KehonkoostumusMuutos

HellureiHey! Olen taas vastannu kaikkiin aikaisempien postausten kysymyksiin! 🙂
Ollaan duunikaverin kanssa mittailtu sÀÀnnölisin vÀliajoin nahkojamme eli pihtimittailtu kehon rasvoja. PihdeillÀ saa suht. tarkan tiedon rasvaprosentista kunhan mittaaja on aina sama (ja osaa hommansa). Mulla ei ole sinÀnsÀ mitÀÀn tavoitetta tai syytÀ miksi mittailen itseÀni, lÀhinnÀ puhtaasta mielenkiinnosta.

EnsimmĂ€inen mittaus on tehty 9.11 ja aloitin muistaakseni ”ei lisĂ€ttyĂ€ sokeria” – elĂ€mĂ€ntavan joskus 18.11 ja siitĂ€ seuraava mittaus nĂ€yttÀÀkin jo ihan eri lukuja. TĂ€llĂ€ on ollut nĂ€köjÀÀn aikamoinen vaikutus mun kehonkoostumukseen. Muistaakseni tuo 21.12 otettu mitta oli tarkkaan jotain 16,9% muuta pyöristin sen 17%.
Jouluna tuli syötyĂ€ ja juotua vaikka ja mitĂ€, mutta tammikuussa palasin heti takaisin rutiiniin. En oo edelleenkÀÀn syönyt mitÀÀn epĂ€terveellisiĂ€ herkkuja, mutta olen alkanut syödĂ€ muuten enemmĂ€n. Oon siis nostanut kalorimÀÀriĂ€ ihan tietoisesti. EnÀÀ en pidĂ€ ns. buustipĂ€ivÀÀ, joka oli ennen vloppuna pidetty karkki-pĂ€ivĂ€ tai kaksi. Syön oikeesti todella paljon ruokaa! 😀 Ei tarvitse kituutella ravinnon suhteen kunhan syö laadukasta sapuskaa.

En lĂ€hde lyömÀÀn vetoa ettĂ€ tuo olisi mun tarkka rasva%, lĂ€hinnĂ€ tuo muutos vĂ€lillĂ€ 9.11 ja 7.2 kertoo ettĂ€ jotain on tapahtunut 🙂


8 Responses to “KehonkoostumusMuutos”

  1. Eve sanoo:

    HyvĂ€ Aino! Sama konsti tÀÀllĂ€kin siis tepsii, syö enemmĂ€n, mutta oikein ja rasvat lĂ€htee 😉

  2. Anonymous sanoo:

    paljonko kaliria syöt pÀivÀssÀ suurinpiirteen ku liikut viel noin paljon?=)

  3. anna sofia sanoo:

    mitĂ€ tĂ€llĂ€set mittaukset maksaa jĂ€senille? 🙂

  4. Anonymous sanoo:

    Saako rasvaprosenttia tosiaan tiputettua noin nopeeta? 🙂 tĂ€stĂ€ sai kyllĂ€ motivaatiota 🙂 oon aina kuvitellu et siinĂ€ kestÀÀ tosi kauan..

    • Jos tekee asiat oikeen. ItsellĂ€ urheilumÀÀrĂ€t on niin suuret ettĂ€ ei tarvi kun vĂ€hĂ€n fiilata ravintopuolta niin tuloksia tulee nopeaa 🙂

Kommentoi