Such a Lovely Day

Heippa! Hankin tänään itselleni uuden työkalun jumppia varten :)
Ostin MixMeister nimisen musiikin mixaus ohjelman. Ohjelmalla pystyn mixata kappaleita yhteen ja nopeuttaa/hidastaa tempoa tarvittaessa. Ohjelmalla pystyy tehdä varmasti vaikka mitä muuta myös, mutta nuo ovat mulle ne tärkeimmät ominaisuudet nyt alkuun.

Kokeilin mixailla mun BODY tunnin alkulämppäribiisit yhteen, niin että kun edellinen kappale loppuu seuraava alkaa ilman taukoa välissä. Ohjelma laittaa kätevästi kappaleet niin että rytmitys pysyy oikeena ja mixaa tempot samaan biittiin niin kauan kun kappaleet menee päällekäin! Samalla pystyin laittaa kappaleet sellaiseen järjestykseen että tempo nousee joka kappaleen jälkeen hieman. Näin ollen lämmittelyn vauhti kasvaa tasaisesti loppua kohden ja tehot nousee kun bodit lämpenee ;) Aivan loistavaa!
Lisäksi ohjelma näyttää kaikkien kirjastossa olevien kappaleiden biitin (BPM). Aion mixata kaikkien omien tuntien biisilistat tällä ja opetella vielä lisää juttuja, näin ollen pystyn suunnitella&ohjata entistä laadukkaampia jumppia :) Ohjelma maksoi 80dollaria mikä on 70-80 egee abauttiarallaa.

Musahommeleiden lisäksi kävin Sofian kanssa pitkällä kävelyllä! Reippailtiin 12 km kylmässä talvituiskeessa :) Meinas olla pieni syväjää koko bodissa kun päästiin maaliin, mutta teki kyllä tosi hyvää haukata happee ja jutella niitä näitä.

Lähdössä :)

Äsken tein kotitekoista PIZZAA! Pohjan tein täysjyvävehnäjauhoista sekä ruisjauhoista. Päälle paistijaukkista,herkkusieniä, ananasta sekä tietysti myös hieman juustoo kevyempänä versiona! Pohjasta tulikin erittäin onnistunut vaikka käytin aikalailla fifti-fifti ruisjauhoja sekä täysjyvävehnää.

Onpas ollutkin mukava päivä tänään, ei voi valittaa :)


No Responses to “Such a Lovely Day”

 1. Avatar Mimosa Fizz sanoo:

  Upeaa, että jaksat noin paljon panostaa tunteihin! Saisi moni muu ohjaaja ottaa oppia. :) Hitsi vieköön, tätä postausta lukiessa tuli niin ikävä jumppiin, nyt on mennyt viime päivät flunssaa potiessa kotosalla. Ensi viikolla sitten taas, vaikka meidän tunneilla ei tuommoisia hienoja mixsysteemejä ohjaajilla taida ollakaan. :)

  • Voi flunssailu on kyllä tylsää toivottavasti pääset pian jumppien pariin :) Mä tapaan panostaa asioihin jotka on mulle tärkeitä ja joita tykkään tehdä ;)

 2. Avatar Katja:) sanoo:

  Vitsi kun kätevää että voi omat biisit valita! Meil tulee kaikki valmiina tai jos ei tuu nii pitää levyiltä soittaa kun kaikki tekijänoikeishommelit estää soittamasta soittimista tai poltetuilta levyiltä.. Mut toisaalta kiva niin ei tarvii miettiä sen enempää :)

 3. Avatar Ann Franzén sanoo:

  Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

 4. Avatar Ann Franzén sanoo:

  Tämä mixmeister ohjelma on tosi helpoa ja hyvää kun ohjelma laskea 8 count beat vai eri counting beating. Sitten hauskaa laitaa oma tyyli jumppa-ohjelma. :) Luettu sulla on ihana sunnuntai. :)

 5. Avatar Anonymous sanoo:

  Miltä sivulta ostit mixmeisterin? Oliko helppoa, ja saitko miten nopeasti omaan käyttöön? Pitikö olla luottokortin omistaja?

Kommentoi