TREENIBLOGGAAJAN UUDET VAATTEET

Moikka! Tänään on luvassa jotain ihan muuta kuin treeni- ja terveysjuttuja! Meillä oli pari viikkoa sitten pienet pikkujoulut kavereiden kanssa ja eilen vietettiin samoja juhlia työkavereiden kanssa. Oon kyllä niin kiitollinen mun työpaikasta ja ihmisistä joiden kanssa  saan työskennellä päivittäin. :) En ottanut kameraa mukaan eilen, sillä kokemuksen perusteella, näistä illoista ei jää käteen kuin pari kuvaa viinilasista ja ruoka-annoksesta. :D Kuvailin sen sijaan tseäni ennen kemuihin lähtöä, ja päädyin vaihtamaan asunkin ihan muutamaan otteeseen. :D

PC050150_Fotor_Collage

Poseeraaminen ei ole mun vahvuuksia ja yrittäkääpä vielä lisätä siihen tuo kännykän automaattilaukaus, niin ei hyvin mene. Sori siis hymyttömistä kuvista, ei pysty keskittymään liian moneen asiaan kerralla. :) Vaihdoin muuten asua vielä kuvaamisen jälkeenkin. Onneks mulla on toiset pikkujoulut tänään, joten saa pistää saman rumban käyntiin kohta puoliin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Palataan siis pari viikoa taaksepäin, meidän kamu-pikkujouluihin. Päätin ”satsata” hieman ja leivoin pizzaa, kaurapohjalla sekä asettelin hieman juustoja ja keksejä esille. Poikaystävä rakastaa juustoja tuc-keksien kanssa, ja ei siinä, kyllä ne itsellekin uppoaa. Mulla oli tuolloin #maidotonmarraskuu, joten yritin pitää näpit erossa syötävistä, aika huonolla menestyksellä kuitenkin. :D Eve vinkkas joskus, että viikunat sopii hyvin juustojen kanssa ja voi pojat, hän oli oikeessa. Kokeilkaa, jos ette ole jo kokeillut. Täydellinen kombo!! :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Koppaberg lähetti juomat

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hauskaa, kuinka illanvietot poikkeaa nykyään niin paljon siitä mitä nuorempana (nykyäänhän oon jo vanha kettu). Nykyään olis vaan kiva istuu kotona ja jutella ystävien kanssa, kun ennen oli vaan mahdollisimman kiire baariin. No, kyllä me sinne baariinkin mentiin, mutta jos multa kysytään, parhaat momentit on kyllä aina alkuillasta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tytöillä on vissiin vähä kivempaa :D

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tällainen sekava postaus tähän lauantaihin. Nyt ajattelin hypätä saunan lauteille ja aloittaa valmistautumisen iltaa varten! Hyvää itsenäisyyspäivää ja mukavia pikkujouluja jos sellaisiin ootte matkalla! <3

PS. Mistä on teidän mielestä parhaat bileet tehty?? Käykääpä kertomassa ja osallistumassa Kopparbergin kilpailuun, jossa voi voittaa 250 euron lahjakortti Stockmannille. Kilpailuun pääsee täältä!

Juomat saatu.


10 Responses to “TREENIBLOGGAAJAN UUDET VAATTEET”

 1. Avatar Lissu sanoo:

  Hei ihanat korvakorut! Mistä olet löytänyt? :)

 2. Avatar Jenni E sanoo:

  Ihana pikkujoulutyyli. Tosi hyvin pukee sua! Hyvää itsenäisyyspäivää! :))

 3. Avatar Sofia sanoo:

  Näytät todella upealta pikkujoulu vaatteissasi! :)

 4. Avatar Piia sanoo:

  Jos tuohon etälaukaisijan käyttöön vinkkejä kaipaat, Milla (lack of colour) kirjoitti siitä hyvän postauksen joskus aikanaan! :)

  Ja tiedätkö arvaa alkoiko tänään harmittamaan kun sähköpostia siivotessani löysin ilmoituksen, että olin voittanut siinä sun Happy Place –arvonnassa kaiuttimen, mutta en tässä ole viikkoon tullut tuota sähköpostia 200 saapuneen viestinsä tulvasta siivota kiitos reissaamisen, niin enpä ole sitten huomannut että olisi pitänyt vastata… Noh, oma vika… Ensi kerralla opin sitten olemaan paremmin hereillä näiden asioiden kanssa :)

 5. Avatar Maija sanoo:

  Hyvää Itsenäisyyspäivää Aino. :)

 6. Avatar Laura sanoo:

  Moikka, kysymykseni ei liity nyt tämän postauksen aiheeseen lainkaan.. Haluaisin siis lisää lihaserottuvuutta mutta en tiedä miten.. :D käyn 3krt viikossa salilla ja syön terveellisestä ja proteiinipitoista ruokaa säännöllisin väliajoin. Mutta mitäs vielä avuksi että pääsisin tavoitteeseeni?

 7. Avatar vilma sanoo:

  HAhhahahahh eikö toi kuva :-DDDDDDD toi on nii totta välillä ku tytöt huutonauraa jollekki jutulle ja jätkät hiljaa istua nököttää :-Ddd ihana kuva

 8. Avatar emppu sanoo:

  Hyvin sopii muutkin kun treenivaatteet :) joulun aika on ihanaa ja saa ladata akkuja seuraavalle vuodelle. Kivaa joulunaikaa! Oisko mahis saada jotain selkätreeni postausta? Kuvien kera jopa..:)

  • ainorouhiainen ainorouhiainen sanoo:

   Moi ja kiitos paljon! Selkätreenivinkkejä voisin yrittää kehitellä lähitulevaisuuteen. Yläkroppatreenejä on muutenkin ollut vähän vähemmän viime aikoina :)

Kommentoi