Alkuviikon ajatuksia

Moro! Istuskelen sohvalla ja ihailen neloselta tulevaa leffaa..tai siis sen näyttelijää! Miksi toi Channing Tatum on niin kuuma, oi miksi! 😀 Leffan juonesta tai muustakaan ei kylläkään ole sen kummempaa tietoa, koska oon istunut nenä tietsikan ruudussa siitä asti kun tulin töistä kotiin. 

Illan jumpat meni mukavasti ja nyt alkaa jo huomata pienen syysrumban alkaneen. Oon jo hieman odotellutkin, että koska porukkaa alkaa olla enemmän ja tunnit täynnä.Vielä kun saadaan uudet LesMillsit käyttöön, niin sekin varmasti houkuttelee enemmän porukkaa jumpille 🙂 Sain tänään uudet ohjelmat mailiin ja nyt pitäisi saada ne ladattua koneelle, että pääsen tsiikaamaan minkälaista menoa on luvassa seuraavien kuukausien ajan! 

IMG_4509

iltapalaa: ruisleipää, avocadolevitettä, graavilohta ja suolakurkkua..NAM!

Vaihdoin illan spinningiin uusia biisejä ja ainakin omat jalat huusi hoosiannaa tunnin lopulla. Mulla on siis tapana vaihdella aina osa biiseistä kerralla. Harvemmin teen ihan alusta loppuun uuden ohjelman kerralla. Ohjelmia ja tunteja on niin paljon, että oon kokenut helpommaksi tavaksi kun muuttelen aina osan tunnista kerralla. Vedettiin alla olevaa Master Blasteria vähän pidemmällä ja nopeemmalla mixauksella!

Huomenna onkin luvassa aika kiireinen päivä! Ajattelin kuitenkin tehdä oman salitreenin aamusta, jotta pysyy jonkinlainen tatsi tähän salittamiseen ja voimatreeniin.

Loppukevennyksenä saatte halutessanne katsoa mun pelleilyvideon eiliseltä. Latasin kyseisen videon vahingossa tänne blogiin eilen, kun muokkasin videoo videofyme-sovelluksella. Eli jos näit postauksen missä oli pelkkä video, oli se ainoastaan moka. 🙂


Kommentoi