Treenikenkä unelmointia

Moikka! Eilen jo instagramiin lisäilin kuvan kenkämallista, jonka kovin mielellään ottaisin mun hoiviin. Kyseessä on siis NIKE:n Free flyknit. Mulla on ennestään kaksi paria Nike Free kenkiä ja nuo flyknitit näyttää niin ihanan kevyiltä, ihan kuin sukan vetäisi jalkaan. 

nike-free-flyknit-release-reminder-04nike-free-flyknit-officially-unveiled-06Nike.comissa näiden hinta on suolainen 160 euroa, mutta toisaalta mullahan on kyllä käyttöä treenikengille 😀 Asicsen Nimbustakin on ilmestynyt uusi malli ja oon varannut itselleni parin. Kenkien pitäisi saapua ensi viikolla, kerron niistä sitten lisää! 

Nyt kun päästiin tähän materialismimoodiin, niin voisin esitellä uusimpia kolttuja, joita olen hankkinut viime aikoina vaatekaappiin. Vaatekaappi alkaa olla taas niin buukattu, ettei ovi mee enää kiinni 😀

Desktop2 Muutama NIKEn toppi syksyn mallistosta. Tykkään kovasti tuosta vihreen ja sinisen yhdistelmästä! Molemmat Vaasan Sportiasta. Hinnat oli n. 25 e kpl..muistaakseni 😀Desktop1-001Sitten hieman edullisempia urheiluvermeitä. Gina Tricossa on mielestäni hyviä urheiluvaatteita. Nämä ylläolevat topit olivat vain 12,95 e kpl eli ei tee suurta lovea lompakkoon. Mulla on samanlaisia toppeja jo ennestään ja ne on kestänyt hyvin, vaikka oon pessyt niitä useasti 🙂

Loppuun vielä kollaasi, tästä kivasta väricombosta, jonka jo aiemmin mainitsin …

Desktop1

 


2 Responses to “Treenikenkä unelmointia”

  1. marru sanoo:

    Sattuipa sopivasti, tuon keltaisen Ginan topin klikkasin tänään nettikaupasta ostoskoriini. Kiva kun saa pikkurahalla vähän piristystä treenivaatevalikoimaansa :).

    Ja nuo flyknitit on kyllä aika herkut kengiksi, se hinta vaan vähemmän kiva..

    • ainor sanoo:

      Jeps, se keltanen oli vielä noista kahdesta mun lemppari 🙂 Todellakin kiva kun halvemmallakin saa ihan hyvää laatua!

      Katselin noita kenkiä ja huomasin että olin katsonut hintoja dollareissa…euroissa hinta oli 178e..ou mai 😀

Kommentoi