I’ll Be Back Tomorrow

Heippa!
Huomenna torstaina olisi tarkoitus palata kunnolla duuniin eli silloin pidän jälleen omat tuntini klo 8.30 Move It ja kl 17.30 BODYSTEP 🙂 
Viikosta tulee todellakin kevyt viikko koska tulevana vloppuna meillä tehdään Ladylla putkiremonttia jolloin jumppasali tulee olemaan välillä pois käytöstä. Mulla on perjantaina vain BODY tunti ja lauantaina SPINNING. Koko vlopun aikataulut näkee täältä.

Eilen oli laskiaistiistai ja voi elämä sitä pullakuvien ja päivitysten määrää! Mä en ymmärä miten yksi kermavaahtopulla voi saada koko kansan noin sekasin 😀
Täytyy myöntää että en oo varmaan koskaan maistanut kyseistä klönttiä (en ainakaan muista?!) enkä aio 😀

Mulla on työn alla postaus SPINNINGISTÄ ja jos oon reipas niin julkaisen sen jo tänään.
Palataan astialle 🙂


19 Responses to “I’ll Be Back Tomorrow”

  1. Elina sanoo:

    Mä myin eilen varmaan tuhat laskiaispullaa..välillä tuli mieleen, että ois kiva syödä itekki yks..sitte taas ku mietti asiaa toisen kerran alko vaan yököttään! :D. Eli en syöny tänä vuonna ainuttakaan, ja tiedän että niitä jäi yli ja ne on varmaan henkilökunnalle kiikutettu taukohuoneeseen, mutta EN syö :D.

  2. Anonymous sanoo:

    Ihmettelen, että kutsut laskiaispullaa klöntiksi. Mitä nuo sinun muffinsisi ja ”kaikki blenderiin ja sekaisin” -kokkauksesi sitten ovat?Lisäksi mietin, millaisen kuvan annat ihmisille tuollaisella asenteella? Aivan kuin yhden pullan syöminen olisi pahasta. Moni nuori epävarma syömishäiriöinen lukee blogiasi ja ottaa ehkä tietyt kommenttisi vastaan ikävällä tavalla. Olet kuitenkin ohjaajavastaava ja senkin takia vastuussa enemmän sanoistasi. Kannattaisi pohtia millaisen kuvan annat itsestäsi ja yrityksestäsi. En tarkoita, että kaikkien tulisi syödä pullaa. Syö mitä haluat, mutta ehkä kannattaisi harkita mitä kirjoitat.

    • Mun kokkaukset vasta kaameen näköistä moskaa onkin 😀 Makuhan on kuitenkin tärkein kuten oon maininnut.Nyt otit tekstin vähän liian tosissaan, mitä sitten jos kutsun pullaa klöntiksi? Ei se ollut negatiivista vaan huumoria! Tuskin kukaan sen takia syömishäiriötä saa ja jos saa niin silloin on kyllä jotain muutakin pahasti pielessä.

    • Anonymous sanoo:

      En tarkoittanut pelkästään tätä pullapostausta, vaan tämä herätti minut kommentoimaan asiasta, jota olen miettinyt aiempiakin postauksiasi lukiessani. Monissa muissakin postauksissa kirjoitat samalla asenteella. Sääli jos et ymmärtänyt ajatustani. Tarkoitan, että kannattaa yleisesti harkita tarkemmin noita mainitsemiani asioita ja juuri sitä millaisen kuvan itsestään ja yrityksestään antaa.

    • Anonymous sanoo:

      Anonyymi on aivan oikeassa. Terveen ruokasuhteen puolesta olen minäkin. Laskiainen on kerran vuodessa, joten yksi pulla tuskin saa pahaa aikaan. Itse keliakiaa sairastavan olisin vain onnellinen, jos saisin syödä hyvää pullaa. Tämä blogi saattaa provosoida ruokasuhteen häiriintymiselle. Aikuiselle naiselle normaali rasvaprosentti ei ole 16, enkä ole kuullut maailman kaatuneen pullaan.

    • Anonymous sanoo:

      En tarkoittanut pelkästään tätä pullapostausta, vaan tämä sai minut kommentoimaan asiaa, joka on ollut mielessä jo aiempia postauksiasi lukiessani. Sääli ettet ymmärtänyt pointtia. Tarkoitan yhä, että sinun kannattaisi pohtia millaisen kuvan annat itsestäsi ja yrityksestäsi.

  3. Anonymous sanoo:

    Ai mikset voi syödä laskiaispullia? onko niissä jotain vikaa? Minusta on kyllä ihan normaalia haluta syödä niitä, ihmisillä on luontainen mieltymys makeaan. Tuo miten asian esitit kuulosti minusta jotenkin ylimieliseltä.. voisiko sen ilmaista eri tavalla?

    • En oo sanonut että en voi syödä laskiaispullia, en vaan halua. Kaksi eri asiaa! ..Ja olen pahoillani jos kuulostin ylimieliseltä, se ei ollut tarkoitus. Kirjoitin koko jutun lähinnä huumorimielessä kun mielestäni yhden tavallisen pullan hehkutus tuntuu niin hassulta 🙂

  4. Mimosa Fizz sanoo:

    Jokainen päättäköön vapaasti itse, syökö laskiaispullia vai ei, mutta pakko myöntää että hämmästyin, kun joku ei ole *koskaan* maistanut laskiaispullaa. 😀 Luulin, että jokainen on sortunut niihin ainakin joskus… mutta onhan se totta, paljon tohinaa yhdestä pullasta ja sen täytteistä. Oli klöntti eli ei, niin yksi mansikkatäytteinen pulla kuuluu meikäläisen laskiaiseen – mieluusti kuuman kaakaon kera. Jumpat kuluttaa nekin kalorit. 😀

    • krista sanoo:

      ”sortua”….kaikki hyvän tai ns. ”herkuiksi” laskettavien ruokien syöminen ei ole sortumista…mua harmittaa kauheasti että nykyään herkuttelusta tehdään joku synti 🙁 se tässä blogissakin mua harmittaa. on oma asiasi kaikki sokerittomat ruokavaliot tms mutta korostat sitä välillä siten että herkuissa olisi jotain ”väärää”… herkutella voi hyvälläkin omatunnolla, ilman että se on sortumista >:-( itse pidän herkkupäivää viikonloppuna ja aion syödä laskiaispullia (lol ei tiistaisin voi jos herkuttelee viikonloppuisin xD) sortumatta yhtään mihinkään :———–)

    • Tarkoitus ei oo korostaa että herkuttelussa olis jotain väärää. Oon vaan itse kokenut tän muutoksen niin hyväksi että ehkä oon sitten hehkuttanut sitä hieman 🙂 Jos nauttii siitä että silloin tällöin voi herkuttella niin silloin pitää tehdä niin!Itse en vaan saa herkuttelusta enää mitään nautintoa joten voin yhtä hyvin olla syömättä 🙂

  5. Anonymous sanoo:

    Multakin jäi syömättä tänä vuonna, eikä yhtään harmita. Klöntit ei ole yhtään hyviä. En ymmärrä miks ihmiset goes crazy noista klönteistä 🙂 /Sanna

  6. Anonymous sanoo:

    Mulla jäi myös laskiaispullat syömättä tänä vuonna ja kyllä harmittaa! Ei tullut ostettua mistään esim. leipomosta 1-2 pullaa, eikä mulla ole tapana leipoa makeaa pelkästään itseä varten. Jos vaikka hiihtolomalla pääsisi nauttimaan itse tehdyistä laskiaispullista, kun on enemmän syöjiä. 🙂

  7. Eve sanoo:

    Noniin Aino, seuraavassa tyttöjen illassa syödään sitten vaan laskiaispullia ja otetaan blogiin kuva, kun sulla on 5 pullaa suussa samaan aikaan! 😉

  8. Anonymous sanoo:

    Ääh ihme keskustelua…mulle ei ainakaan jäänyt tosta kirjoituksesta mitään hampaankoloon 😉 oiskohan tästä tullut yhtä kauhea keskustelu, jos oisit kirjoittanut, että ei aio syödä hernaria laskiaisena???En mäkään syönyt yhtään laskiaispullaa koska kukaan ei tehny mulle omatekemiä 😉 ja ite laiskotti…ja kaupan pullat on kauheeta kuraa! Eli ei kannatakkaan maistaa ainakaan kaupan lisäainekökköjä. Ja yleensäkkin tosta ravintokeskustelusta: mun mielestä sä annat oikein positiivista suuntaa syömiseen itse kullekkin. Sähän syöt kaikkea normaalia, eikä sulla ole mitään ihmeellistä ”en voi syödä gluteiinia, en voi syödä maitotuotteita, en voi syödä mitään missä on ykskään e-koodi” yms- mitä oikeesti niin monella muulla bloggarilla on. Ja sitten samaan aikaan pumpataan kroppa täyteen latareita, palkkareita, fat burnereita yms ja vedetään ruokaa minigrip-pussista jossain ruuhkanbussissa,koska on ruoka-aika. Voi moro! Sitten tullaan tänne kommentoimaan, että jotain on pielessä, koska et syö pullaa!??? Vaikka syöt täysin normaalista muuten hiilaria, proteiinia ja rasvoja (et esim. rasvatonta rahkaa vaan jopa KERMArahkaa)…Anteeksi tää avautumispätkä tossa lopussa 🙂 Ja sitäpaitsi, juuri niinkuin jossain lukikin, alle 20 rasvaprossa on naisurheilijoille ihan normi. Tärkeintä on, että hormonitoiminta ja kroppa muutenkin pelaa, silloin on varmasti itselleen ihan hyvissä luvuissa.

  9. Tiinuska sanoo:

    Aikamoinen pullakohu! Onkohan mulla joidenkin mielestä sitten oikeus kutsua laskiaispullaa klöntiksi, kun rasvaprosentti on 38 😀 kun siltähän se pulla vähän näyttää kieltämättä! Minunkin mielestäni toimit kyllä terveenä ja motivoivana esikuvana, etkä minään syömishäiriöihin yllyttäjänä! Toki lukijoiden on hyvä muistaa se, mitä itsekin välillä painotat, että liikunta on ammattisi, eikä muulla alalla opiskelevalla tai työskentelevällä välttämättä voi olla käytännön mahdollisuuksia esim. Harrastaa yhtä paljon liikuntaa kuin sinulla on. Tästä syystä kukin poimikoon blogistasi (kuten muistakin liikuntablogeista) ne omaan elämään sopivat vinkit ja ideat ihan oman maalaisjärjen mukaisesti 🙂 tsemppiä ja kiitos kivasta blogista!

  10. bibi sanoo:

    Kyllä ihmiset jaksaa. Eipä mua kauheesti haittaa jos joku ei tykkää laskiaispullasta. Kai se nyt on jokaisen oma asia jos sellaisen haluaa syödä tai ei! Minä söin eilen ja hyvää oli. Tykkään sun blogista just sen takia että kirjoitat rehellisesti mitä ajattelet, olisi tylsää lukeä sellasta ’ympäripyöreetä’ tekstiä vaan sen takia ettei kukaan loukkaantuisi. Ei me kaikki olla samanlaisia eikä tarvitsekkaan olla! Saan paljon motivaatiota kun luen blogiasi, sekä ruokaan että liikuntaan liittyvää. Vaikka itse en ainakaan vielä (tuskimpa koskaan) ole herkuista luopumassa niin on mielenkiintoista lukea kuinka jotkut oikeesti PYSTYY elämään ilman niitä :)Jos Ladyline olisi palkannut sut kirjoittamaan blogia niin joo, ehkä silloin pitäs vähän tarkemmin miettiä mitä tänne postaa MUTTA koska käsittääkseni tämä on ihan sun oma blogi niin saat kirjoittaa tänne ihan mitä huvittaa. Jos joku ei tykkää niin ei tartte lukee, hyvin yksinkertaista.

Kommentoi