KERMAINEN LOHIPASTA (G,M)

Ihanaa! Viikonloppu on taas ovella. Aloitin tänään aamuna kuuntelemalla juuri julkaistua David Guettan uutta albumia. Albumi, jossa kaikki biisit ovat hittejä ei voi mennä kovin paljon pieleen. Tietysti sieltä valikoitui myös omille jumppalistoille biisi jos toinenkin. Oon aina pitänyt Guettan biiseistä ja ne sopivat yleensä myös jumppiin esim. spinningiin tai lihaskuntobiiseiksi, ellei kyseessä ole menevämpi kappale. Biisejä ei vielä löydy youtubesta, joten en pysty linkkailla omia lemppareita tänne.

Aamupäivän starttasi tietysti perinteinen Body-tunti. Mä oon tässä fundeerannut tulevaa kevättä jumppailujen kannalta ja miettinyt jos uskaltaisin tehdä jotain muutoksia omiin tunteihin. Moni on toivonut Bikinibootcampia ohjelmistoon ja oon miettinyt pääni puhki, mihin väliin voisin sen tunkea, tai mistä tunnista luopuisin. Yksi ajatus oli lisätä Bootcamp tähän perjantaille 11:00. En tiedä kuinka moni pääsisi tulemaan tähän aikaan? Tuntihan on suunnattu ehkä enemmän nuoremmille (toki kaiken ikäsille myös) sen rankkuuden vuoksi. Pitää vielä miettiä, miten tässä saa palapelin palaset kohdilleen. Jos on ideoita, kertokaa! =)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Valmistin eilen herkullista lohipastaa ja ajattelin jakaa reseptin. Resepti on gluteeniton ja maidoton.

Kastike:

 • 400 g kirjolohisuikaleita (naturell)
 • purkki herkkusieniä
 • 400 g parsakaalia
 • tölkki kevyt kookosmaitoa
 • mausteita (lime-pippuria, ruususuolaa, valkosipulia)

Paista lohisuikaleet, lisää sekaan keitetty parsakaali, herkkusienet mausteet ja kookosmaito. Nauti yhdessä täysjyväriisistä valmistettun fusillipastan kanssa. (löytyy ainakin S-ryhmän kaupoista, vastaavia saa myös terveyskaupoista)

Löysin kaapista kauan sitten ostetun Organicin luomu näkkärisekoitteen, joten valmistin myös siemennäkkäriä, jota nautiskelin hummuksen kera!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Nyt olisi aika lähtee spinnailemaan ja pumppailemaan perjantain kunniaksi! Kivaa viikonloppua. :)

 


11 Responses to “KERMAINEN LOHIPASTA (G,M)”

 1. Sanna sanoo:

  Olisi kiva jos postaisit enemmän ruoka reseptejä:) tämä ainakin menee kokeiluun heti!

  • ainorouhiainen ainorouhiainen sanoo:

   Yritän aina jos on jotain postattavaa. Nää mun reseptit on aika yksinkertasia ja samantyyppisiä kaikki :D

 2. Marja sanoo:

  Tätähän on ihan pakko kokeilla :)

 3. Minna sanoo:

  Moi Aino! Ei liity tähän postaukseen mutta olisin kiinnostunut tietämään miksi suosit luomulihaa? :) onko se jotenkin tavallista terveellisempää?

  • ainorouhiainen ainorouhiainen sanoo:

   Moi! Pyrin suosimaan luonnonmukaisesti tuotettuja elintarvikkeita, koska ne ovat mielestäni puhtaampia, sisältävät enemmän ravintoaineita. Liha jota käytän, on eläimistä, jotka ovat saaneet elää vapaammin ja ovat niittyruokittuja,eli elävät myös niityllä laiduntaen. Toisin kuin tehotuotetut eläimet, jotka asuvat pienissä tiloissa, syöden soijaa, viljoja tms rehuja. Tehotuotetuille eläimille annetaan myös antibiootteja, koska tulehdusarvot nousevat herkästi väärän ravinnon vuoksi.

   Niittyruokitun lehmän Omega 3 –rasvahappolukemat ovat paremmat verrattuna tehotuotetun rasvaprofiiliin, jossa omegakutoset vievät reippaasti voiton. Omegojen epäsuhde taas tulehduttaa ihmisen elimistöä ja näin ollen sairastuttaa kehoa.

   Tässä tästä ihan lyhyesti :D

   • Anna sanoo:

    Suomessa ei todellakaan käytetä antibiootteja kotieläimillä tuossa tarkoituksessa, jossain Jenkeissä ehkä, jossa hormonitkin ovat sallittuja. Liharotuiset naudat myös laiduntavat käytännössä aina vasikka-aikanaan emonsa kanssa (ns. emolehmätuotanto), oli sitten luomua tai ei. Suomalaista lihaa voi kyllä syödä ilman pelkoa lääkejäämistä. Enempää en jaksa paasata, mutta suosittelen asioihin tarkempaa tutustumista ja yleistysten välttämistä. :o)

 4. Ines sanoo:

  Oi oi miten hyvältä kuulostaa toi resepti! Takuulla kokeilen!

 5. Tiia sanoo:

  Hei Aino!

  Halusin vielä toivoa spinningin teemaksi ysäriä! Ja jos vaan mahdollista, niin pidä se teema-tunti vielä maanantaina 1.12 kun en pääse ens viikon lauantaina. Teema-tunteja voisi olla mun puolesta enemmänkin :)

  • ainorouhiainen ainorouhiainen sanoo:

   Moi! Voisin pitää kaksi kertaa tunnin jos sen kerta suunnittelen. Teema-tunnit ovat kyllä kivoja, pitäis jaksaa useemminkin keksiä jotain erilaista. :)

Kommentoi