Arvostelussa FitnessGurun OneHeat Rasvanpolttajat

Heippa! Tätä postausta onkin kysytty jo muutamaan otteeseen. Mainittakoon ensiksi että pelkillä rasvanpolttajilla ei pääse tuloksiin, ei sitten millään! Jos ruokavalio sekä treenit on fiilattu kuntoon voi rasvanpolttotuotteilla saada pientä apua. Ymmärän, että jotkut eivät ehkä ymmärä miksi olen tällaisia kokeillut kun olen jo valmiiksi hoikka jnejne 😀 Mutta, ainahan voi olla kireempi ja parempi (vitsi;))

Jätetään siis syyt sikseen ja keskitytään itse asiaan. Kokeilin tätä myös ihan sen vuoksi että voin kertoa teille minkälainen tuote on kyseessä ja ehkä joku joka oikeasti kaipaa pientä apua ja tsemppiä omaan fläsän poistoon saa tästä hyötyä.

Mulla oli alunperin käytössä tuo punainen HEAT a.m, mutta pari viikkoa sitten sain sen kaveriksi myös vihreän version (p.m) joka ei sisällä minkäänlaisia piristäviä aineita ja sopii näin ollen käytettäväksi myös illalla tai jos kokee että piristävät tuotteet saavat epämukavan olon aikaiseksi.

Heat a.m:

  • Polttaa rasvaa
  • Hillitsee nälkää
  • Parantaa suorituskykyä
  • Ehkäisee väsymystä
  • On luonnolinen diureetti (poistaa nestettä)
  • suojaa vapailta radikaaleilta
  • Estää lihaskudoksen hajoamista
  • Lisää hapenottokykyä
Voin rehellisesti sanoa että allekirjoitan useamman kohdan. Huomasin ainakin nälkää hillitsevän ominaisuuden heti kun aloitin käytön. Mulla se ei välttämättä ole edes niin tarpeellinen juttu kun täytyy syödä tietty määrä jokatapauksessa suuren kestävyystreenimäärän vuoksi. Jos jollakulla on ongelmia hillitä syömisiä ja mielihaluja niin tästä voisi saada apua!
Huomasin myös suorituskyvyn nousun, eli tabu antaa extra energiaa treeniin ja jaksaa paremmin. Nesteen katoamisen huomasin myös. 
Tämä oli loistava apu lomareissun jälkeen kun oli hieman pöhö fiilis. Sai ihan parissa päivässä kropan normaaliin kuosiin kun nesteet lähti liikkelle ja palasin tietenkin myös treenin ja normaalin ruokavalion pariin. 
Noista kolmesta viimeisestä kohdasta en osaa sanoa koska en ole tehnyt salitreeniä. Hapenottokyvyn liittäisin aikaisempana mainittuun jaksamiseen.
Sitten itse rasvan palamiseen. Tästä en oikeen osaa sanoa juuta eikä jaata koska en ole vetänyt miinuskaloreilla mikä tarvittaisiin fätin palamiseen. Välissä oli myös viikon breikki turkissa, jolloin söin huonommin. Mittasin kuitenkin käytön alussa vyötärön ympäryksen ja tänään aamulla se oli – 2cm aloituksesta 🙂
Mitään negatiivisia kokemuksiä ei ole ollut. Ensimmäisen tabun jälkeen meni kyllä vatsa hieman sekasin kun pompin attackissa, mutta se voi kyllä johtua jostain muustakin ja tapahtui ainoastaan kerran.
Olen ottanut yhden kapselin aina 30 minuttia ennen urheilusuoritusta, joka tarkoittaa mun tapauksessa 2 kapselia per päivä. Pari viikkoa olen ottanut myös HEAT p.m kapseleita 2-4 kpl ruokailujen yhteydessä sekä ennen nukkumaan menoa. Suositus on yhteensä 5 kapselia päivässä. Heat p.m sisältää myös omega-3, CLA:ta sekä L-Karnitiinia.
  • Yöllistä rasvan polttoa
  • Lisää lihasten palautumista ja kasvua
  • Lisää rentoutumista ja unen laatua
  • Kofeiiniton 
  • Alentaa mielihaluja ja nälkää

kysymyksiä? 

6 Responses to “Arvostelussa FitnessGurun OneHeat Rasvanpolttajat”

  1. Katri sanoo:

    Täältä pesee:D Huomasitko heat pm:n toimivan? Paljonko oli nappeja yhes purkis?Tsemppiä bootcampille:)!

    • Nappien määrästä en osaa sanoa? Ja pm oon käyttäny vasta niin vähä aikaa että en osaa sitäkään sanoo! Eiköhän ne ydes toimi kaikista tehokkaimmin 🙂

  2. Anonymous sanoo:

    Voisiko siis käyttää vaan jompaa kumpaa, vai pitääkö molempia ? 🙂

  3. Anonymous sanoo:

    Mistä hommaat noita?

Kommentoi