Merhaba!

Vai miten se meni?!
Anyway ajattelin päivitellä hieman kuulumisia :) Makoilen parhaillaan altaalla isojen jättityynyjen päällä hyvän kirjan parissa. Arska paistaa täydeltä taivaalta tällä hetkellä joten life is good :)

Ollaan otettu rennosti, syöty hyvin ja säännölisesti (kiitos all inclusiven). Lämpöö on riittänyt mitä nyt muutamana päivänä ollut hieman pilvistä. Periaattees ihan mukavaa kun ei oo ollut mitään +40 asteita kuten normaalisti kun täällä oon ollut heinä/elokuussa.

Oon lukenut jo kaksi kirjaa ja aloittanut kolmannen :D pakko olla jotain tekemistä että pystyy maata paikoillaan. Luin Liza Marklundin ”uhatut” sekä ”turvapaikka” ja täytyy sanoa että suosittelen lukemaan jos ette ole aiemmin jo tutustuneet kyseiseen tarinaan! Huh huijaa mikä stoori!

Käytiin tänään aamulla juoksemassa lenkkiä ja olipa ihanaa viilettää kesämeiningillä shortseilla ja topilla! Enää pari kuukautta ja saman voi tehdä kotosalla :)

Nyt jatkan uuden kirjan parissa ja naatin lämmöstä :)


No Responses to “Merhaba!”

 1. Avatar Eve sanoo:

  Jestas ku oot ottanu jo brunaa :D nauti loppulomasta!

 2. Avatar Mimosa Fizz sanoo:

  Tulipa lomafiilis tästä postauksesta! 2,5kk ja minä lekottelen auringon alla Menorcalla, Espanjassa … Odottavan aika tuntuu kovin pitkältä :). Rentoa lomaa, varo ettei iho pala. :)

 3. Voi että kuulostaa ihanalta! Mikä kirja sulla on tällä hetkellä lukemisen alla? :) Nauti oikein paljon loppulomasta ja ihanaa tosiaan ajatella, että täällä Suomessa saadaan tosiaan myös nauttia auringosta jo muutaman kuukauden kuluttua oikein kunnolla. :)

  • Olin varannut vain nuo kaksi mukaan ja kun luin ne niin nopeesti niin aloitin lukemaan poikaystävän kirjaa Theo Fleury – kovaa peliä. Kirja kertoo NHL jääkiekkoilijan hurjasta elämästä. Urheilijoiden elämänkerrat on aina mukavaa luettavaa!

 4. Avatar Anonymous sanoo:

  Millaisia aurinkorasvoja Aino käytät?

Kommentoi