Torstai

Tänään päivä alkoi aikasin kun piti olla ”jo” klo 8 lekurilla antamassa verinäyte yhtä rutiinijuttua varten. Otin reissun ”urheilun kannalta” ja kävelin reippaasti sairaalaan ja sieltä WSC:lle puntille.
Salitreeni oli päivän 1.treeni ja illalla 2.treeni pitkästä aikaa BODYSTEP-athletic, oi oi..se on vaan niin kiva tuo nykyinen versio :)

Huomenna aikasin ylös ja töihin, klo 11 mulla on vielä BODY tunti ja sen jälkeen jään kesälomalle..Me lähdetään heti viikonloppu reissuun kuusamoon. Luvassa on huikee mökkeilyweekend huipussa seurassa, en malta oooottaa :)

Jos joku haluaa tietää kuka tuuraa mun tunteja loman aikana niin ne löytyy jälleen täältä: https://www.facebook.com/pages/Lady-Line-Vaasa-keskusta/303125079706690

Viimeisen kerran vähään aikaan herään huomenna tähän melodiaan :) (herätyskello)


Kommentoi