Feel Vivid -tuotearvonnan voittajat

Heippa! Feel Vivid- arvonta on nyt päättynyt ja voittajat arvottu. Alla olevat 5 henkilöä voittivat kuvassa näkyvän paketin + kommentissa mainitun omavalintaisen tuotteen. Otan teihin yhteyttä heti huomenna, niin sovitaan palkinnon toimituksesta tarkemmin. Onnea, onnea! 🙂kollaasifeelvivid

 1. Suski: Waautsi, tykätty on ja mukana olen! :) Näitä olisi hieno päästä kokeileen, joten valitsin kolapähkinä- jauheen myös! :) pidetään peukkuja!
 2. paula: Just huomasin et tämmönen huikea kilpail täällä. Olisi mahtavaa saada kokeiluun näitä ka sitten voisi ruveta ostamaan. Ottaisin lisäksi goji uutteen. Suosisko arpaonni :)
 3. Mirka: Oi mitä tuotteita! Valitsisin Villityrni- uutejauhetta, jotta saisin pienen lapsen äitinä lisää virtaa päiviin!
 4. Erika: Vaikea tehtävä tuo yhden tuotteen valitseminen, mutta Goji-uutejauhetta tahtoisin myös kokeilla. :) Näitä tuotteita olis kyllä huippu ihana päästä testaan :)
 5. Hanna: Heippa! Onpa kiva kilpailu. Valitsisin vapaavalintaiseksi vielä Reishi-uutteen äidille, jolla on nivelkudoksissa reumatyyppinen sairaus. Jospa tuosta olisi apua siihen.

4 Responses to “Feel Vivid -tuotearvonnan voittajat”

 1. paula sanoo:

  Jee minä olen yksi voittajista. Odotan yhteydenottoa 🙂

 2. Erika sanoo:

  Uskomatonta!, mut onko tää totta? 😀
  Munki nimi ja kommentti lukee tuola. Vähän kyl epäilyttää, kun en koskaan oo oikeesti voittanu mitään. 😀

 3. Nimetön sanoo:

  Moikka Aino,
  Jos ehdit vastat ni ois kiva. Tilasin feel vividiltä viime viikolla acai uutetta sekä passion fruitia ja nyt mun on mennyt vatsa tosi löysäksi 😉 mutta siis otatko itse noita esim.samana päivänä/ joka päivä? Mietin et tää varmasti kyllä niistä johtuu, kun muutoin ei oo ollut ongelmaa. Olisikohan hyvä ottaa esim.joka toinen päivä jompaa kumpaa? Oon sekottanu rahkan joukkoon.

  -Liisa

 4. Ulla Forsman sanoo:

  Musiikkia on kiva kuunnella. Salilla katselen mielelläni TV:tä, esimerkiksi painonpudotus- ja muodonmuutos-ohjelmia.
  Niistä saan uutta intoa soutamiseen ja huopaamiseen sekä tramppaamiseen, en huomaakaan rasitusta kun katselen ohjelmaa.

Kommentoi