Ookko tehny lenkkiä, pyörällä ilman penkkiä..

Iltaa! Tänään kävin ystävän kanssa pitkällä PK-lenkillä! Hölkättiin 1 h 40 min joka meni tosi kevyesti ja kivuttomasti :) Mulla oli hyvä fiilis kropassa ja huvitti lähteä ulos höntsäilemään joten pidin tänään treenipäivän koska ensi viikonloppuna mulla on pääsiäisen kunniaksi muutama extra vapaa mm. perjantai kun LL on suljettu.
Lenkin jälkeen käytiin ’uudessa’ Rondo ravintolassa syömässä. Sieltä saa aamiais/lounas/päivällis-buffeen ja tarjolla paljon vaihtoehtoja! Söin runsaasti salaattia, paistettuja perunoita sekä lohta! Nam :)

Kun päästiin kotiin simahdin sohvalle ja nukuin makoisat päikkärit! Nyt olisi vuorossa leffaa ja mustikkamuffinseja joita leivoin äsken :)

<3


No Responses to “Ookko tehny lenkkiä, pyörällä ilman penkkiä..”

  1. Avatar Anonymous sanoo:

    Moi! Tuolla Rondolla oli vähä huonot sivut, niin muistatko minkä hintainen aamiais-/lounasbuffet tuolla on? :)

  2. Avatar Aino sanoo:

    Moi! 10 e oli ainakin se lounas/päivällisbuffee. Varmaan samaa luokkaa aamulla :)

Kommentoi