MagicSleep

Moikka! Näin sitä ollaan taas keskellä viikkoa ja huomenna torstai! Oon varmaan pari kertaa maininnut tämän, mutta mihin nämä päivät oikeen menee??
Oon kirjotellut täälläkin mun lievistä uniongelmista…Välillä mun on tosi vaikee saada unta iltaisin, etenkin jos oon lopettanut urheilut myöhään illalla.
Latasinkin sen johdosta uuden Appin iPhoneen nimeltä Magic Sleep. 


Ohjelmaan valitaan haluttu aika minkä se on päällä: lyhyin on 15 minuuttia ja pisin 12 tuntia. Ohjelma alkaa soittaa erittäin rentouttavaa relax-musiikkia ja musiikin seassa sykkii ”sydän” rauhalliseen tahtiin.

Meikäläinen sammui kuin saunalyhty sekä maanantaina että myös eilen. Laitoin ohjelman 30 minuutiksi päälle ja ei mitään hajua siitä kun se on loppunut. Rentoutus toimi siis ainakin mulle.
Meikäläisen ongelmana onkin juuri se kun päässä pyörii niin paljon kaikkea, että on vaikee nukahtaa. Kun keskityin vaan siihen sykkeeseen muut ajatukset jäivät taka-alalle 🙂 Hauska ohjelma ja aion käyttää jatkossakin niin kauan kun se funkkaa.

Muuten päivä on hurahtanut kivasti ohi. Aamupäivän BodyAttack meni jotenkin tosi kevyesti tänään..Välillä on sellaisia päiviä, että on vaikee saada edes syke nousemaan. Sama oli TBC:n kanssa!

Oon mixannut BA:n melkein kokonaan vanhoista tsipaleista ja vielä pitäisi jaksaa odottaa yli kuukausi uusia millsejä..Tulisi edes uudet tracklistit niin pääsisi jo vähän fiilistelemään 🙂

Käytiin illan päätteeksi J:n kanssa Infrasaunassa hikoilemassa viimeisetkin pisarat kropasta ja tuo saunominen rentouttaa aina yhtä mukavasti! Ehkä meen huomenna Move It tunnin jälkeen ottaan uudet ”löylyt”… Siitä aasinsiltana huomiseen aamuun. Kai ootte vaasalaiset messissä kl 8.30?
Tunti on sen verran lyhyt ja tasainen että siihen päälle voi tempasta vielä salia päälle jos haluaa pidemmän treenin. Ajattelin itse tehdä pepputreeniä vielä jos voimia riittää ja seuraan saa toki liittyä siinä tapauksessa 🙂

Päivän pötsi-buugi 😀

5 Responses to “MagicSleep”

 1. Anonymous sanoo:

  Oon koukussa infrapunasaunaan ja tulikin tästä postauksesta mieleen, että onko infrapunasaunassa käynnissä jotain haittavaikutuksia? Esimerkiksi, jos käy liian usein tai istuu liian kauan? Entä onko täyttä humpuukia, että puolen tunnin sessio kuluttaa noin 300 kaloria?Ja vielä toivomus! Kun stepissä miksataan, niin jätetään vuorikiipeilijät ja laudanvaihdot pois:D Ja I Got Muscle -biisi saa reidet huutamaan halleluujaa eli se ois enemmän kun tervetullut miksausbiisi!

  • Hello! Ei infralla mitään haittavaikutuksia pitäisi olla! Kunhan muistaa juoda tarpeeksi vettä saunassa ja vielä jälkeen jottei kroppa kuivu liikaa. Mä en kyllä usko siihen että se polttaisi kaloreita, ainakaan noin paljon!? En sitten tiedä…Mixasin tänään Stepistä pois kaikki nuo ja muscles biisikin oli mukana, olitko sinä?? 😀

  • Anonymous sanoo:

   Olin mukana! Huippu miksaus! Kiitos Aino:)

 2. mea sanoo:

  Eikä, mä halusin rääkkäämään pebaa, mutta työt estää 🙁

 3. Marika sanoo:

  Toi unijuttu ois varmaan hyvä mullekin, mää kans tuppaan pyöriä sängyssä varsinkin iltaurheilun jälkeen, mutta myös muuten. 🙂

Kommentoi