Once Again..PROTEIINILETUT

Hellurei! Kirjoittelin aikaisemmin WaldenFarmsin kalorittomista kastikkeista ja jotkut olivat kiinnostuneita tietämään miltä soosit maistuu. Tilasin tätä ”caramel syrupia” sekä suklaakastiketta ja ensimmäisenä mainittu komeilee allaolevien plättyjen päällä. Maku on hyvä, ei paljon huomaa eroa tavalliseen. Suklaa sen sijaan maistui jotenkin oudolle? En osaa selittää mille, mutta tää caramel oli ainakin mun mielestä parempi jos joku on miettinyt tilaamista 🙂

Näitä reseptejä löytyy todella runsaasti netistä, ja oon kokeillut jos jonkinlaista comboa itsekin. Suunnilleen samoista aineistahan nämä yleensä valmistuu.

Lettujen taikina sisältää… kanamunan, leivinjauhetta, kaurahiutaleita, raejuustoa, soijamaitoa, banaanin, OneBake sekä mansikka-valkosuklaan makuista proteiinijauhoa. Paistettu kookosöljyssä.

Keksin tänään 45 minuuttia ennen Combatin alkua että mixaan jo nyt pari biisiä ihan vaihtelun (ja anun toiveen) vuoksi. Vaihtoon lähti 5&6 kappaleet ja jo tuollainen pieni muutos virkisti mukavasti tunnin kulkua. Jo combatin aikana hikoilu oli jotenkin runsaampaa kuin normaalisti, mutta kun RPV lähti käyntiin niin voi pojat! Peilit huurussa vedettiin, ihan kuin saunassa olisi ollut 😀 En oo kyllä hetkeen ollut niin läpimärkä jumpan jälkeen kuin tänään! Runsaan hikoilun vuoksi oon tankkailut monta suurta lasillista vettä ja sehän tietääkin vessassa ramppaamista läpi yön, jeah! 😀
Oon taas saanut ihania palautteita. Oon niin otettu jokaisesta positiivisesta palautteesta! Vaikka olisi kuinka ”kokenut” tai muuta niin aina tulee yhtä hyvälle mielelle 🙂 Arvostan!!

7 Responses to “Once Again..PROTEIINILETUT”

  1. Janna sanoo:

    Oon kans miettinyt miksailuja, kohtahan ohjelmat taas vaihtuu 🙂 nopeesti on aika mennyt!

  2. mea sanoo:

    Tota kastiketta pitää kyllä ehdottomadti tilata! Oli muuten oikeastikin rankempi se maanantain rpv, mulla on sisäreidet niin jumissa ettei mitään rajaa! 🙂 siinä oli jotain taikaliikkeitä, koska näissä lihaksissa ei oo ollut tällästä lihaskipua pitkiin aikoihin, jee!

  3. Anonymous sanoo:

    Syötkö ikinä normaaleita leivoksia? esim tavallisia lettuja, missä ihan oikeaa sokeria? syötkö karkkia? entä munkkeja? varsinkin nyt kun tulee vappu? juotko jaffaa? cocista? vai tarvitseeko sekin olla aina low carb, light tai zero? Pyritkö kaikissa elämäntavoissa siihen että keinoaineet kuten proteiini jauhot ja muut arjessa hautaan asti? sekä superfoodit, maca/pakurikääpäjuomat? 🙂 ihan vaan haluan tietää tuosta syömistavasta! – kiitos jos ees jaksoit lukea.

    • Heip! olipas monta kysymystä =) En ole koskaan tykännyt kovinkaan paljon leivoksista yms joten niitä tulee syötyä todella harvoin. Karkkiakaan en ole syönyt pitkiin aikoihin. Limsaa juon harvoin, yleensä lightina kun juon.En pyri käyttämään jauheita päivittäin, mutta tykkään käyttää noita proteiinilisiä etenkin leivonnassa, nyt on niin paljon kaikkia kivoja reseptejä mitä voi kokeilla että ihan senkin takia niitä käytän! Tykkään siis leipomisesta ja ruuanlaitosta paljon 🙂 Feelvividin Superfoodeja käytän päivittäin! 🙂

  4. Katri sanoo:

    Hei! Postaustoivetta pukkaa:) Multa tuli yks kaveri kyseleen sykkeistä ja sykemittarin käytöstä ylipäätään. Mullahan on vaan perustiedot, mutta yritin silti jotain selvitellä:) Kiinnostais kyllä tietää aiheesta vähän enemmänkin ja vois olla muutenkin ihan hyödyllistä, jos liikkeellä on vääriä käsityksiä, kuten että joku toinen syke olis jotenkin parempi kuin toinen. Vaikka kieltämättä tulee mullekin aika hölmö olo usein, kun attackeissa ja stepeissä mun max on yleensä kaverin keskisyke. Ei vaan nouse ei, mutteihän se sitä tarkoita, että tekisin löysemmin kuin muut! Eikös se oo kuitenkin aika yksilöllistä? Ja tietty samaan juttua ”rasvanpoltto” sykkeestä ja kunnosta sekä esim. mihin itse käytät mittaria, miksi seuraat sykkeitä yms.Huh! ku olikin vaikee selittää:D Inspiraatiopulassa iske ihmeessä tästä juttua:)

  5. Katri sanoo:

    Ai niin, ja koska tulossa juttu Heatista?

Kommentoi