Kenkämaniaa

Kenkäaddikti täällä terve! Mulle pitäisi laittaa jokin lukko noihin urheilukenkiä myyviin verkkokauppoihin. Aivan kun ei olisi tossuja jo muutenkin tarpeeksi, menin silti tilaamaan alla näkyvät ihanuudet. Kuten huomaa, ihastuin tuohon värikomboon! Sininen ja pinkki ne yhteen sopii.

DSC02729_Fotor_Collage

Oltiin tiistaina seinäjoella shoppailemassa ja törmäsin intersportissa noihin nike free – kenkiin, joissa väritys oli päinvastainen, eli pinkki kuosi ja sinen pohja. Myös ne olivat aika kivat! Kokeilin tossuja kotosalla ja nuo freet etenkin tuntuivat tosi hyville. Air Max Theathan multa löytyy jo toisella värityksellä, mutta niillä tallustelen vain ns. katukäytössä! Täytyy kertoa pieni stoori miten vaikeasti kengät sisältävällä paketilla kesti päästä mun haltuun.

DSC02733

Air Max Theat täältä

Viime torstaina mulle oli tullut tekstari kenkien saapumisesta Siwaan. Viime torstaina mulla oli kuitenkin hieman parempaa tekemistä (:D) joten oon missannut tekstarin ihan kokonaan. Aloin tällä viikolla miettiä, että miksi kenkien saapumisessa menee niin pitkää, Zalandolla kun on yleensä niin nopeat toimitusajat. Aloin sitten selailemaan puhelinta ja sieltä löytyikin tämä saapumisilmoitus! Samana päivänä lähdin lenkille ja sujautin henkkarit juoksushortsien taskuun. Lenkin jälkeen menin Siwaan hakemaan pakettia, mutta kassalla kävi ilmi että olin ottanut vahingossa KELA-kortin mukaan…Se siitä sitten. Eilen lähdettiin illalla pyöräilemään ja otin sen ajokortinkin mukaan, kun pääsin Siwaan, myyjä etsi ja etsi pakettia, mutta sitä ei löytynyt. Lopulta näytin saapumisilmoitusviestin ja myyjä totesi että juu muuten hyvä, mutta oot väärässä Siwassa. :D Noniin, no eipä siinä auttanut kun polkasta toiseen ja hakea paketti kotiin!

DSC02738

Nike Freet täältä

Nyt mun pitäisi vielä päättää pidänkö molemmat vai palautanko toiset!? Ehkä hieman turhamaista omistaa kahdet samanväriset kengät. :D

Näköjään sitä pystyy kirjoittaa kokonaisen postauksen vain kengistä!? Palaan myöhemmin vielä järkevämmällä teksillä! Hauskaa torstaita ystäväiset. :)

Sisältää mainoslinkkejä


No Responses to “Kenkämaniaa”

  1. Kiva kuulla että joku toinenkin sekoilee välillä :) Hienot kengät, ehkä kauppaat toiset jollekin palauttamisen sijaan?

  2. Avatar minttu sanoo:

    Hei! Tuliko ne sun mintunvihreet niket postiin vai? :) mulla nimittäin kestäny yli 2vk..

  3. Avatar Hanna-K sanoo:

    Air maxit! Mut kummatkin on kyllä niin hienot. Laita silmät kiinni ja tunnustele kummat on paremmat jalassa :)

Kommentoi