Täällä ollaan! Kuka mä oikein olen?

Heippa! Ensimmäinen postaus  alkuun täällä Indiedaysin puolella. Olen odotellut koko päivän sormet syyhyten, että milloin ehdin istua rauhassa koneelle ja tarkistella uusia juttuja, ulkoasua jne. Olen saanut paljon apua alkuun pääsyn kanssa, olo on todella tervetullut. :) Tiedoksi, että uusimman postauksen yläpuolella löytyy nyt nuo suosituimmat artikkelit ja myös Bikini bootcampin kaikki ohjelmat. Voipi olla että ulkoasu muokkaantuu vielä hieman, uusi banneri on ainakin tulossa, lähdetään tällä liikkeelle nyt alkuun.

Tulin juuri kotiin salilta, takana päivän viimeinen ohjaus spinning-bodypump! Mä niin rakastan tätä fiilistä! Takana rankka treeni, sen jälkeen suihku ja nyt on niin freshi olo, ettäh :) Ohjasin tänään vasta toista kertaa uutta bodypumpia, sillä mulla on tämä tunti vain joka toinen viikko. Ohjelma tuntuu tasaisen hyvältä ja ainakin saa vedettyä kropan hapoille halutessaan.

Tässä kun ollaan uudessa portaalissa, on varmasti kohteliasta esitellä itsensä, eikö vaan? Kuka mä siis olen ja mitä teen täällä?

IMG_5926

Olen Vaasasta kotoisin oleva intoihimoinen treenaaja ja terveyden lähettiläs. Sydäntä lähellä on ryhmäliikunta, sillä se on myös ammattini ja mieluisin treenimuotoni. Ohjailen noin 15 jumppaa viikossa, jonka lisäksi käy salilla tekemässä omia treenejä kolmisen kertaa viikossa. Ohjaan neljää eri Les Mills-lajia sekä liutaa itse suunniteltuja tunteja. Jumppien lisäksi teen Personal Trainerin töitä ja olen kuntosalimme ryhmäliikuntavastaava. Ravitsemusasiat ovat myös lähellä sydäntä ja niistä saatte osanne blogissa pohdinnan ja reseptien myötä. Blogin aihepiiri käsittelee siis paljon liikuntaa ja ravintoa, mutta availen myös syvällisempiä juttuja ja välillä höpöttelen ihan muita asioita. Pyrin käsittelemään mielenkiintoisia aiheita, eli en kerro täällä lempihedelmistäni, vaan aiheissa mennään usein myös vähän syvemmälle ravitsemuksen ja treenaamisen maailmaan. Vahvuuteni on kirjoittaa vaikeista asioista niin, että myös tavallinen kuntoilija pysyy kärryillä. :)

Olen kirjoittanut tätä blogia kohta neljä vuotta, ensin bloggerissa, sen jälkeen viimeisimmän vuoden Fitfashionilla ja nyt täällä Indiedaysillä. Indiedays on ehkä tutumpi muoti- ja lifestyleblogeista, mutta uskon ja toivon, että myös minun tyylisille bloggaajalle on paikkansa täällä!

DSC02517

 

Tässäpä tämä lyhyesti. Jos tänne on jo nyt eksynyt uusia lukijoita, kysykää ihmeessä, jos on jotain mielessä! Tästä lähtee käyntiin blogin uusi aikakausi ja voin luvata, että kaikenlaista mielenkiintoista on luvassa! :)

Blogiani voi seurata myös seuraavien kanavien kautta:

Mukavaa viikonloppua kaikille!

DSC01649

 

 


8 Responses to “Täällä ollaan! Kuka mä oikein olen?”

 1. Avatar Johanna - vakkarilukija :) sanoo:

  Tsemppiä Aino uudessa portaalissa-vanhat vakkarit ovat varmasti seuranneet sinua ja toivottavasti saat paljon uusia lukijoita Indiedaysin kautta :)

 2. Avatar Hentsu sanoo:

  Mmmahtavaa!
  En ole aiemmin blogiisi törmänny- huonosti kyllä etsinkään uusia, tai koukuttunut muutenkaan mihinkään tiettyyn. Mutta nyt! Hieno juttu muuttosi siis- ainaki täällä tullaan seuraamaan sua mielenkiinnolla :)! Selailin jo vanhoja juttujasi, ja pidin heti sun tyylistä kertoa asioista, rehellistä, mutkatonta ja hyviä kuvia!
  Hyvää syksyn alkua, ja onnea uuteen kotiin :)!!

  • ainorouhiainen ainorouhiainen sanoo:

   Kiitos paljon, tuli hyvä mieli tästä. Toivottavasti törmäillään täällä kommenttiboksissa useemminkin :)
   Mukavaa syksyä myös sinne!

 3. Avatar Laura sanoo:

  Harmi vaan kun Indiedaysilla ei näy postaukset bloglovinissa vaan pitää aina mennä siitä selaimelle :(

 4. Avatar Penni sanoo:

  Hei! Mistä nuo housut on? Olen nähnyt noita monilla ja näyttää kivoilta, mutta en vielä törmännyt yhdessäkään kaupassa.

Kommentoi