4 Päivää ja 14 ohjattua jumppaa

Viimeiset 4 päivää ovat olleet aika intensitiivisiä näin kevyesti kerrottuna. Jokaisena päivänä oon ohjannut 4 jumppaa, tänään on ”ainoastaan” 2. Olen myös pyöräillyt jokaisena päivänä reilut 3km joka tekee 10 km pyöräilyä. Pienistä pätkistä kasvaa isompi lenkki, hyötyliikuntaa kaverit!

Tänään mun oli tarkoitus ohjata vielä yksi extratunti, mutta en yksinkertaisesti ehdi. Sain postia lesmillsisltä ja huomiseksi on opeteltava 4 kappaletta bootcampia varten 🙂 Pelkkään tiedostojen lataamiseen meni jo pari tuntia aikaa.

Vaikka treenimäärät ovat olleet suuret niin oon jaksanut tosi hyvin jokaisen jumpan ja jokaisen päivän läpi. Eilen kun tulin kotiin tuntui siltä että ei olisi edes tehnyt mitään. Välillä itsekin tulee mietittyä että oon kyllä outo tyyppi!
Viime yönä tosin tuli nukuttua erittäin surkeasti vain pari tuntia, jonka takia aamulla oli vähän sekava olo. Mulla on jokin ihme juttu tän ke-to välisen yön kanssa kun lähestulkoon joka viikko sama juttu.
Viikon JumppaRumba:
  1. RPV
  2. BODYATTACK
  3. Spinning
  4. CORE
  5. Spinning
  6. BODYPUMP
  7. BODYCOMBAT
  8. RPV
  9. BODYATTACK
  10. CORE
  11. TBC
  12. BODYATTACK
  13. Move It
  14. BODYSTEP (tänään vielä edessä)

10 Responses to “4 Päivää ja 14 ohjattua jumppaa”

  1. Maiju S sanoo:

    No wow! Sä oot laittanut tuuleen! 🙂 muista syödä hyvin 😉

  2. Anonymous sanoo:

    Hyvä Aino, oot ihan paras!! ;D mutta elä väsytä vaan ittees liikaa 😉 erinomaista!! Terveisin kaimasi, ihan uusi lukija :)))

  3. mea sanoo:

    On se kone!!

  4. Anonymous sanoo:

    Miten sun kroppa kestää? ite ohjaan samoja lajeja, ja jos tulee useamman viikon esim. ylimääräisiä steppejä ja attackeja, on kohta penikat ihan tulessa, joudun saikulle sun muuta. Mulla on ollut rasitusmurtuma ja kaikkea, ja kaiken oon yrittänyt tehdä estääkseni nämä oireet! kade 🙂

  5. Anonymous sanoo:

    mistää noi sortsit on tossa bannerissa?:)

Kommentoi