Trendinä terveys

Iltaa! Kukaan ei ole jäänyt paitsi siitä että nykyään on in olla sporttinen, elää terveellisesti ja syödä puhtaasti. Tämähän on aivan loistava buumi ja toivottavasti jääkin pysyväksi ilmiöksi. Tiedän, että monia alkaa jo jopa ärsyttää joka puolelta pursuavat #fit #eatclean #girlswithmuscles – kuvat, mutta näin käy melkein aina kun jotain asiaa hehkutetaan tarpeeksi.

Syy miksi otan aiheen esiin on se, että vaikka puhutaan paljon terveellisyydestä ja ihannoidaan urheilullista vartaloa niin lähes jokaisessa inspo kuvassa komeilee vartalo joka on aika kaukana normaalista vartalosta. Vartalosta joka olisi mahdollista saada parilla salitreenillä, jumppaamisella ja maitorahkalla 🙂

Anna Virmajoki

Ylläolevan kaltaisia kuvia voi ihannoida ja on hienoa että on jotain tavoitteita ja idoleita, joista saa inspiraatiota sekä motivatiota. Toisaalta täytyy myös ymmärtää että tuollaisen vartalon eteen täytyy tehdä todella paljon töitä, sekä luopua monesta asiasta. Kaikki ollaan tietenkin yksilöitä ja joillekin matalan rasvaprosentin ja lihaserottuvuuden saalistaminen voi olla kaukana terveellisyydestä.

DOVEN mukaan normaalit naiset näyttävät tältä 🙂

Jos ennen oli paineita siitä että piti olla laiha, nyt on paineita siitä että pitäisi olla timmi ja lihaksikas kroppa. Puhtaasti syöminen voi lähteä myös hanskasta jos kaikki missä on lisäaineita tai jotain muuta aiheuttaa stressiä. Syöminen ja ravinto-aineiden liika miettiminen ei ole koskaan hyväksi ja liiallinen pakkomielle oli se sitten kaloreiden välttämistä tai vaikka niiden lisäaineiden välttämistä voi aina johtaa syömishäiriöhin sekä muihin ongelmiin. Kohtuus kaikessa 🙂

Jamie Eason voisin ottaa kroppasi, kiitos! 😉
Keskitytään edelleen terveyteen, hyvinvointiin, treenaamiseen sekä puhtaaseen ravitsevaan ravintoon, mutta pidetään mielessä että kaikkien ei tarvitse näyttää fitnessmallilta kun kesä koittaa. Ollaan ylpeitä omista vartaloista ja hoidetaan niitä fiksusti omien tarpeiden mukaan.
Kivaa Sunnuntai-iltaa!

10 Responses to “Trendinä terveys”

  1. Anonymous sanoo:

    Easonin kroppa on ihan jees (kädet mun makuun liian isot tosin)Mutta mutta… hänen sylkirauhasensa näyttävät turvonneilta (bulimiaa?..niin tai luuston rakenne. en mene väittämään mitään)

  2. Suvi sanoo:

    Kyllä juurikin näin! Olipa lohdullinen postaus tässä karkkikipon ääressä lukea tämä 😀

  3. Anonymous sanoo:

    Loistavaa asiaa! Kiitos tästä. 🙂

  4. Anonymous sanoo:

    Kiitos Aino tästä! Hetken taas kesäkuntopaniikkini helpottui.. Lähdössä biitsilomalle kuukauden kuluttua, ja koska ihailen nykyään niin paljon lihaksikkaita fitnesskroppia ja selaan instagrammia tuntitolkulla päivässä, on aiheuttanut itselle sen, ettei mikään riitä:(Ennen toivoin litteämpää vatsaa niin paljon ja nyt mulla on se aika lähellä. Mutta kas, siinä välissä ehti fitnessbuumi kasvaa joka paikassa ja nyt ei riitä että vatsa on semi timmi, vaan pitää olla vatsalihakset näkyvissä!Vaikka kuinka tietää, että näyttää jo hyvältä, ei kuitenkaan näytä dietatulta fitnesskisaajalta, kas kummmaa…. MIelestäni voisit kirjottaa tälläisestä aiheesta useamminkin:)

    • Kiva jos postaus miellytti. Liian usein naisilla on tosiaan ongelmana se että mikään ei koskaan ole riittävästi. Aina haluaa vielä vähän sitä ja tätä. Tämän takia parasta on hyväksyä itsensä sellaisena kuin on. :)Tsemppiä =)

  5. Anonymous sanoo:

    Tämä on mielenkiintoinen ja ajankohtainen aihe 🙂 voin sanoa, että mua harmittaa, kun lehdet ja muu sosiaalinen media, on lähes poikkeuksetta täynnä kisakunnossa olevia vartaloita. Fit body-lehti oli mielestäni hieno esimerkki, kuukausi tai pari sitten, kun kannessa oleva Oona Tolppanen, ei ollut kuvassa kisakunnossa. Oonalle myös hatunnosto 🙂 hän näytti silti upealta, ja sporttiselta. Tälläist esimerkkiä kaivataan mielestäni lisää. Monikaan fitness-kilpailija, ei juurikaan laita itsestään kuvia dieetin ulkopuolella, mutta kummasti alkaa vaatteet vähentyä, mitä pidemmälle dieetti etenee.. Samaan aikaan nämä fitness-kilpailijat hokevat muille (ei-kilpaileville), että kisadieetti ei sovi ”normaaleille” ihmisille, eikä sen hetkinen kunto ole terveydelle hyväksi. Mielestäni koko touhu on jollaintapaa ristiriitaista? 🙂 on se kummaa, että nämä minkäkin hetken ihanteet, ovat aina jotain ääripäitä johonkin suuntaan. Miksi aina pitää yrittää olla jotain 😀

  6. Pouti sanoo:

    Hei tykkään kovasti sun sivusta ja liityin heti lukijaksi! 🙂 Hyvä postaus ja varsin ajankohtainen aihe. Itsekin olen tehnyt täyskäännöksen elämässä noin vuosi sitten ja alkanut treenaamaan ja kiinnittämään huomiota terveelliseen ruokavalioon. Silti pitää muistaa elää ja toisinaan sallia itselleen joskus jotakin hyviä juttuja.

Kommentoi