Kevyt mutta tukeva askel

Mitä hyviin treenikenkiin tulee, juoksulenkkareissa vannon monen muun tavoin Asicsien nimeen. Mulla on ollut 5-6 parit Asicsen Numbus kenkää, mutta nyt sain mahdollisuuden kokeilla jotain toista mallia, sillä Runforest niminen verkkokauppa tarjosi mahdollisuutta valita uudet juoksukengät heidän laadukkaasta valikoimastaan.

DSC02658Surffailin pitkään sivustolla, sillä en osannut päättää mitä haluan! Päädyin lopulta Asicsen Gel-DS Trainer 19 kenkään. Tämä malli sopii neutraalille ja hieman pronaatiotukea tarvitsevalle jalalle. DS trainer on erittäin kevyt juoksukenkä ja se sopii erityisesti nopeaan juoksuun, tai niille jotka etsivät hyvin vaimennettua kenkää pitkille juoksumatkoille. Näin ollen se sopii hyvin myös jumpparille, joka tahtoo sekä kevyen että tuetun kengän! Testailin näitä eilisellä Bodystep tunnilla ja kenkä on tosiaan todella kevyt. Verrattavissa Nike Freen keveyteen, mutta silti se tukee hyvin. Kenkä on myös paljon sirompi kuin esimerkiksi Nimbus. 

DSC02657Sain samassa lähetyksessä myös ihanan pinkin (yllättäen) Kari Traan butterfly treenitopin. Topin materiaali on todella napakkaa, ohutta ja hengittävää kangasta. Helmassa on sisäpuolella kumipinta, jonka avulla toppi pysyy napakasti paikoillaan, eikä nouse hyppiessä ja heiluessa ylös. Mulla on ennestään yksi Kari Traan toppi, josta oon tykännyt todella paljon. Ainoa huono puoli tässä on, että turvotuspäivinä ei paljon huvita heittää päälle kun kangas on aika armoton makkaroita kohtaan! :D

DSC02662

DSC02650

jos tarkkaan katsoo voi nähdä kuminauhan :)

Jos etsitte laadukkaita juoksuvarusteita, kannattaa käydä kurkkaamassa runforestin tarjonta. Yli 100 euron tilauksista postarit kuluitta, sekä nopea toimitus (3-5 arkipäivää) kotiin! :)

Kengät ja toppi saatu blogin kautta


No Responses to “Kevyt mutta tukeva askel”

 1. Avatar Mervi sanoo:

  Heippa! Luin että oot jo pidemmän aikaa käyttänyt sinettipidennyksiä. Mulla suunnitelmissa laittaa sinetit mutta en oikein tiedä minne kannattais mennä ne laittamaan.. Joten saako kysyä vinkkiä hyvästä kampaajasta? :) Hyvää kesää!

  • Avatar ainor sanoo:

   Mä oon tilannut hukset rapunzel of swedeniltä ja kiinnittänyt ne Jonna&Joonaksessa, Minna Parikka laittanut, suosittelen! Kerro terkkuja ;)

 2. Avatar Tiina sanoo:

  Kuulostaa hyvälle nuo asicset ja mikä väri!! Nimbukset kun ovat aina olleet aika tylsiä… Nuohan taitaa mennä ostoslistalle :)

  • Avatar ainor sanoo:

   Juu nää oli kyllä mieluinen yllätys! :) Mulla oli ne nyt uudelleen Body-tunnilla äsken ja tuntui vielä paremmalta kuin eilen!

 3. Avatar Satu sanoo:

  Onko näissä Asicsin kengissä ihan normaalit koot vai kannattaako ostaa esim numeroa isommat?

  • Avatar ainor sanoo:

   Moi! Onko sulla aiemmin ollut Asicsia? Mulla on sama koko kuin Asicsen Nimbuksessa ja myös sama kuin esim. niken kengissä. :)

   • Avatar mjai sanoo:

    Heh. Mulla on Nikessa 40,5 ja ostin juuri Asicset koossa 41,5, että mun kokemuksen mukaan taas kannattaa ottaa isommat :)

 4. Avatar Heidi Turunen sanoo:

  Onpas kivannäköiset lenkkarit! Asicsen kenkien vakiokäyttäjänä olenkin pohtinut, minkä mallin ostaisin seuraavaksi. Tässä siis hyvä vaihtoehto

 5. Avatar Laura sanoo:

  Heips.

  Tämä ei varsinaisesti liity ylläolevaan postaukseen, mutta olisi mielenkiintoista lukaista postaus viikon ruokaostoksistasi. :) Mitä kaikkea ostoskori sisältää ja kuinka paljon viikon ostokset tuleevat suurinpiirtein maksamaan. Tuo on sellainen aihe, mikä varmasti kiinnostaa useampaakin, joten jos mahdollista, haasta muutkin bloggarit jakamaan ostoskorinsa sisältöä! :)

  • Avatar ainor sanoo:

   Itseasiassa oon miettinyt tällaisen tekemistä! Nyt kun oon lomalla on aikaa kuvailla ruokapussienkin sisältöä tarkemmin :)

 6. Avatar Kaisa sanoo:

  Ihanan raikkaan väriset nuo lenkkarit! Ja tää ei nyt varsinaisesti liity just tähän postaukseen, mutta..kävin siis vihdoin testaamassa eilen sun bikinibodyn jalkatreenin ja tänään mua on hapottanut enemmän kuin piiiiitkään aikaan!! Eli tehokasta todellakin on..tai sitten mä oon vaan vielä huonommas kunnos mitä luulin.. ;) Yläkropan treeni sit seuraavaksi, jes!! :D

 7. Avatar piu sanoo:

  Hei
  Etsin itse hyviä kuntosalikenkiä….millaiset niiden tulisi olla? Onko nämä Asicset siihen hyvät, entä käykö nämä sauvakävelyyn?
  Ihanan väriset……tosi namit :)

  • Avatar ainor sanoo:

   Nämä sopii aika moneen urheiluun. Jos ihan painonnostoa harrastat niin sitä varten on tehty myös kenkiä. Itselläni on Adidaksen power lifit! :)

 8. Avatar Ama sanoo:

  Moikka, mitä mieltä olet nike free run 5.0 kengistä jumppa käyttöön (bodystep, bodypump..)?(:

Kommentoi