Pakaroita imartelevat pöksyt

Hei! Pahoittelut epäjoulumaisesta postauksesta. Ajattelin, että muut bloggaajat hoitavat jouluhommat ja siihen liittyvät jutut. Minä taas jatkan eilisellä pakaralinjalla. :D

Joku jo kyselikin eilisessä postauksessa näkyneitä ”asspantseja”, joten ajattelin jakaa tipsin myös teille muille. Näillä pöksyillä omia muotoja voi korostaa ja ehkä jopa huijata itselleen muodokkaamman takamuksen. Tämä ei ole sponssattu postaus, eli ihan omasta tahdosta kirjottelen. Olen ymmärtänyt, että tämä merkki on aika kovassa huudossa mm. ruotsissa ja norjassa.

Täältä pääsee Freddysin nettisivuille katselemaan erilaisia housuja ja farkkuja, joiden malli on ylläolevan kuvan kaltainen. Itse en ole sivulta tilannut, joten minulta ei kannata kysyä tilaukseen liittyviä juttuja. Ihan luotettavalta sivulta tosin vaikuttaa.

PS. Blogini saavutti juuri 1000 seuraajan rajapyykin Bloglovinissa :) Tervetuloa kaikille uusille lukijoille!


No Responses to “Pakaroita imartelevat pöksyt”

  1. Avatar pylly sanoo:

    Vaikka pyllyistä tykkäänkin hirmuisen paljon ja omaanikin haluan kohottaa ja korostaa niin pakko sanoa että noi housut on mielestäni ihan hirveät! Varmaan koska niistä näkee niin selvästi että perse on tarkoitus tuoda esille näiden avulla. Itse en kehtaisi käyttää, Italiassa kauhistelin noita viime kesänä…

  2. Avatar Anni sanoo:

    Kiitos ennenkaikkea ei-jouluaiheisesta postauksesta! :D Ja toisekseen kiitos hyvästä vinkistä, pitääpä kokeilla :)

Kommentoi