Hyvä biisi sekä veden juonnin tärkeydestä

Jenniferin & Pitbullin uusin luritus pääsi heti mun RPV lämppärilistalle tänään. Piti nopeuttaa biisiä hieman, jotta ei oo liian löysää askeltamista. Hyvä fiilis biisissä, kesähitti kamaa! 😀

Oh, we can do anything we want
Live it up, so live it up, live it up, go
Oh, and we ain’t stoppin’ ’till we’re done
Live it up, so live it up, live it up

Elämä on tuntunut niin mukavalta viime päivinä. Ilmastolla on kyllä suuri vaikutus fiilikseen ja huomaa kuinka aurinko ja valo piristää ja vetää suupielet ylöspäin. Huvittaisi vaan olla ulkona nyt, kun lämpötilat huitelee yli 20 asteen.

Lämpötilan noustessa täytyy kiinnittää huomiota nestetasapainoon ja sen ylläpitoon. Hikoilun määrä lisääntyy urheillessa ja jopa ihan rannalla makoillessa tulee hikoiltua huomaamattaan. Siinä vaiheessa kun jano iskee on nestevaje jo iskenyt. Nestevaje aiheuttaa väsymystä, näläntunnetta, päänsärkyä, huimausta, pahoinvointia sekä kramppeja. Jos urheillessa tuntuu että ei millään jaksa, kannattaa miettiä onko tullut juotua tarpeeksi vettä.

Hyvä vinkki on aloittaa päivä isolla lasillisella vettä. Heti kun heräät voit kulauttaa 0,5 l nestettä alas. Juomapulloa on hyvä pitää mukana ja juoda siitä päivän mittaan säännöllisesti. Jos tietää, että edessä on urheilusuoritus kannattaa tankata nestettä jo ennen treeniä, jotta treenin tehot eivät laske nestevajeen vuoksi. Nesteyttämisen lisäksi kannattaa pitää huolta suolojen ja mineraalien saannista. Magnesiumtabletit voivat auttaa kramppeihin ja suonenvetoihin 🙂 Olen käyttänyt kuumalla urheillessa/ pitkissä urheilusuorituksissa nesteytys rathiopharm poretabletteja, joita voi ostaa apteekista.

Juokaa vodaa! :)

Juokaa vodaa! 🙂

 


Kommentoi