Kysymyksiä?

Moikka! Tänään ollut erittäin ”perus” keskiviikko, eli kaikki menee niinkuin keskiviikkoisin yleensä :)
Mulla on aika paljon hoidettavia asioita tällä viikolla ennen kuin jään lomalle. Pitää huolehtia että ladylla rullaa kaikki kun oon 4 vkoo poissa kuvioista!
Päivän eka treeni oli aamupäivän Bodyattack+Core ja se olikin viimeinen attack-ohjaus hetkeen..haikeeta :/ Mukana oli 50 reipasta jumpparia treenaamassa mikä on mun mielestä ihan hyvä määrä kl.11.00 tunnille?! Myös eilen oli sama määrä aamupäivällä Spinnaamassa ja pumppaamassa. Reippaita asiakkaita meillä :)

Ajattelin heittää KYSYMYSPOSTAUKSEN tähän väliin. Näitä on ollut jo jonkun verran mutta katotaas josko teillä riittää vielä kysyttävää?! Eli…

ÄN NYY TEE NYT, antaa palaa! :)


No Responses to “Kysymyksiä?”

 1. Avatar Anonymous sanoo:

  Mikä olisi päinvastaisin uravalintasi (jota kuitenkin haluaisit tehdä) nykyiseen verrattuna?

 2. Avatar Jennipenni sanoo:

  Käytätkö proteiinilisää tai palautusjuomia? Osaisitko suositella hyvää protskujauhetta tai palkkaria? Paljonko liikkuja, joka käy pari kertaa viikossa salilla ja parilla – kolmella ryhmäliikuntatunnilla, tarvitsee proteiinia?

 3. Avatar Anonymous sanoo:

  mikä olis sun vinkki sellaselle joka on jo ennestään liikuntaa harrastanut mutta nyt haluaisi ottaa liikunnan painon pudotuksen( ja terveemmän elämän tyylin myös) kannalta? mitkä olis ne ’key things’ jotka pitäis pistää korvan taakse? ja mikä on sun mielestä tehokkaan nopee muokkaus vartalolle,just ku monet sanoo et lenkkeilyllä saa yllättävän nopeesti ja hyviä tuloksia:) sori jos tuli sekavasti kysymyksiä !

 4. Avatar Anonymous sanoo:

  minä vuonna olet syntynyt?mitä teet työksesi kymmenen vuoden kuluttua?mistä saavutuksestasi/teostasi olet ylpeä?mikä on vaikeinta työssäsi?mistä haaveilet?

 5. Avatar Amanda sanoo:

  Vad tror du det kan bero på då jag har så ont i mina handleder. Jag kan t.ex. inte stå i armhävsposition men handflatorna i golvet, men det funkar helt bra att stå på knytnävarna.Är jag för svag, rasittunu eller vad kan det vara?

 6. Avatar Anonymous sanoo:

  Mitä tuntia tykkäät vetää eniten?

 7. Avatar katri sanoo:

  Miten oot kouluttautunu elämäsi aikana?Huomaatko jos tunnillasi joku tsemppaa kunnolla?Mikä on sun mielipide solariumin suhteen?

 8. Avatar Anonymous sanoo:

  Onko sulla jotain ”herkkuja” mitä et syö edes herkkupäivänä, koska ne on vaan liian epäterveellisiä? Esim mulla on mäkkisafka (liikaa nähnyt järkyttäviä videoita :D)…Ja salitreenistä vielä, että monestiko viikossa pitäs tehä, että tuloksia tulee? Jumppaan paljon ja lenkkiä 1-2xviikkoon, enkä haluais luopua jumpista enkä myöskään lepopäivästäni… Voiko tehä salitreenin aamulla ja illalla vielä esim attackin?

 9. Avatar jenna sanoo:

  Onko sinulla tietoa kuinka juuri synnyttänyt nainen voisi aloitella taas treenaamisen (hyvä peruskunto)? Mistä kannattaisi aloittaa ja mitä liikkeitä välttää aluksi? Koska voi aloittaa esim vatsalihasten treenaamisen, missä vaiheessa voi palata body attack/step tunneille jne jne…? En tiedä opetetaanko näitä asioita PT ohjaajakoulutuksessa?

 10. Avatar Anonymous sanoo:

  Onko Core-tunnista kuinka paljon hyötyä six-packin metsästyksessä :)?

 11. Avatar Anonymous sanoo:

  Mitä oot opiskellu, kun tiedät niin paljon kaikkee ruoasta, sykkeestä, lihaksistosta jne liikunnasta? Vai ootko ns. omatoimisesti opiskellu?

 12. Avatar Marjaana sanoo:

  Pystyisitkö neuvomaan miten nuori kotona asuva tyttö voi vaikuttaa painoonsa merkittävästi? Meillä syödään terveellisesti, mutta en voi päättää mitä ruokaa tehdään, ja kerran viikossa on ainakin päivä että syödään vain mitä löytyy, koska ruoan tekemiseen ei ole aikaa. Tahtoisin saada itseni hieman parempaan kuntoon ilman suuria laihdutuksia, ikää kun on vasta 15 vuotta. Lenkkeily olisi ehkä tehokkain tapa liikkua, mutta mulla on polven ruston kehittymisongelma, ja polvi rasittuu todella paljon juostessa, ja nilkat on aina ollut heikot..

 13. Avatar Anonymous sanoo:

  Muistelen sun joskus kirjoittaneen, että olet saanut kuulla ”laihuudestasi” muilta ihmisiltä, niin haluaisin kysyä, että loukkaako ne jutut sinua? Mulle on monesti huomauteltu ”laihuudesta”, välillä ilkeästi, välillä ihan kiltisti, mutta mun mielestä se on jotenkin tosi loukkaavaa ja siitä tulee oikeasti paha mieli, varsinkin kun käyn myös salilla ja mielestäni omaan lihaksia suhteellisen paljon. Kuitenkin ihmisten sanomiset ovat sen verran jääneet pahasti päähän, että esim. jumpalle mentäessä olen JOSKUS niin vainoharhainen, että jos joku vilkaiseekin minua, luulen, että hän katsoo minua nyt inhoten miten ”laiha” ja ”nälkiintynyt jumppahullu” olen..Lisäksi olen huomannut, että joudun välillä miettimään mitä oikein voi pistää päälle, ettei joku tulisi huomauttamaan heti, että hui, oletpas sinä laiha tai söisit joskus jotain. Ja siis en todellakaan ole anorektikko tai edes alipainoinen, vaan ihan normaalipainoinen mutta paljon liikkuva ihminen..Ja jos sinulle jotain asiasta sanotaan, mitä sanot takaisin vai annatko asian vain olla?Ärsyttävää kun ei saisi liikkua eikä varsinkaan syödä terveellisesti..eikä näköjään olla edes normaalipainoinen ihminen.

 14. Avatar Lapa sanoo:

  Mitä mieltä olet, että jos haluaa tehdä aerobisen ja vaikka salin tai kahvakuula-tunnin, että kannattaako niitä tehdä samana päivänä peräkkäin vai jättää eri päiville?Entä kumpi on mielestäsi jäjestyksenä suositellumpaa? Ensin aerobinen ja sen jälkeen lihaskuntoa vai toisinpäin.

 15. Avatar Anonymous sanoo:

  Tuntuuko susta ikinä tuntia ohjatessa että ”ompas rankkaa” ? :D

 16. Avatar Anonymous sanoo:

  Vastasit mun muistaakseni joskus johonkin kysymykseen että sullakin on ollut jonkinasteinen syömishäiriö (ortoreksia tms.)? Haluisitko kertoo siitä enemmän? Voiko treenaaminen ja oman kropan muokkaus mennä sun mielestä ”yli”? Miten voi olla että kuntoilen ja syön terveellisesti + rasvaprosenttimittauksissa saan tulokseksi 14-19rasva% aina, ja silti en pääse eroon pienestä pömmpiksestä ihan navan alla.? Vyötärölihavuudesta ei sinänsä oo kyse sillä kapeimmasta kohdasta oon 66-70cm, ja selkeesti alipainoisenakin (BMI oli jotai 16) pömppö pysyi.. Nykyään oon normaalipainon alarajoilla. Pääseekö massusta koskaan ts. miten saisin oikeesti litteen vatsan? Kauheesti en haluis laihduttaa, koska kuten sanoin, oon normaalipainon alarajoilla ja muuten ihan tyytyväinen kroppaani.

 17. Avatar Anonymous sanoo:

  Tuleeko sulle koskaan ohjatessa ”blackout” ettet muista yhtään mitä seuraavaks tulee? Luulis että aivot menee välillä solmuun kun noin monta erilaista askelkuviota kun sulla ;)

 18. Avatar Anonymous sanoo:

  Hei Aino! Pidin kovasti Aerobic-postauksestasi, ja aloin kiinnostumaan lajista vielä enemmän. Mietin vain, että pystyykö Vaasassa harrastamaan kilpa-aerobicia vai kuinka olisi mahdollista kehittää tätä lajia?

 19. Avatar Mikaela sanoo:

  vem drar dina timmar när du är på loma?

 20. Avatar Anna, sanoo:

  Mikä sun mielestä ohjaamisessa on parasta? :) Harkitsen pumpin lisenssiä ja uskon että persoona sopisi siihen.. mutta joku siinä epäilyttää, lähinnä oma treenifiilis ohjatessa.

 21. Avatar Sara sanoo:

  Monetko lenkkarit ym. treenikengät sulla on nyt käytössä? :)

 22. Avatar Anonymous sanoo:

  Mikä on ärsyttävin asia jonka asiakas voi tehdä ? :)

 23. Avatar Anonymous sanoo:

  Harrastan aerobista liikuntaa todella paljon (jumpat, lenkkeily), mutten juuri lainkaan voimaharjoittelua. Koen lihaksien säilyvän kohtalaisen hyvin käymällä pelkillä tanssi- ja jumppatunneilla sekä lenkkeillen; satunnaisesti tulee käytyä myös BodyPumpissa, mutta välillä saattaa olla kuukaudenkin tauko ;( Voimaharjoittelu ei erityisemmin kiinnosta minua ja mietin usein, riittävätkö jumpat ja niiden lihaskuntoharjoittelu vai pitäisikö lisätä voimaharjoittelua salilla tai pumpata useammin.

 24. Avatar Anonymous sanoo:

  Heippa Aino! Olis ihan kiva tietää, että kuinka paljon (noin) kaloreita syöt aina päivässä. Itsekin lenkkeilen 3-4 kertaa viikossa ja harrastan liikuntaa muutenkin. Mikä olis sellanen soppeli määrä? =)

 25. Avatar Anonymous sanoo:

  Onko mielestäni jooga bodybalance -tunnit lähinnä palauttavia treenejä vai voiko ne ottaa ihan urheilun kannalta?haluaisin liikkua mahdollisimman monipuolisesti mutta eniten tulee käytyä juuri kyseisillä tunneilla jonka lisäksi jonkin verran kahvakuulassa ja keskivartalotunneilla, yleensä lämmittelyt crossarilla. Olen kuitenkin pohtinut, kuinka tärkeää olisi lisätä aerobista liikuntaa kuten toiminnallisempia ryhmätunteja tai lenkkejä yms vai onko jooga+sali+keskivartalosta koostuva liikkumiseni tarpeeksi monipuolista. kiitos!!

 26. Avatar M sanoo:

  Kerro miten venyttelet! Olis kiva saada aika tarkka venyttelyohjelma missä olis myös miten ajat miten kauan venytystä tehdään. Tai kerro edes mitkä lihakset kannattaisi venyttää päivittäin ja kuinka pitkiä venytyksiä.Oon yrittänyt venytellä joka päivä, mutta se tahtoo jäädä kun en tiedä mitä pitäisi/kannattaisi tehdä.

 27. Avatar Anonymous sanoo:

  Päivitätkö lomalla blogia? Vastauksia kaipaillen..;)

 28. Avatar emma sanoo:

  Minulla venähti nilkan ulkosyrjän nivelside pari päivää sitten, ja nyt hypin kepeillä. Jalkaan ei vielä voi laittaa tukea koska se on niin turvonnut, mutta turvotus on jo lähtenyt laskemaan ja toivon mukaan saan laitettua nilkkatuen parin päivän kuluttua.En uskaltanut kysyä lääkäriltä kauanko kannattaa olla treenamatta, mutta kyllähän sen aika nopeasti huomaa mitä nilkka kestää ja mitä ei (ei ole ensimmäinen kerta kun nivelsiteet temppuilee…). Mutta ajattelin kuitenkin kysyä sinulta, kumman sanoisit rasittavan nilkkaa vähemmän; spinning vai lenkkeily? Spinningissä nilkkahan ei pääse vääntymään sivuille, ja pahimmat rasitukset tulisivat varmaan nousuissa, mutta nehän voi jättää pois jos tuntuu pahalta. Lenkkeily (tai KÄVELY, eihän tällä jalalla juosta ainakaan pariin viikkoon) olisi ehkä liikerataa ajatellen hyvä vaihtoehto, mutta siinä pitää koko ajan pelätä että astuu väärin. Niin, ja jos nivelsiteitä saa jollakin tapaa omin voimin vahvemmaksi, niin kerro ihmeessä miten! :DKiitos etukäteen vastauksista, ja nauti lomasta! :)

 29. Avatar Anonymous sanoo:

  Moi Aino!Onko Jenni vaihtanut jollekin toiselle kuntosalille jumppariksi?-Niinu

 30. Avatar Anumaaria sanoo:

  Jos ehtii vielä kysyä, niin kysynpäs: missä vaiheessa sun mielestä treeni-intoilu menee yli? Riippuu tietty tyypistä, mutta näin yleensä?Itselläni on treenipainotus siirtynyt överiaerobisesta enemmänkin lihaskuntopainotteiseksi. Omalla kohdallani koen että parempi näin. :)

 31. Avatar Anonymous sanoo:

  Kuinka usein uusit lenkkikenkäsi? Tai siis kenkäsi mitä käytät jumpissa ym. Usein sanotaan että lenkkikengät kestää vuoden käyttöä mutta taas jos käyttää usein niin aiemmin saattaa vaimennukset mennä.. Mistä tietää että olisi aika hankkia uudet kengät treeniin.

 32. Avatar Krista sanoo:

  Saakos vielä heittää kysymystä kehiin? :)Eli kuitenkin sun työ on omalla tavallaan asiakaspalvelua niin ootko kohdannut hankalia asiakkaita ja/tai sellaisia tyyppejä ettei kemiat vaan yhtään natsaa? Ihan niin pt-puolella kuin ryhmäliikunnankin parissa. Entä kuinka ns. tuttuina pidät sun vakkarijumppaajia? Tai osaankohan nyt muotoilla tän oikein, mutta siis tuntuuko ne sulle läheisiltä vai otatko jumpparit yhtneä ryhmänä?

Kommentoi