmiset luovat minusta tämän blogin perusteella. Oon ehkä miljoona kertaa jo maininnutkin, ettei treeniblogi kuitenkaan kerro ihan samaa totuutta, kuin esimerkiksi lifestyle blogit. Tää blogi on vähän niinku mun treenipersoona eli alter ego. :D Oon kovasti miettinyt, miten blogi-minä ja irl-minä eroavat toisistaan ja tullut tulokseen, että oon ehkä hieman ”kovempi ja kurinalaisempi” täällä, kuin normaalissa elämässä. Kirjoittamalla ei aina saa tuotua esiin kaikkia puolia, etenkään jos kirjoittaa tietystä aiheesta. Keskustellessa näkee kuitenkin henkilön ilmeet ja eleet jotka voivat pehmentää myös vakavaa aihetta. No, mistäs tällainen pohdinta yhtäkkiä tuli mieleen? Törmäsin minäkin vauvapalstan pieneen bloggaaja tietovisaan ja meinasi mennä parsakaalit väärään kurkkuun, kun luin tämän kuvauksen. :D

”Tänään aloitin aamuni smoothiella, josta tuli maidottoman, gluteenittoman, sokerittoman, mauttoman ja ilottoman kuukausihaasteen aloituksen kunniaksi kunnon tehopommi: makeuttamatonta mantelimaitoa, banaania, marjajauhetta, kymmentä eri salaattia, viherjauhetta, rahapuun mahlaa, herneproteiinia ja kirveliuutetta. Mulle lähetettiin Mömmötukusta tuota kirveliuutetta, joka parantaa pikkuvarpaan räjähtävyyttä ja vahvistaa myös silmän tappisoluja. Aamusmootien jälkeen hurautin töihin vetämään 3 peräkkäistä spinningiä, jotka vedettiin tänään atleettisena versiona. Spinningin jälkeen ajoin kotiin ja kiskasin riisistä valmistettua pastaa porkkana-herne-parsakaali-kukkakaali-tomaatti-kookosmaito-kanakastikeeella, jonka maustoin chilillä, herbamarella ja maariaanien haudasta 9000m syvyydestä kerätyllä kristallikidesuolalla. Puolet lautasesta täytin salaatilla, johon valitsin 20 eri väristä kasviksia. Onneksi on noita isoja uusia lautasia, koska annoksesta tuli aivan valtava. No, minähän tunnetusti tykkään ruoasta! Ruokailun jälkeen kävin 10km juoksulenkillä ja sen jälkeen pitikin lähteä töihin vetämään illaksi kolmeksi tunniksi ryhmäliikuntatunteja. Ennen tunteja väsytti, mutta ohjausten jälkeen olin täynnä enforfiineja ja päätin käydä vielä tekemässä oman saliohjelman. Kotona vielä harjottelin uusia Les Mills -tunteja varten ja nappasin pari vatsalihaskuvaa peilin edessä.”

Hahah. Tää oli ihan loistava, kiitos vaan kirjoittajalle, olet sisäistänyt tän homman just eikä melkeen. Tuo iloton kuukausihaaste pitää varmaan toteuttaa joskus?! :D

_MG_8302

Jumituin lukemaan kyseistä ketjua vähän pidempään ja löysin myös toisen tutulta kuulostavan parodian. Siinäpä se, pari jumppaa, bataattia ja pötsikuvia, se on meikäläinen pähkinänkuoressa. ;)

Energista torstaita kaikille! Kävin just vetämässä kuus bodypump-tuntia peräkkäin, pari spinningiä ja sitten tein omat treenit, eli kolme tuntia kuntosalia päälle, eikä ees väsytä. Mun keho on vaan tottunut liikkumaan ja sehän näkyy. Viime kuu oli maidoton marraskuu, nyt alotin kasvis-keskiviikot. On hauskaa haastaa itseään ja asettaa totaalikieltoja, sillä se kertoo vaan siitä, että oon vahva. Mutta syöminen on silti kontrollissa, voisin syödä suklaalevyn koska vaan jos haluaisin, mutta en halua. Mielummin nautin näistä mun vatsalihaksista ja postaan niistä kymmenen kuvaa. Illalliseksi aion tehdä tänään bataattiranskalaisia ja lihamureketta. Ens viikolla onkin luvassa vinkkejä kuntosalille, bikini body-challenge vol.54021, asiaa hormoneista ja pinnallisuudesta, sekä kerron miten voit treenata yhtä rautaiset vatsalihakset kuin mulla.

_MG_8291

Tää oli oikeesti hauska ketju, huumoria ei  voi koskaan olla liikaa! :)

Mukavaa viikonloppua!


17 Responses to “MINÄ PÄHKINÄNKUORESSA”

 1. Avatar TanjaP sanoo:

  *Huutonaurua* :D päivän piristys.

 2. Avatar Janna sanoo:

  Voi hyvänen aika :D:D:D meni aamukahvit kyllä väärään kurkkuun!!! :’D

 3. Avatar Tuija sanoo:

  Hyvä että huuomoria riittää :) aamun naurut :D

 4. Avatar Maija sanoo:

  Aivan huippuja! :D Ja bataattiranskikset on parhaita! :D

 5. Avatar Maija sanoo:

  :DDD
  Mäkin eksyin eilen sinne sivustolle ja nauratti niidenkin kuvaukset, joiden blogeja en lue. :D
  Luulin aluks otsikon perusteella, että tää ois sellanen lifestyle-postaus. Sellaset on tosi mukavia, voisit taas tehdä sellaisen joku päivä? ;)

 6. Avatar riikuli sanoo:

  Ihana! Nauroin kyllä ja mikä parasta, säkin voit nauraa itsellesi. Ei onnistu kaikilta. Tsemppiä, tykkään sun blogista!

 7. Avatar Elintu sanoo:

  Mua nauratti eniten toi ”parantaa pikkuvarpaan räjähtävyyttä” :D:D

  Odotan aina sun postauksia, kiitos inspiroivasta blogista!

 8. Avatar Anna sanoo:

  Toi eka on ihan loistava :D luin sen eilen monta kertaa läpi ja nauroin joka kerta ääneen, ja taas naurattaa:D

 9. Avatar Laura sanoo:

  Eikä siis aivan hulvaton tuo ylempi teksti!! :D :D

 10. Avatar N sanoo:

  Haha, nää oli mahtavia!! :D

 11. Avatar Mi sanoo:

  Haha! Hyvin parodioitu!

  Välillä sitä saattaa unohtaa että sulla on muutakin elämää kuin se mitä täällä blogissa mainitaan. Niinhän se on monissa blogeissa, tulee tunne että kaikkien elämä on vaan yhtä ilotulitusta, onnellisia hetkiä, siistejä koteja, merkkivaatteita ym. Pääsee unohtumaan että ihan tavalliset ihmiset näitä kirjoituksia rustaa ja myös heillä on huonoja päiviä siellä hyvien joukossa ja että blogiin on valittu vaan ne parhaat palat, mutta kuka jaksaisikaan lukea blogia jossa aina valitetaan ja on asiat huonosti.

 12. Avatar Piia sanoo:

  Poikaystävä tossa vieressä alkoi ihmettelemään että mille kikattelen täällä ääneen :D pitäis varmaan käydä koko ketju lukemassa :D

 13. Avatar Jenni sanoo:

  Ahahaah nää on kyllä aivan mahtavia! :D Ihana, että pystyt ottamaan huumorilla! :D

 14. Avatar Annika sanoo:

  Haha, jag hittade dit till kedjan via en annan blogg, och jag kände genast igen dig

 15. Avatar Annika sanoo:

  hälften av kommentaren föll bort efter emois, av någon anledning går det inte att använda dem då man kommenterar…men det var härlig humor o man fick sig några goda skratt!

 16. Avatar malle sanoo:

  Klockrent :)!

 17. Avatar Katiuzha sanoo:

  Hahahah, ihan älyttömän hyvä!:D Piristi ainakin kummasti mun tympeetä yövuoroa! Blogia lukeneena voin kertoa että tärppää! :D Pilkettä pitää olla silmäkulmassa ja hienoo et osasit Aino ottaa tän hyvällä! Kiitti kivasta blogista, musta on tullut parin viime kuukauden aikana vakkariseuraaja. ;)

Kommentoi