Luonnollinen vaihtoehto stevialle

Hei! Steviasta on tullut suosittu makeutusaine ja käytän sitä itsekin. Tiedän kuitenkin, etteivät kaikki pidä sen hieman pistävästä mausta. Olen myös kuullut ettei se sovi ihan jokaiselle vatsalle. Minulla on itsellä käytössä stevian lisäksi FeelVividin Luo Han Guo-uutejauhe, joka on myös luonnolinen kaloriton makeuttaja. Mielestäni tämä jauhe on jotenkin makeampi kuin stevia, enkä ainakaan itse koe pistävää sivumakua.

product_1

klikkaamalla kuvaa pääsee katselemaan tuotetta

Feelvivid kertoo tuotteesta seuraavaa: 

Luo han guo (munkkihedelmä) on ikivanha ja Kiinassa erittäin tunnettu hedelmä, josta saadaan uutettua erittäin makeita yhdisteitä, mogrosideja, joita voidaan käyttää kaiken ruoan kalorittomaan sekä herkulliseen makeuttamiseen heposti ja luonnollisesti. Mogrosideilla on myös antioksidatiivisia vaikutuksia, tuoreiden tutkimusten mukaan ne saattavat estää eri virusten ja syöpakasvainten leviämistä.

Luo han guo on maultaan erittäin sokerimainen – sitä onkin sanottu lähimmäksi täysin luonnolliseksi sokerin makua muistuttavaksi kalorittomaksi makeuttajaksi. Kiinassa luo han guota on käytetty jo satoja vuosia diabeteksen sekä liikalihavuuden hoitoon. Mogrosidipitoisuus 80%.

Tänään viimeistä päivää koodilla AINO saat 10% alennuksen FeelVividin tuotteista.

Tuote saatu.


No Responses to “Luonnollinen vaihtoehto stevialle”

 1. Sulla on noista ravintoasioista tosi mielenkiintoisia aiheita. Kiitos siitä!

  Jostain luin, ettei aivoja voi huijata energiattomilla aineilla on ne sitten steviaa, aspartaamia tai vaikka tätä ainetta. Elimistö kyllä sen energian ottaa jostain. Pitkäkestoinen hiilari on siinä kohtaa hyvästä.

  Ja se nyt on selvää että sokeri on pahasta. Ihmiskunnan pahin ”huume”. ”Sokeria luonnosta!” Hah hah! Aiheuttaa hyväksyttyistä ruoka-aineista takuu varmasti eniten kuolemia.

  • Avatar Sannis sanoo:

   Hei Steviamuija..hyvä kun osasin edes kommentoida tähän..kunnon uuno :O Jätin sulle haasteen mun blogiin. Aika lyhyt setti, voit vastata kaikkiin jotain jumppahommiin liittyvää. Noeikai :D

  • Avatar ainor sanoo:

   Kiitos! Olen lukenut saman jutun myös jostain. Eihän makeutusaineilla tosiaan voi huijata kehoa. Itse käytän niitä enemmänkin ”mausteena” esim. iltateessä tuomaan hieman makeutta.

   :)

  • Avatar ainor sanoo:

   Kiitoksia, täytyy käydä kurkkaamassa millainen haaste sulta löytyy! :)

 2. Avatar Anni maria sanoo:

  Moi!:) Aattelin kysyä sulta kun tiedät varmaankin, siis miten voisin oppia käsillä seisonnan ja että selkä ei menisi notkolle. Miten keskivartalon lihaksia pystyisin harjoittamaan? Olen siis 13 vuotias tyttö ja harrastan jalkapalloa ja haluaisin osata kovasti kärrynpyörän ja käsillänseisonnan, osaatko antaa vinkkejä? Sulla on ihanan inspiroiva blogi<3

 3. Avatar Nimetön sanoo:

  Terve! Saako sulle Aino laittaa sähköpostia tohon ladylinen osoitteeseen, vai onko se tarkoitettu vaan työjutuille yms. ?:)

 4. Avatar Emilia J sanoo:

  Moikka! Löysin sun blogin kaverin kautta! Ja voin sanoa että tästä on enemmän hyötyä mulle kun uskotkaan, olen aina ollut ylipainoinen, ja nyt viimeiset pari kuukautta oon tsempannu ja tarkkaillut mitä syön ja liikkumut enemmän nii paino on lähtenyt laskuun, sun blogista löytyy aina ideoita yms. Kiitos sulle!

Kommentoi