Aprillia!

Huomenta pöytään! Sunnuntai aamut on jotain parasta, saa nukkua niin kauan kun lystää, saa hörppiä kahvia ja selailla nettiä ilman minkäänlaista aikataulua, saa tehdä mitä mieli tekee!

Minä ainakin tarvitsen ihan vaan pään takia yhden vapaapäivän kaikesta rutiinista ja treenistä. Toistaiseksi oon pärjännyt ihan hyvin tällä yhdellä vaparilla, mutta jossain vaiheessa meinaan kyllä alkaa pitää kokonaisia vloppuja vapaana (la,su).

Kirjoitin aikasemmin postauksen palautumisesta treenistä (sen voi lukea täältä), mutta ns. psyykkinen palautuminen on yhtä oleellista. Jos jatkuvasti painaa painaa painaa menemään myös pää voi ylikuormittua. Juuri tämän vuoksi kannattaa pitää päiviä jolloin unohtaa kellon, rutiinit ja työt ihan kokonaan. Itse teen selvän eron arjen ja vloppujen välille ja se on varmaan yksi syy miksi jaksan hyvin arkisin :)
Eilen pelin jälkeen (joka hävittiin jatkoerässä,buuuuu) mentiin kotipizzaa kotzonelle..
minä: ”hei, 2 kotzonee, toinen kana ja toinen kebab”
myyjä: ”hei, ok. Syöttekö täälä vai otatteko mukaan?”
minä: ”syödään täällä ja otetaan vielä juomat myös”
myyjä: ”selvä, se tekee 20e”
Mentiin pöytään istumaan ja odottamaan ja hetken kuluttua alkoi käryämään niin pahasti että silmiä kirveli, istuttiin siinä varmaan 30 min ja haisteltiin häkää/palaneen käryä.
Sitten myyjä meni avaamaan ulko-oven jotta savu lähtisi. No ulkonahan ei ollut kovin lämmin joten parin minuutin kuluttua olin jo ihan jäässä.
Meni toiset 30min ja sitten myyjä vinkkaa että kotzonet on valmiit…ja ne on paketissa molemmat… No mähän sanoin että syödään täälä…Noh, sitten ajattelin että ehka parempi mennä himaan syömään, sielä on ainakin lämmin eikä kirvele silmiä. Häivyttiin kotiin ja kotona heitin vielä että nyt on varmaan vielä väärät safkat kun avaa paketin. 
Näinhän siinä kävi että neiti oli laittanut 2 kebab kotzonee. Ei hitto kun otti päähän, ei oo niin iso juttu mutta mun mielestä kebabkotzone ei vaan oo niin hyvää kun se kana.. Vitutti niin kovaa että jäi paha maku koko ruokailusta. Lisäksi maksoin ne juomat mitä olisi saanut juoda sielä paikan päällä niin paljon kun jaksaa (tiedättekö siitä koneesta). 
Ei voi olla noin vaikeeta, mut näköjään on.
PS. Haisen edelleen savulta :D

No Responses to “Aprillia!”

  1. Avatar Anonymous sanoo:

    haluatko paljastaa minkä osoitteen kotipizza oli kyseessä? :) suvilahti?

Kommentoi