Helmikuun parhaat tekstit

Moikka! Mitäs tänne kuuluu? Mulle kuuluu oikeen hyvää. Aamun treenien jälkeen käytiin syömässä ja hieman kiertelemässä kauppoja, kun kerrankin oli aikaa. Jos joku vaasalainen ei ole vielä tietoinen kauppahallin Bistro ravintolasta, niin suosittelen ehdottomasti testaamaan. Sieltä saa mun mielestä kaupungin parhaat salaatit ja seuralaiseni mukaan myös tavallinen lounas buffee oli tosi jees. Söin lounaaksi katkarapusalaatin, jonka valitsen oikeestaan aina kun tuonne menen. 🙂

lounas

Tässähän mennään jo reilusti maaliskuun puolella, mutta ajattelin tapani mukaan laitaa jakoon edelliseen kuukauden luetuimmat postaukset Top 5.

Ensimmäisellä sijalla on jopa 11 000 katselua kerännyt teksti, jossa kirjoitin rasvanpoltosta ja lihaksien kasvatuksesta. Tämä teksti löytyy myös suosituimmista artikkeleistani. Katselin muuten tänään, että suosituinta tekstiäni on luettu tällä hetkellä yli 82 000 kertaa täällä Fitfashionin puolella (siirryin toukokuun lopussa tänne). Aivan järjetöntä!! 😀 Tekstihän on jo reilusti yli vuoden vanha, mutta se jaksaa edelleen kiinnostaa. 

DSC00340

Palataan kuitenkin takaisin helmikuuhun ja vuoteen 2014. Toiseksi suosituin kirjoitus oli Polttava pepputreeni, jossa jaoin oman pakaratreenini, millä sain todella hyvät tuntumat takamukseen! 🙂 Kolmannella sijalla komeilee teksti, jossa kerron omasta vatsalihastreenistä ja jaan vinkkejä tehokkaampaan core-treenin. Löydät tekstin täältä. Neljänneksi eniten teitä on kiinnostanu ajatukseni säästöliekistä ja pohdinnat siitä miksei paino putoa vaikka tekisi kaiken ”oikein”. 

IMG_5469

Viidennellä sijalla on postaus uusista Freddyn ”pyllypöksyistä”. Täytyy muuten mainita, että noiden housujen jälkeen ei ole enää paluuta normaaliin. Ne on ihan parhaat pökät, niin mukavat päällä ettei mitään järkeä. 

Illalla olisi vielä salideitit Even kanssa ja viikon viimeinen treeni hoidetaan kunnialla läpi. Sitä ennen ajattelin vetästä pienet nokoset ja loikoilla sohvalla uutta sarjaa katsellen. Ostettiin ”silta” – sarjan 1. tuotantokausi, vaikutti ihan hyvältä. Onko joku katsellut tätä sarjaa joskus?

 


10 Responses to “Helmikuun parhaat tekstit”

  1. Aino L sanoo:

    Silta on aivan huippu sarja! mun mielestä kyllä paras pohjoismaiissa tehty… 2 tuotantokausi kans tosi hyvä 🙂

    • ainor sanoo:

      Hyvähyvä! Täytyy varmaan hakea saman tien se toinenkin tuotantokausi 🙂

  2. Elina sanoo:

    Heippa! Minkä kokoiset nuo freddyn pyllypökät on? :))

  3. Hensku sanoo:

    Oi Silta on tosi hyvä!! 2. kautta just alotellu ja kaikille suositellu kylä kyseistä sarjaa 🙂

    • ainor sanoo:

      Noniin hienoa! Aloitettiin eilen katsomaan ja vaikuttaa hyvälle 🙂

  4. Nimetön sanoo:

    Missä viipyy viimeviikkoisen kakun resepti? 😉

  5. salla sanoo:

    Tuota kakkureseptiä minäkin kovasti kaipailen, näytti aivan älyttömän hyvältä!! 😀 ja siltaa oon kans ittekki seuraillu, huippu! Ps. Aivan ihana tää sun blogi, iloista sunnuntaita sinulle aino!! 🙂

Kommentoi