Testissä Quest Cravings proteiinikakut

Tein tilauksen iherbille pari viikkoa sitten ja yksi tilaamani tuote oli Quest Cravings protein peanut butter cups (olipas pitkä nimi!). Monelle tutuista questbareista on tullut hieman erilainen versio. Nämä maapähkinäkakut sisältävät vain 1g sokeria, 4 g imeytyviä hiilareita ja 20 g proteiinia (2 kakkua).

DSC00756

Pakkauksessa on 2 kpl noita kakkuja, jotka ovat kooltaan melko pieniä. Päällys on suklaata ja sisällä on maapähkinävoita. Jos pidät peanut butterista, pidät luultavasti näistäkin :D Kaloreita kahdessa kakussa on 240. Näissä ei mielestäni maistu proteiinipatukoille tyypillinen ällöttävä sivumaku, vaan maku on melko luonnolinen. Toisaalta maapähkinävoi on aika ”tujua” ja jää hieman kitalakeen kiinni. Itseäni ei häiritse, mutta kaverille upposi vain puolet yhdestä kakusta.

Olen tilannut aikaisemminkin questbareja, ihan niitä tavallisia patukoita ja tykkäsin myös niistä.

En käytä kovinkaan usein proteiinipatukoita, syön mielummin tavallista ruokaa. Joskus kiireessä ne ovat kuitenkin käteviä ja olenkin aina sitä mieltä, että mielummin syö vaikka sen patukan kuin ei mitään. Aterioiden skippaaminen kostautuu yleensä vielä huonommilla vaihtoehdoilla myöhemmin. 

Olen tekemässä postausta, jossa vertaan erilaisia patukoita ja niiden ravintosisältöjä. Proteiinipatukoitakin on todella paljon erilaisia ja eri laatuisia, postauksessa selviää millaisia eroja niissä oikein on.

DSC00754

 

 


No Responses to “Testissä Quest Cravings proteiinikakut”

 1. Avatar Noora sanoo:

  Kuola alkoi heti valumaan kun kirjoitit sanat peanut butter cups… Mun on ehkä pakko tilata noita! Paljon niillä on hintaa? :)

  • Avatar ainor sanoo:

   28 euroo toi laatikko missä on 12 pakettia eli 24 kakkua :)

   • Avatar taru sanoo:

    Moi! Tuliko tuohon paljon toimituskuluja? Joskus olen itse koittanut tilata tuolta mutta tuntuu että tulee kamalan kalliiksi ?

    • Avatar ainor sanoo:

     Voi nyt ihan hävettää myöntää, mutta en tiedä paljonko tuli toimituskuluja. Ne kyllä näkyy siinä ennen jos/kun hyväksyy tilauksen, vaihtoehtojakin taisi olla erilaisia ja eri hintaisia.
     Mää vaan höylään korttia ja painan hyväksy :D

 2. Avatar Anumaaria sanoo:

  Jihaa! Odotan innolla sun patukkapostausta. Oon ite patukka-addikti (toi kuulostaa jotenkin pervolta…:D) ja mua tosissaan kiinnostaa sun mielipiteet eri merkkien välillä. Oon joutunu vetään so low carbeja niiden suht edullisen hinnan vuoksi. En oo saanu aikaiseksi tilata questeja. So low carbeista pari makua vielä maistuu, mutta pian kyllä menee vaihtoon nekin.

  • Avatar ainor sanoo:

   Patukka-addikti :D Haha! Juu tämän tyylistä postausta onkin kyselty jonkun verran, ja on varmaan hyödyllinen monille muillekin addikteille.

 3. Avatar Bee sanoo:

  Onko tuo hinta ilman postikuluja vai postikulujen kera? Oliko niin, että nuo ei maistu normaalilta proteiinipatukalta? Oon tosiaan syönyt niitä Leaderin So Lo Carbeja pahimmassa hädässä ja ne on todella pahan makuisia. Jotenkin todella jauhoisia, menee litra vettä, että saa koko homman nieltyä.

  • Avatar ainor sanoo:

   Tuo hinta oli ilman postikuluja. Mielestäni niissä ei ole sellaista inhottavaa sivumaku, myös tavalliset quest barit ovat aika luonnolisen makuisia. :)

 4. Avatar Bee sanoo:

  Voisiko samalla toivoa postausta eri luontaistuotenettikaupoista? Mitä kauppoja käytät, mitkä ovat hintaerot eri kauppojen välillä, postikulut tms? Mitä pitää ottaa huomioon kun tilaa tuolta rapakon takaa, tullit, verot ja muut?

  • Avatar ainor sanoo:

   Mä en itse käytä kovinkaan paljoa nettikauppoja luontaistuotteiden tilaamiseen, kun melkein kaiken saa alakerran ekosopista. Voin toki linkittää patukkapostaukseen nettishopit mistä niitä voi tilata :)

 5. Avatar Aliisa sanoo:

  Mä rakastan Quest Bareja, ne ei ainoastaan maistu hyvälle mutta ravintosisältökin on just eikä melkeen! Onko noloa myöntää että syön patukan melkein joka päivä? :D Nomnom!

  Ehdin kauan harmittelemaan kun näitä ei Suomesta oikein saanut, mutta onneksi iHerb toimittaa kiltisti oven taakse :)

Kommentoi