Happy Place #2

Hellurei! Nyt olisi aika jatkaa Indiedaysin ja Microsoftin kampanjaa, jossa olen mukana. Teidän tehtävänä on arvata mun toinen Happy Place, eli paikka jossa tykkään olla. Blogia säännöllisesti lukeville tämä taitaa olla aika helppo nakki, kuten myös se edellinen. ;) Kyseessä on siis paikka, jossa tykkään rentoutua, etenkin viikonloppuisin.

2_aino_iso

Muistakaa, että osallistuminen kilpailuun tapahtuu täällä (klik!), eikä kommenttiboksissa. Oikein vastanneiden kesken arvotaan kolme Lumia 735 -älypuhelinta ja seitsemän MD-12-kaiutinta! Kaiuttimen voi voittaa myös instagramissa jakamalla oman happy placen #Lumia735 ja #laajempinäkökulma -tägeillä Instagramiin, sillä hashtagien perusteella palkitaan parhaat selfieiden napsijat MD-12 -kaiuttimilla (jaossa 5 kpl). Kuvat tulevat tägien kautta myös kampanjasivulle näkyviin!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tuo Lumia Selfie-toiminto on aika hauska, sillä kuvan ottamisen jälkeen sillä voi muokkailla kuvaa halutessaan. Naureskelinkin, että nykyään ei tarvitse edes näyttää hyvälle kun kameran ominaisuudet korjaa kaikki viat. Toiminnoissa on mahdollisuus mm. silottaa ihoa, valkaista hampaat, suurentaa hymyä, suurentaa silmiä tai kaventaa kasvoja. :D

Mun Samsungin puhelin ei oo suostunut tekeen yhteistyötä MacBookin kanssa, ja en oo saanut esim. biisejä siirrettyä puhelimeeni, mutta nyt kun latasin appstoresta ”windows phone” – ohjelman, sain ladattua kaikki biisit ja listat iTunesista tuohon uuteen lumiaan! Jess, nyt mulla on jumppien biisit vielä yhdessä laitteessa backuppina. Oon ihan vainoharhainen ja mulla onkin yleensä monta eri vehjettä mukana. Oon  aina valmistautunut siihen, että jumppaa ohjatessa iskee jokin tekninen ongelma. Pahinta olis jos akku loppuis, tai musiikkia ei sais ulos syystä tai toisesta.

Nonniin ystävät, nyt kipinkapin osallistumaan kilpailuun. Pääsette sinne siis täältä! ;)


7 Responses to “Happy Place #2”

 1. Avatar anita sanoo:

  Taitaa olla ihan kotisoffa! :)

 2. Avatar maggy sanoo:

  Kotisohvalla majaillaan! =)

 3. Avatar IK sanoo:

  Oma koti kullan kallis, kotisohvalla siis

 4. Avatar Mikko sanoo:

  Moi ! Oletko ajatellut josain kohtaa tehdä ”yhteenvetoa” lumian huonoista ja hyvistä puolista verrattuna edelliseen puhelimeesi ?

 5. Avatar Lille sanoo:

  Oiskohan tuo kuvassakin näkyvä kotisohva. ;)

 6. Avatar Hane sanoo:

  Sanoisin, että kotona kotisohvalla :)

 7. Avatar Sofia Haglund sanoo:

  Se saattaa olla se sun kotisohva :)

Kommentoi